azrod Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Здравейте, започнах да събирам ПС на познат. По изискванията и ценовите възможности се подразбра, че ми е нужно дъно с вградена видеокарта. Такива с GeForce 6100 съм ползвал. Идеята е, че видях, че има и със 7050. Далеч съм мисълта, че ще правят супер постижения тези видеокарти (все "куци пилета"), просто като идея коя е по-добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Ами вероятно 7050 но с малко. По-скоро можеш да ги определиш като "един дол дренки" Link to comment Share on other sites More sharing options...
naskogeo Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Ами вероятно 7050 но с малко. По-скоро можеш да ги определиш като "един дол дренки" Виж на АТИ X300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 От 6100 вградена имам доста добри отзиви, за 7050 нямам наблюдения, но като цяло гледай цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 От 6100 вградена имам доста добри отзиви, за 7050 нямам наблюдения, но като цяло гледай цената. Абе имал съм 6100. На нивото на 5200 е. 7050 не знам как е но не вярвам да е по-добре. edit: Не наистина имах и 5200 преди това, абсолютно същата работа е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Абе имал съм 6100. На нивото на 5200 е. 7050 не знам как е но не вярвам да е по-добре. Никоя карта не може да се сравнява с бъгавостта на 5200 . Ако разликата в цената е малка да взима 7050 ако не 6100 и без това и 2те са за офис приложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Разликите между дете карти е в честотата на ядрото и уж било малко по-добро но на 3д мрака имаше разлика макар и малка другото е DVI изхода. Иначе хубавото при 7050 е че ползва 630A MCP което също внася малко прираст в производителноста и съм забелязал че всичките дъна с 7050 имат IEEE1394 което може да е от полза Link to comment Share on other sites More sharing options...
azrod Posted September 21, 2007 Author Share Posted September 21, 2007 Взех 7050, ама забравих да пиша във форума... Ми по-добро е от другите 6100 вградени. С малко. но е по-добро. Пък и го взех с тенденция за ползване на DVI изхода. Разликата е 10-ина лева принципно и ми се струва, че е само заради DVI. Та ако не се ползва от геймъри-маниаци си е супер нормална картата. Идеята ми беше преди да я взема да проверя за лоши отзиви. Благодаря на всички изказали мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Взех 7050, ама забравих да пиша във форума... Ми по-добро е от другите 6100 вградени. С малко. но е по-добро. Пък и го взех с тенденция за ползване на DVI изхода. Разликата е 10-ина лева принципно и ми се струва, че е само заради DVI. Та ако не се ползва от геймъри-маниаци си е супер нормална картата. Идеята ми беше преди да я взема да проверя за лоши отзиви. Благодаря на всички изказали мнение Той Лорда хубаво ти го е казал иначе добре е, че си се сетил за DVI А също да те питам какво дъно си взел така просто информативно? EDIT: Asrock AliveNF7G-HD Ready ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
azrod Posted September 21, 2007 Author Share Posted September 21, 2007 Asrock AliveNF7G-HD Ready Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.