operator Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 2.9 дизел 5 цилиндров автоматик.. ето го как изглежда.. снимките ги бях щтракнал просто така с телефона затова са с такова качество... но пак се вижда как е гледан.. имам и някой друго въпросче.. къде ми препоръчвате да го закарам да му сменят филтъра и маслото на скоростната кутия..(цени на масло, филтър и смяна) и какви марки масла ми препоръчвате.. и ако може линк с характеристиките на оригиналния касетофон(Blaupunkt дето с картата) или ако някой знае колко вата му изходната мощ , има ли изход за усилвател и ченджър(едва ли ще има но..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Честито и много безаварийни километри. Като за начало може да се регистрираш ТУК, колегите са много точни и ще ти отговорят на всичките въпроси Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Мен ме интересува от къде мога да намеря само двигателя на такова возило и на какви пари? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Оператор - честито! Това са може би най-здравите бусове правени някога. Имах 2 такива и ги въртяхме до последно докато не изгниха шаситата. Накрая приключиха в скрапа, но след дългогодишна употреба, хиляди тонове прекарана стока и доказана здравина и устойчивост при всякакви условия. Тоя бус ако го пазиш никога няма да е остави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.