Mila Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Става дума за формуляр, който съм свалила от уеб-страница и трябва да попълня. Тъй като е доста дълъг, си мисля, че е възможно да се попълни на компютър, а не на ръка. Обаче, с Аdobe Reader-a, с който го отварям, това май не може да стане. По-рано си спомням, че имах Adobe Acrobat Reader Full 7.0, но ми направи някакви проблеми и го дялнах, като го заместих само с Аdobe Reader 8.0, който, за съжаление, само чете. Някакви съвети? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Reader -a e само за четене,ако искаш да попълваш ти трябва Adobe Acrobat Professional Тънкоста е че трябва да запълниш полетата първо и след това да ги попълниш Ако не може да се справиш ти препоръчвам програмите Foxit PDF Editor или Nitro PDF вършат същата работа и са по лесни за употреба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted September 8, 2007 Author Share Posted September 8, 2007 Reader -a e само за четене,ако искаш да попълваш ти трябва Adobe Acrobat ProfessionalТънкоста е че трябва да запълниш полетата първо и след това да ги попълниш Ако не може да се справиш ти препоръчвам програмите Foxit PDF Editor или Nitro PDF вършат същата работа и са по лесни за употреба Благодаря ти. Въпросът е, че нямам нито една от тези програми на компютъра, не мога и да си ги купя. Имам това, което написах в първия постинг - и май с Аdobe Acrobat-a можех да попълвам, ама не си спомням много добре, че беше отдавна, затова и питам. Мога пак да я инсталирам, въпросът е, дали няма да стане някоя магария с Рийдъра, който е версия 8, и другия Акробат, който е 7, а и дали това ще ми реши проблема. За справянето, ще се справя, но трябва да има с какво да се справям, ако ме разбираш добре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted September 8, 2007 Author Share Posted September 8, 2007 Благодаря ти. Въпросът е, че нямам нито една от тези програми на компютъра, не мога и да си ги купя. Имам това, което написах в първия постинг - и май с Аdobe Acrobat-a можех да попълвам, ама не си спомням много добре, че беше отдавна, затова и питам. Мога пак да я инсталирам, въпросът е, дали няма да стане някоя магария с Рийдъра, който е версия 8, и другия Акробат, който е 7, а и дали това ще ми реши проблема. За справянето, ще се справя, но трябва да има с какво да се справям, ако ме разбираш добре... Помощ бе? Тук не давате ли помощ вече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Дали са ти помощ, ама кой да търси? Една дата да беше проверила щеше да видиш, че има много верси на фоксит пдф едитор (примерно http://www.data.bg/f.php?fid=20815288 ), както и http://www.data.bg/f.php?fid=25734181 - Nitro.PDF.Professional.v5.2.0.5.Retail.rar Няма смисъл и да си бъмпваш темите, ако някой може да ти помогне повече от това е щял да го направи. Следващия път положи усилие първо сама и тогава давай зор . Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Дали са ти помощ, ама кой да търси? Една дата да беше проверила щеше да видиш, че има много верси на фоксит пдф едитор (примерно http://www.data.bg/f.php?fid=20815288 ), както и http://www.data.bg/f.php?fid=25734181 - Nitro.PDF.Professional.v5.2.0.5.Retail.rar Няма смисъл и да си бъмпваш темите, ако някой може да ти помогне повече от това е щял да го направи. Следващия път положи усилие първо сама и тогава давай зор . Не се нахвърляй така, момичето не е в БГ и data.bg е невидима за нея (както пък ти знаеш много добре).Mila, на пощата в профила ти пращам програмка (кракната е, за сведение). 3 МБ е, архивирана. Вътре има *.nfo файл с инструкции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted September 9, 2007 Author Share Posted September 9, 2007 Не се нахвърляй така, момичето не е в БГ и data.bg е невидима за нея (както пък ти знаеш много добре).Mila, на пощата в профила ти пращам програмка (кракната е, за сведение). 3 МБ е, архивирана. Вътре има *.nfo файл с инструкции. Аlchemy, слънце, коте, мече, бебче, сърце мое, Уили! (това е цитат от Алф) Благодаря много - и за защитата и за помощта. Аз наистина ги проверих тия програми, ама само платени версии намерих и затова вдигнах темата... Датата наистина не я виждам. Отивам да се боря с програмата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted September 11, 2007 Author Share Posted September 11, 2007 Ами ти не си от преди мен, но няма нищо. Да, който може и иска- помага. Ама то ти искаш на тепсия и да ти я инсталират сигурно. Който търси - намира. Явно и още 5 години да си член на форума пак няма да можеш сама да направиш елементарен сърч в гуугъл. Иначе си имаи тема за търсене на програми и кракове, но нали си от 2 години тук, правилата би трябвало да си ги знаеш. Защо ли ми е смешно.... И това се случи - някой да ми каже такава веселия... Жив и здрав да си, момко, това беше хубав виц. Alchemy, whatever... Хич да не ти пука Само спамим тука... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.