dvdrw Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Здравейте, имам малък проблем с един LCD телевизор. Значи, картата е ASUS 6600TD 128MB/128Bit, AGP, LCD TV-Sony Bravia 32" (точните буквички и цифри не знам). Та проблема е следния - целта е да се извади картина от компютъра на телевизора през изхода за монитор, а не през тв-аут-а. Телевизора си има PC-вход и така.. Самия проблем е, че като извади картина на телевизора, картината е малко свита отляво и дясно - не иска да работи на 13хх Х 768, а на някаква друга резолюция. Пробвани са няколко драйвера, но без резултат. Някой да има някакви идеи - допълнителни настройки и/или модифициран драйвер...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyb Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Някой телевизори LCD не поддържат всички режими на видеокартата, през SVGA . Според мен проблема е в телевизора, не е във видеокартата. Би трябвало на някой режими LCD-то да гасне даже(да не показва нищо) Пробвай от менюто на ТВ-то. няма ли DVI вход? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.