Jump to content
BulForum.com

VOTE - FTV Fashion

Hard

Recommended Posts

Примерно която те кефи за нея може да си гласуваш .Франузойките са много яки :punk Унгарката има невероятни снимки :rolleyes: :rolleyes:

Примерно която те кефи за нея може да си гласуваш .Франузойките са много яки :punk Унгарката има невероятни снимки :rolleyes: :rolleyes:

Ауе Унгарки и нз си още кфи-има ли българка гласувам за нея ако ще да е най-големия кудуп(макар,че тази си е хубава :) ) .Малко тряа да се подкрепяме :)

Тоя филм сме го гледали... не е интересен... Всички лъжат, мамят и помпат яко вота. И ние също. После ни отрязват 90% от гласовете "щото са измамни". Печели израелката. Ние псуваме грозно. FTV ги боли фара. Мен ме боли фара. След три дни Слави запълва двайсет минути екранно време да се пени колко несправедлив е света и как все ни прецакват щото сме малка държава, ама пък нашето си е най-най-ултра-архи-мега-гига-супер-дупер красивото, да го духат французите, дето са се ебали още в устатата, по времето когато по българско вече са си правили секиш, федерос и са си играли на разпоридупе, бал съм ги и у французите задръстени, а Слави е най-пич да ге...

Айде да не се хабим и тоя път, а?

1708_6_1.jpg

karine cali - може да не е Българка и може и хич да не долюбвам французите щото са надути копелета, ама с тоя поглед и това излъчване, как да си изкривя душата... ми не мога - глас за Франция

Още щом видях тема, приканваща за гласуване, предполагах, че ни приканва да гласуваме за еди-кой си :)

Овърман, icon_bowdown.gif може ли да създам твой фен-сайт, който също да си сложиш в подписа :Р

Това вече е професионално изкривяване, нали, Караменски? За унгарките имам предвид, DDF и т.н. Аз мисля, че гласувах за българката, хареса ми момичето.

всички са мнооо зле, само холандката е горе долу.Null vote.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...