Jump to content
BulForum.com

Medal of Honor - Airborne

midas

Recommended Posts

mohaCover.jpg

Official Web site

Screenshots

Minimum Requirements

* Operating System: Windows XP SP2

* Processor: 2.8 GHz Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP 2800+

* Memory: 1GB RAM

* Video Card: NVIDIA Geforce 6600GT (Some slower GPUs with higher model number's also not recommended.) ATI Radeon X1300PRO

* Video Card Memory: 128MB RAM

* Operating System: Windows Vista

* Processor: 3.0 GHz Intel Pentium 4 or AMD Athlon 64 3800+

* Memory: 1GB RAM

Take to the skies in Medal of Honor Airborne, where you'll drop

into grueling ground attacks in a bid to turn the tide of WWII.

Begin each mission in the air above Axis controlled battlefields,

then make your mark in the largest airborne operations in history.

Starting with your jump from a C-47 transport plane, every choice

you make can seal your fate. In the air, control your parachute to

select a landing spot that brings you the greatest strategic

advantage. Follow the green smoke to recommended landing areas

where Allied forces will be waiting, or go it alone by landing on

rooftops or balconies. But craft your strategy carefully: every

move you make-from your choice of

landing spot to the enemies you engage on the ground-will

determine your success in the mission, and whether or not you are

truly one of the Airborne elite.

* Open Battlefields -Start each mission with an airdrop into enemy

territory where the landing spot you choose can dramatically

change the course of battle. On the ground, tackle enemies and

complete objectives in whatever order you chose as your navigate

your way through a massive, free-roaming environment.

* Vertical Combat -Fight on the ground or atop roofs, balconies,

towers, ruins, and natural formations in a variety of

environments authentic to the European Theater of War.

* Affordance AI-A formidable new AI system delivers unpredictable

and intelligent enemies which challenge even your most

battle-hardened strategies.

* Upgradeable Weapons-For the first time, enhance your chosen

weapon with authentic, customizable field modifications that

affect your marksmanship.

* War is Hell-How and where you engage the enemy triggers death

animations unique to each and every encounter.

Гледам че играта излезна в торент лийч: http://www.torrentleech.org/details.php?id=61452

Някой ако може да е качи в bt.wrzru-то много ще му се радвам :).

И гледам че изисква по-мощни видео карти от мойта, ама за pixelshadera нищо не видях, чудя се дали ще е минимум пиксел шейдър версия 3?

Геймплея никога няма да достигне големите игри. Става само за сингъл пуцалка, защото го докарва на реализъм. Иначе като динамика и тиймплей...Забрави!

играта си има своята атмосфера,има и страхотен хумор.фен съм от първите две версии ,от края на 90те години,които бяха само за ps1. Спомням си като стреляш някой в стъпалото ,той се хващаше за крака и почваше да подскача на другия.Като му стреляш каската,тя пада и той почва да си пипа главата ,като хвърляш граната се навежда ,взима я и я хвърля обратно.Имаше и още куп такива неща,плюс страхотна атмосфера.Последвалите pc версии също бяха много добри.Верно е ,че е сингъл плейър ориентирана,но трябва да има и такива игри.

Играта е уникално яка,но и също толкова уникално тежка...със 7900ГС 256/256 на 1024/786 на минимум сече та се нетрае.Ако нямате карта от новото поколение хич не се напъвайте да я сваляте освен,ако не искате да играете с пиксели колкото слънчогледови семки големи.Просто незнам как става т'ва чудо Биошок ми вървеше на 1280/1024 на макс а сега трагедия просто.... :(

Играта както всичко от поредицата е unique item!

Гответе се обаче да ви подпали машината, ако въобще я подкарате

Аз съм с АМД 6000+ 64 Х2 и 8500GT и разбира се подпалих на макс, НО ми сече - сещайте се за какво става реч

MOH е велика поредица и както винаги развитието в новата част е налице - графика, атмосфера...класика

Играта е уникално яка,но и също толкова уникално тежка...със 7900ГС 256/256 на 1024/786 на минимум сече та се нетрае.Ако нямате карта от новото поколение хич не се напъвайте да я сваляте освен,ако не искате да играете с пиксели колкото слънчогледови семки големи.Просто незнам как става т'ва чудо Биошок ми вървеше на 1280/1024 на макс а сега трагедия просто.... :(

играта че е тежка, тежка е, ама на тая карта да играеш на тази резолюция с толкова лаг не ми е ясно как става. аз съм със същата карта и на 1280х1024 всичко на макс ми лагва много малко. ето и останалата част от конфигурацията: 2х1гб ддр2 800, атлон 3800+. друго мисля, че не е от значение :)

Момко ТУК може да видиш с каква машина съм. Мисля че все още няма друга такава (като дъно и процесор) в Пловдив поне според статистиките в Ресет.

На доста по-висока резолюция съм от 1024х768 вярно..., но се предполага че трябва да държи. Всички сцени с панорама и дълбочина с повечко вектори късат - дори като се събере збоджа немци и наши пак къса.

Но ако видиш как изглежда играта на моя екран ще ти провисне ченето...

Явно вече трябва да се жертвам за една 8800 GTS :punk Пък и така като си гледам SLI кабелчето едни дяволи ми се въртят из главата...... :devil

наистина 8800gts ще трябва да ти е следващата стъпка. чудя се защо не си я сложил направо в тоя звяр ми се занимаваш с 8500GT. ако пък ти се дават пари за варианта с 620мб памет направо не знам кво ще прави тва чудо :wacko: колкото до играта не ми е чак толкова любима, че да инвестирам допълнителни пари в компютърчето заради нея. виж ако SC 2 и COD 4 не ми вървят както трябва тогава бих се изнервил и ще почна да хвърлям пари пак за тоя пуст компютър :angry:

R_a_p_t_o_R пусни някой скрийншот,че с мойта машина сигурно и да я инсталирам немога та поне да видя за какво става въпрос.

наистина 8800gts ще трябва да ти е следващата стъпка. чудя се защо не си я сложил направо в тоя звяр ми се занимаваш с 8500GT. ако пък ти се дават пари за варианта с 620мб памет направо не знам кво ще прави тва чудо :wacko: колкото до играта не ми е чак толкова любима, че да инвестирам допълнителни пари в компютърчето заради нея. виж ако SC 2 и COD 4 не ми вървят както трябва тогава бих се изнервил и ще почна да хвърлям пари пак за тоя пуст компютър :angry:

Защото Стенли машината подмина 3.2к. И видеото беше просто на коляно в ресета решено. Ако щеш ми вярвай - тая карта не струва - скоро ще подкача нагоре, ама 88 е над 600 лева ЕДНАТА

Защото Стенли машината подмина 3.2к. И видеото беше просто на коляно в ресета решено. Ако щеш ми вярвай - тая карта не струва - скоро ще подкача нагоре, ама 88 е над 600 лева ЕДНАТА

знам, че не струва и затова се учудих от избора ти. мисля, че едно 7900гт/гс щеше да ти върши по-добра работа. колкото до 8800 има и вариант с 320мб памет, който е около 500лв, а можеш да погледнеш и към конкуренцията, но там съм гола-вода и не мога да ти препоръчам нищо :)

играта че е тежка, тежка е, ама на тая карта да играеш на тази резолюция с толкова лаг не ми е ясно как става. аз съм със същата карта и на 1280х1024 всичко на макс ми лагва много малко. ето и останалата част от конфигурацията: 2х1гб ддр2 800, атлон 3800+. друго мисля, че не е от значение :)

Ами сложи един фрапс и кажи с колко кадъра играеш,че ми стана интересно!Ти си пърсвия човек с такава карта кйото казва,че играе доволно на макс...или за теб падането на моменти(доста често) под 10-15 кадъра не е проблем?Мойта машинка е 4400х2@2.55 2х1гб@ддр510 2.5 3 3 6 видеото ми е изпържено на 580/1740...дори от биоса му дадох жега на ПЦИ 103Мхз за некой друг кадър специално за тази игра!!!

Почти се бях отчаял като прочетох поста ти.Но като инсталирах играта, установих, че върви много добре на макс, а моята карта се води по лоша от твоята 7600GS.Свали си най-новите драйвери за nvidia и пробвай пак.

Колкото до играта... мислех че няма да ме очарова с нищо, но сгреших.Още от самото начало ме грабна и такива малки детайли като замазването, когато въртиш камерата, релното клатене на камерата, когато тичаш бързо и това че си виждаш почти тялото тяло много ме впечатлиха.Поиграх малко сутринта, вечерта след работа ще поцъкам повечко.

Почти се бях отчаял като прочетох поста ти.Но като инсталирах играта, установих, че върви много добре на макс, а моята карта се води по лоша от твоята 7600GS.Свали си най-новите драйвери за nvidia и пробвай пак.

Колкото до играта... мислех че няма да ме очарова с нищо, но сгреших.Още от самото начало ме грабна и такива малки детайли като замазването, когато въртиш камерата, релното клатене на камерата, когато тичаш бързо и това че си виждаш почти тялото тяло много ме впечатлиха.Поиграх малко сутринта, вечерта след работа ще поцъкам повечко.

Какво имаш под предвид върви на макс....колко кадъра???...каква резолюция???...мислиш ли че не съм пробвал какви ли не драйвери?

Какво имаш под предвид върви на макс....колко кадъра???...каква резолюция???...мислиш ли че не съм пробвал какви ли не драйвери?

DualCore Intel Pentium D 930 3000 Mhz, 2x1gb RAM 667 Mhz, GeForce Galaxy 7600GS 128/128 DDR3

15-20 кадъра, при масовите пуцаници са падали до 10-11 (рядко). Всичко е на макс 1024/768.

moha1kf0.th.jpg moha2uk8.th.jpg moha3sy0.th.jpg moha4nh2.th.jpg moha5jk0.th.jpg moha6br3.th.jpg moha7kt8.th.jpg moha8uf9.th.jpg moha9dj6.th.jpg moha10lh1.th.jpg

breez, изобщо нямам намерение да споря с теб относно как ми върви играта. не та знам кво си пържил и кво не, аз ти казвам как ми върви на мен със същата карта, без да пържа нищо. явно и при сотбис върви прилично, така че търси проблема при себе си.

breez, изобщо нямам намерение да споря с теб относно как ми върви играта. не та знам кво си пържил и кво не, аз ти казвам как ми върви на мен със същата карта, без да пържа нищо. явно и при сотбис върви прилично, така че търси проблема при себе си.

аз не споря...ама щом казваш прилично на 10-20 кадъра ми е ясна работата ;)

аз не споря...ама щом казваш прилично на 10-20 кадъра ми е ясна работата ;)

Е ти колко искаш? 100-200 кадъра ли? С тази карта толкова. 20 ми стигат. :)

Е ти колко искаш? 100-200 кадъра ли? С тази карта толкова. 20 ми стигат. :)

ами щом ти е кеф да играеш с толкова кадри нема грижи.....за мен лично това са нищожни кадри за гейминг на подобен вид игра

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...