Jump to content
BulForum.com

Medal of Honor - Airborne

midas

Recommended Posts

ами щом ти е кеф да играеш с толкова кадри нема грижи.....за мен лично това са нищожни кадри за гейминг на подобен вид игра

24 кадъра за игра е съвсем нормално, 4 по-малко или повече, все тая.И все пак не успях да разбера при теб от какво се поражда проблема?

EDIT: Пробвах с минимални настройки и кадрите се двигнаха на 40-50, но без ефекти някак си sux.Ще се придържам към многото ефекти с по-малкото кадри :)

24 кадъра за игра е съвсем нормално, 4 по-малко или повече, все тая.И все пак не успях да разбера при теб от какво се поражда проблема?

EDIT: Пробвах с минимални настройки и кадрите се двигнаха на 40-50, но без ефекти някак си sux.Ще се придържам към многото ефекти с по-малкото кадри :)

kakто казах за мен 20 или 30 кадъра са нищо....това е проблема :)...+това на монитор който има физически пиксели 1280/1024 да играя на 1024/768 някак си не ми се нрави...

Рапторе и аз мислих да си зимам 6000+ обаче в крайна сметка си зех 5600+ и записвачка :) Иначе машината е Athlon 64 5600+ X2 Dual Core, MSI K9N Neo, GF 8800GTS 320MB, 2Gb ram и играта върви на max та пушек се дига. Иначе за SLI аз хич не съм надъхан и за това не си зех такова дъно. Предпочитам да си зема по-нататъка една по-мощна карта отколкото 2 в SLI режим.

Играта е добра много добра графика както и гейм-плея

но чета че била кратка но по добре кратка но пленителна от колкото дълга боза

Аз съм със Intel Core 2 Duo 2.13ghz 2gb ram 7900gs и не успях да разбера защо ми върви абсолютно всичко на макс без нито 1 секунда сеч, а пък вие се оплаквате, даже със по-добри карти... а за играта да ви кажа играх играх и ми писна, не заради нещо друго ами ултра калпавия гейм плей. Просто толкова съм свикнал със тоя ЦС, че като вида по-лошо контролиране направо изтрих играта.. със мишката като айм-вам супер трудно и некадърно са го направили.. абе простотия, иначе никакъв лаг нямах даже като пуснах играта нали те пита за настройки първо.. всичко си ми беше по дефалт на макс и не съм го барал и нямах лаг нз как става това.

Аз съм със Intel Core 2 Duo 2.13ghz 2gb ram 7900gs и не успях да разбера защо ми върви абсолютно всичко на макс без нито 1 секунда сеч, а пък вие се оплаквате, даже със по-добри карти... а за играта да ви кажа играх играх и ми писна, не заради нещо друго ами ултра калпавия гейм плей. Просто толкова съм свикнал със тоя ЦС, че като вида по-лошо контролиране направо изтрих играта.. със мишката като айм-вам супер трудно и некадърно са го направили.. абе простотия, иначе никакъв лаг нямах даже като пуснах играта нали те пита за настройки първо.. всичко си ми беше по дефалт на макс и не съм го барал и нямах лаг нз как става това.

Резолюция?...операционна система?....кадри?....би ли споделил?

AMD Athlon 64 3200+, 1024MB RAM, GeForce 7300 GT 128MB DDR3, Windows XP, 1024x768, настройки - къде low, къде medium, както прецени играта в началото (играл съм общо 15 минути да видя дали ще тръгне). Няма и грам сеч. Зарежда сравнително бързо и според мен хвърчи в сравнение с bioshock (където на редки моменти падах под 20 кадъра за секунда).

• 2 weeks later...

Corе2 юзърите ги прецакаха ;<

Играя само 1вата кампания, но ми забива, дава проблем (runtime error) и така ...

Надявам се в скоро време да излезе пачът, благодарение на който може да играем сичките кампании

• 3 weeks later...
Corе2 юзърите ги прецакаха ;<

Играя само 1вата кампания, но ми забива, дава проблем (runtime error) и така ...

Надявам се в скоро време да излезе пачът, благодарение на който може да играем сичките кампании

Az sym s Core 2 i sym na poslednata misiq. Ina4e ima patch ve4e za 1.1.

A da pitam nqkoi igral li e multyplayer bez originalen CD Key? I moje li vyobshte?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...