Hard Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Гласувайте за нашето момиче Denitsa Dahleva http://www.ftv.com/online/page.php?P=2695&...by=2&navi=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 А ако ми хареса някоя друга, може ли за нея да гласувам? Или е задължително за тази да гласувам, понеже е българка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 като не ти харесва българката гласувай за някоя друга!!! За която и да гласуваш се тая... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted September 8, 2007 Author Share Posted September 8, 2007 Примерно която те кефи за нея може да си гласуваш .Франузойките са много яки Унгарката има невероятни снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Примерно която те кефи за нея може да си гласуваш .Франузойките са много яки Унгарката има невероятни снимки Ауе Унгарки и нз си още кфи-има ли българка гласувам за нея ако ще да е най-големия кудуп(макар,че тази си е хубава ) .Малко тряа да се подкрепяме Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 ам, некво джиджи биджи тема за курвички сте си заформили гледам! ам, няма да гласувам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Тоя филм сме го гледали... не е интересен... Всички лъжат, мамят и помпат яко вота. И ние също. После ни отрязват 90% от гласовете "щото са измамни". Печели израелката. Ние псуваме грозно. FTV ги боли фара. Мен ме боли фара. След три дни Слави запълва двайсет минути екранно време да се пени колко несправедлив е света и как все ни прецакват щото сме малка държава, ама пък нашето си е най-най-ултра-архи-мега-гига-супер-дупер красивото, да го духат французите, дето са се ебали още в устатата, по времето когато по българско вече са си правили секиш, федерос и са си играли на разпоридупе, бал съм ги и у французите задръстени, а Слави е най-пич да ге... Айде да не се хабим и тоя път, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Нашето хем не е по-хубаво, хем е и джудже - 160см, къде се пени манекенка да става? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 karine cali - може да не е Българка и може и хич да не долюбвам французите щото са надути копелета, ама с тоя поглед и това излъчване, как да си изкривя душата... ми не мога - глас за Франция Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 гласувах за нашта на овчия принцип бтв холандката и унгарката ме кефят Link to comment Share on other sites More sharing options...
$nIp3 Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Кво значение има как изглежда важното е че е БГ . ГЛАСУВАИТЕ ЗА НАШТА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Още щом видях тема, приканваща за гласуване, предполагах, че ни приканва да гласуваме за еди-кой си Овърман, може ли да създам твой фен-сайт, който също да си сложиш в подписа :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Аз гласувах за унгарката, изглежда мръсница! много ясно, че е професионално! Все пак това не е конкурс за амтьори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Това вече е професионално изкривяване, нали, Караменски? За унгарките имам предвид, DDF и т.н. Аз мисля, че гласувах за българката, хареса ми момичето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 всички са мнооо зле, само холандката е горе долу.Null vote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.