wlado Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 abe slwalqsh si nowi nvidia draiveri i davash "clone " na ekrana kato 1wiq ekram ti e tv a wtroriq ti e kompa sled koeto prosto puskash filmi as w na4aloto ne uspiqwqah poneje mi bqha rasnytili glawata s nastroiki .prosto puskash i hop na tv ima obraz sys subtitri a na kompa nqma nikaw onbraz i samo subtitri tolkowa prosto e!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 abe slwalqsh si nowi nvidia draiveri i davash "clone " na ekrana kato 1wiq ekram ti e tv a wtroriq ti e kompa sled koeto prosto puskash filmi as w na4aloto ne uspiqwqah poneje mi bqha rasnytili glawata s nastroiki .prosto puskash i hop na tv ima obraz sys subtitria na kompa nqma nikaw onbraz i samo subtitri tolkowa prosto e!!!! <{POST_SNAPBACK}> Пи4 става въпрос за Ati видеокарта , не говорим за NVidia. 4ети малко по-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
SET Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Abe hora az kato gledam 4 stranici postove za edin TV out edin govori za GeForce drug za ATI ajde pone ia razdelete tazi tema shtoto ne se znae veche koj na koj otgovatia. A i tozi deto e pusnal temata ne razbrah opravil li se e ili ne i kakav mu e tochno problema shtoto shte me izvinite ama Taka na4i,video kartata mi e Ge-Force MX400,64MB s tv-out.Vuprosa mi e kak da svurga kompa s TV-to za da moga da gi gledam filmite na televizora.Pls daite info. az ot tova ne razbrah tochno kakvo go interesuva kakvi kabeli mu triabvat ili ima kabeli pak ne moje da si napravi nastrojkite ili neshto drugo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIGO Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 ABATT DOOM izvinqvai ama moje6 li da mi kaje6 kakvi po to4no ne6ta trqbva da cakna za TV-OUT 6to to ni6to ne razbiram ot tiq ne6ta apak ba6ta mi mi mranka da gledame filmi na tv-to 6TE TI BADA MNOGO BLAGODAREN [a i moje nqkoi dryg dami pomogne] ATI RADEON 9250 128MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Изображението, което излиза на телевизора си остава черно-бяло, независимо дали настроя системата на ПАЛ, или НТСЦ (СЕКАМ хич няма). Картата ми е gForceFX5200. Телевизорът е ВЕКО Идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.