jimmyb Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 ПРОДАВАМ едно процесорче: P4 2.8Ghz Hyper-Threading FSB 800/512 Northwood BOX -->снимка<-- Процесора е боксов, т.е. CPU+COOLER (Интелски). С Хипертрединг и 800 шина. Тъй като е Northwood, става и за по-старите дъна на с.478, които не подържат Prescott процесори. Цена 90 лв. Тестваш и взимаш. При интерес на ЛС, скайп: jimmybrn или 0898 280 670 Имам и по слаби CPU P4 на 1.4, 1.5, 1.8, 2 Ghz, ако му трябва на някой такъв - на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Здравей, интересувам се от процесора, но за съжаление цената, която си предложил не ме устройва и сега ще ти дам обоснован отговор. Принципно с478 е морално остарял(това значи, че липсва търсене в този сектор) и в момента цената на подобен процесор (чисто нов), да кажем нещо като 3.0Е е около 72$, което сам разбираш, че е с около 10-15лв по-скъп от този, които предлагаш ти. Цената, която аз бих предложил е 50-60лв, като мисля, че все пак това е прилична цена спрямо настоящите обстоятелства. На мен лично ми е необходим предимно за тестове, тъй като ми попадна подобно дъно. Ако решиш да обмислиш предложението ми ще чакам отговор тук или на ЛС. Иван Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Защо го пусна на пазара чак сега? Преди близо месец купих от NONSAN P4/2.4C за 65 лева. Ако искаш да ги разменим със съответното доплащане от моя страна. Три месеца търсих подобен-3.0С и където го намирах ми искаха над 100$ за втора ръка. Ако си съгласен с бартера, драсни едно писмо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyb Posted September 10, 2007 Author Share Posted September 10, 2007 ddb Отговорих ти на ЛС, не съм видял че си постнал и тук , но да добава към ЛС-то, че за 50-60 .... трудно, ще стане. И за да бъдат наясно със 72$ -та цена, ще те помоля да споделиш откъде да си вземат тези, които им трябва такъв процесор. Все пак, нали затова е форума. geronimo Знам че търсеше, но тогава нямах. Сега ми изпадна. SORRY. Имам няколко броя, между другото А за бартер, за съжаление няма как да стане. Надявам се - разбираш. Поздрави и на двамата П.П. Само да добавя към моя пост, че мога да дам гаранция и фактура за процесора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.