Sothbiss Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 ами щом ти е кеф да играеш с толкова кадри нема грижи.....за мен лично това са нищожни кадри за гейминг на подобен вид игра 24 кадъра за игра е съвсем нормално, 4 по-малко или повече, все тая.И все пак не успях да разбера при теб от какво се поражда проблема? EDIT: Пробвах с минимални настройки и кадрите се двигнаха на 40-50, но без ефекти някак си sux.Ще се придържам към многото ефекти с по-малкото кадри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 24 кадъра за игра е съвсем нормално, 4 по-малко или повече, все тая.И все пак не успях да разбера при теб от какво се поражда проблема? EDIT: Пробвах с минимални настройки и кадрите се двигнаха на 40-50, но без ефекти някак си sux.Ще се придържам към многото ефекти с по-малкото кадри kakто казах за мен 20 или 30 кадъра са нищо....това е проблема ...+това на монитор който има физически пиксели 1280/1024 да играя на 1024/768 някак си не ми се нрави... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Рапторе и аз мислих да си зимам 6000+ обаче в крайна сметка си зех 5600+ и записвачка Иначе машината е Athlon 64 5600+ X2 Dual Core, MSI K9N Neo, GF 8800GTS 320MB, 2Gb ram и играта върви на max та пушек се дига. Иначе за SLI аз хич не съм надъхан и за това не си зех такова дъно. Предпочитам да си зема по-нататъка една по-мощна карта отколкото 2 в SLI режим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Играта е добра много добра графика както и гейм-плея но чета че била кратка но по добре кратка но пленителна от колкото дълга боза Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Аз съм със Intel Core 2 Duo 2.13ghz 2gb ram 7900gs и не успях да разбера защо ми върви абсолютно всичко на макс без нито 1 секунда сеч, а пък вие се оплаквате, даже със по-добри карти... а за играта да ви кажа играх играх и ми писна, не заради нещо друго ами ултра калпавия гейм плей. Просто толкова съм свикнал със тоя ЦС, че като вида по-лошо контролиране направо изтрих играта.. със мишката като айм-вам супер трудно и некадърно са го направили.. абе простотия, иначе никакъв лаг нямах даже като пуснах играта нали те пита за настройки първо.. всичко си ми беше по дефалт на макс и не съм го барал и нямах лаг нз как става това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Аз съм със Intel Core 2 Duo 2.13ghz 2gb ram 7900gs и не успях да разбера защо ми върви абсолютно всичко на макс без нито 1 секунда сеч, а пък вие се оплаквате, даже със по-добри карти... а за играта да ви кажа играх играх и ми писна, не заради нещо друго ами ултра калпавия гейм плей. Просто толкова съм свикнал със тоя ЦС, че като вида по-лошо контролиране направо изтрих играта.. със мишката като айм-вам супер трудно и некадърно са го направили.. абе простотия, иначе никакъв лаг нямах даже като пуснах играта нали те пита за настройки първо.. всичко си ми беше по дефалт на макс и не съм го барал и нямах лаг нз как става това. Резолюция?...операционна система?....кадри?....би ли споделил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 AMD Athlon 64 3200+, 1024MB RAM, GeForce 7300 GT 128MB DDR3, Windows XP, 1024x768, настройки - къде low, къде medium, както прецени играта в началото (играл съм общо 15 минути да видя дали ще тръгне). Няма и грам сеч. Зарежда сравнително бързо и според мен хвърчи в сравнение с bioshock (където на редки моменти падах под 20 кадъра за секунда). Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 На PC-то от подписа играта върви прилично.С около 30-40 FPS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pORTMAN?! Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Corе2 юзърите ги прецакаха ;< Играя само 1вата кампания, но ми забива, дава проблем (runtime error) и така ... Надявам се в скоро време да излезе пачът, благодарение на който може да играем сичките кампании Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted October 21, 2007 Author Share Posted October 21, 2007 Corе2 юзърите ги прецакаха ;<Играя само 1вата кампания, но ми забива, дава проблем (runtime error) и така ... Надявам се в скоро време да излезе пачът, благодарение на който може да играем сичките кампании Az sym s Core 2 i sym na poslednata misiq. Ina4e ima patch ve4e za 1.1. A da pitam nqkoi igral li e multyplayer bez originalen CD Key? I moje li vyobshte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.