GossipApe Posted January 25, 2003 Share Posted January 25, 2003 Izteglih igrata ot Warez.ruProblema e sledniq: instalirah igrata i si tragna normalno.No v na4aloto,a posle se okaza i prez Tutorial zvuka ne be6e dobar a pak komentara parvo kazva6e malko i posle go povtarq6e i stava6e kato na pesen na 2 glasa.kato pri tova ima6e leko nakasvane na zvuka.Kakav e problema mi e vaprosa.Razre6im li e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 25, 2003 Share Posted January 25, 2003 Az sa6to imah problem, no go re6ih - problema ne e v igrata, tia si e tip-top... Cialata rabota e v nastroikite. Plz, dai malko info za sistemata na koiato se opitva6 da ia pusne6 - taka 6te moga da pridobia predstava kakav ti e problema, nali razbira6, ina4e ne mi se prikazvat gluposti na sliapo... Kato za na4alo razgledai hubavo iz papkata da ne si propusnal niakoi 'setup' ili podoben .bat fail, niakoi .reg file... Mislia, 4e vsi4ki sme naiasno s tova, no vse pak - obiknoveno sound-a kym igrata e kompresiran otdelno ot neia i triabva da go 'razopakova6' dopalnitelno - poznavam hora deto kylniaha polovin godina Myth, 4e AE im varvi bez zvuk, obmisliaha daje sniana na sound board-a, pyk to nakraya se okaza, 4e prosto ne sa izvadili zvuka ot archive .... Na vseki moje da se slu4i... peace i uspeh... ~ov3rm4n~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GossipApe Posted January 26, 2003 Author Share Posted January 26, 2003 ma6inata mi e PentiumIII 500Mhz 256 RAM Matrox G400 karta znam kolko e skapana za tova ne se smeite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.