Xciter Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Така един въпрос. Има ли някъв начин да си мапна фолдер от друг компютър в нета, с който нямам пряка мрежа? Да кажем имам папката "Пенка" и искам тя да е видима от друг компютър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 hfs е малък и безплатен HTTP сървър създаден за споделяне на файлове и папки. Поддържа профили с имена и пароли, а също и възобновяване на прекъснатия трансфер с популярните Download менажери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 7, 2007 Author Share Posted September 7, 2007 Hfs го знам и го ползвам. Трябва ми нещо което да е и след икзлючване да пази настройките кои директории да шерва. едит: тъй ли? я аз пак да видя... не разбрах как става. Или просто ми е стара версията. Ако може някой да обясни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 hfs ги пази. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Трябва ми нещо което да е и след икзлючване да пази настройките кои директории да шерва. В Menu>start/exit трябва да вдигнеш маркерите " Auto save VFS on exit" и евентуално " Run HFS when Windows starts" ако го искаш разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 7, 2007 Author Share Posted September 7, 2007 Благодаря много на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.