5starGeneral Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Значи интересуваме кво ще кажете за тоя модел произведен от 2000 до 2003 година. Минуси плюсове дали си струва да се вопще да си купиш 3-ка дизел с толкова голям мотор, подръжката скъпа ли е и тнт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Пробвай тук http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Поддръжката ти струва 2лв/мин. в Найси кар например. За частите няма смисъл да ти казвам. Разчиташ само на качеството и се молиш да не ти се налага да посещаваш сервиз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Поддръжката е доста скъпа . Иначе колата е перфектна. Но и данъците не са и малки Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Поддръжката ти струва 2лв/мин. в Найси кар например. За частите няма смисъл да ти казвам. Разчиташ само на качеството и се молиш да не ти се налага да посещаваш сервиз. а това е най-скапаният сервиз в пловдив , горещо ти препоръчвам изобщо да не го посещаваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Да найси кар е грубо малко Като го покараш малко това БМВ предполагам, че като ти кажат 3 цифрена сума в сервиза и ще вдигаш банкет Ама караш скъпа кола, не можеш да очакваш поддръжката да е като на астричка 94та...А за големината на мотора - колкото повече, толкова повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 абе в найси кара изобщо не говоря за цените , те просто са некадърници бяха ми натегнали ръчната толкова че се дърпаше 3 зъба и после я сваляш с 2 ръце , колата ми палеше трудно и се опитваха да ме убедят че нищо и няма и аз си внушавам , отидох в боша и за 20мин ми го оправиха паленето , единият дълъг фар постоянно ми светеше беше дала някаква платка на късо , искаха ми 400лв за нова , тогава попитах случайно 1 приятел и ме прати при 1 човек на руски който ми я оправи за 20лв. така че за мене тоя сервиз вече не съществува , само в боша си я карам вече колата и съм страшно доволен ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted September 5, 2007 Author Share Posted September 5, 2007 Мен примерно ме интересува при смяна масло, горивен, въздушен и маслен филтър колко ще ти легне ориентировъчно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=13086 http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=44574 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Хора това е 330d Е46, това е машина... само внимавай с акциза иначе е добро решение ако искаш сравнително спортно и сравнително евтино каране... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Нямам информация по принцип, но това което знам е че моделът 330 е страшно популярен в Европа. По време на пътуването ми лято видях страшно много такива в Германия и на север. Хората много ги харесват - така ми казаха. Относно поддръжка - едва ли е евтино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.