Jump to content
BulForum.com

състезание за SEO специалисти

juji

Recommended Posts

Доста се почудих къде да пусна темата

Чичко Гугъл вече дава бая резултати, но има още време.

яицазимитпо лъгуг - това е ключовата фраза, която ще донесе награда от хиляда лева на този, който успее да класира заявена от него страница в нула часа на 1 декември 2007-ма.

Състезанието е организирано за SEO специалисти, но няма ограничения за участниците.

източник

Успех! :)

• 4 weeks later...

аз участвам. На първа страничка съм :punk

Някой друг от пловдив участва ли? Да си каже. Може да си смени работата с по добра ако се представи добре :D

Хехе. Тоя конкурс къде е обявен и как после ще се получи наградата? Заинтригувах се :) Иначе за сменяне на работата аз съм от "другата страна" (т.е. аз търся активно програмисти и особено с ASP.NET/C# напоследък... проекти валяло - само желание за работа да има)

Адски тъпо според мен.

Във всичките резултати прочетох неща, които ме закараха на пода от идиотизмите си :lol: .

какво може да се сготви с яицазимитпо лъгуг:

4 броя яицазимитпо

1 пакет брашно ... за предпочитане с марка лъгуг

2-3 лъжици сода зимитпо

1 лъжица сол яица

1 лъжица захар пак от лъгуг

...

Прекалено банално според мен, колкото и да е важно точното местоположение и други атрибути на фразите.

Състезанието трябваше да включва нещо по-смислено от real-life, да закараш същестуваща страница нагоре без видимо (в допустими граници, вкл. в организирането му) да променяш съдържанието, което се вижда.

А не как от 4 броя "яицазимитпо" и 1 пакет брашно "лъгуг" се сготвяло "яицазимитпо лъгуг" хахаха, баси кефа :bgrin: . Нищо лично срещу никой, всичките резултати бяха с подобна nonsense насоченост, ама то и правилата са такива.

Иначе смях голем, поне за това имат смисъл хахаха :lol:

Сполайте ви.

Да, има го момента че е далеч от real-life ама иначе е добра идея състезанийцето. Малко се намесиха родни фактори с типичната им стихийност вповече но става някаква надпревара. Също ме дразнят блогерите защото са много НЕ-real-life(коя компания би правила бизнас със блог все пак) и с готов софтуер а гугъл ги индексира яко. Аз го ползвам за проучване на пазара и конкуренцията. Почнах 1 месец слад останалите искам да видя като цяло доколко са ми конкурентни ресурсите в пряк сблъсък. Някои участници участват с сайтове с по 500 000 посетители / месец и пак са по назад.

drax, браво :)

Стискам палци на участниците, които се стремят да работят по real-life критерии. Там си е тръпката. Другото е вятър.

karaman,

Онлайн рекламата е доста интересна тема и вече е неделима част от медиа микса. До момента само съм планирала кампании в нета. Живот и здраве, след известно време ми предстои среща с две личности, които за мен са светила в българските интернет компании.

karaman,

Онлайн рекламата е доста интересна тема и вече е неделима част от медиа микса. До момента само съм планирала кампании в нета. Живот и здраве, след известно време ми предстои среща с две личности, които за мен са светила в българските интернет компании.

ооо, значи вече сме "колеги" :) аз работя от 6 месеца в компания за онлайн маркетинг Viscomp.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...