GoDL1Ke Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 На 10ти щяло да излиза демото на играта и ще можем да пукаме с повече хора, тъй като ще може онлайн, а не като сега в лан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted September 5, 2007 Author Share Posted September 5, 2007 то в момента е онлйан, могат да влизат от всякъде на сървъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 то в момента е онлйан, могат да влизат от всякъде на сървъра. Мдам. Вчера играхме с един чужденец. Но той има предвид друго- че ще може да се създаде онлайн акаут без да си я купуваме. pp. Отправям предизвикателство до veseo за клан файт. :Р. 2 на 2 или 3 на 3 ако намериш хора. US клан е готов да ви омаже :Р Айде едно зборче в 10ч. ? Hamster, Veno ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Нета ми е зле нещо заради тъпото време ще се опитам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Според гейм монитор-а най-много хора играят между 2 и 4 през нощта. Явно има доста нощни птици. Нещо не ме кефи, че се ъпдейтва на 10 минути. Ще видя дали може да се намали това време... айде налазвайте. Oще едно предложение: Тайм лимита да се намали на 25 или 20 минути, защото при 2ма-3ма пазещи е много лесно да се мине картата за 30 минути. При по-малко време ще има повече тръпка. Ако в бъдеще сървърът започне да се пълни може пак да се върне на 30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 pp. Отправям предизвикателство до veseo за клан файт. :Р. 2 на 2 или 3 на 3 ако намериш хора. US клан е готов да ви омаже :Р Айде едно зборче в 10ч. ? Hamster, Veno ? Ще го имам предвид, като намеря втори за TFTW (който познае какво значи съкращението, получава покана :Р) може да цъкнем 2вс2 Айде, ама няма никой ся май :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Ще го имам предвид, като намеря втори за TFTW (който познае какво значи съкращението, получава покана :Р) може да цъкнем 2вс2 Айде, ама няма никой ся май :/ Ами ако искаш влизай. 1на1. Може някой да се присети да дойде. Предстои уговаряне на дата и час за 1вата битка в сървъра vicious-gaming vs BOLTER. Ще ви информирам, ако искате да дойдете да гледате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pORTMAN?! Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Мдам. Вчера играхме с един чужденец. Но той има предвид друго- че ще може да се създаде онлайн акаут без да си я купуваме. Нека сподели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 След 10мин влизам, тъйче дано сте вътре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Нека сподели К'во да сподели ? На 10ти излиза демото. До 28ми ще ядем гювеч фрий. След това ако искаш да играеш навън- зимаш играта. Ако ли не. Цъкаш си в ЕК/Други лан сървъри. След 10мин влизам, тъйче дано сте вътре Там съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Има 3 бота и мен всъщност Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Айдее 2ма сме вътре и пак никой не влиза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Айдее 2ма сме вътре и пак никой не влиза Съжелявам, вчера нямах възможност да седна на пцто. Днес е същото полужение...Може би неделя вечер ако съм си в къщи ще поиграем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Още 1 да влезе за 2в2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathwalk Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Aбе, възможно ли е да си напрвавя ЛАН сървър, в който да мога да играя с някой през Hamachi примерно?Гледах някво сървър клиент ама когато дам старт сървър ми иска някаф Sprofile фаил което си няям идея кво е -_-' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Aбе, възможно ли е да си напрвавя ЛАН сървър, в който да мога да играя с някой през Hamachi примерно?Гледах някво сървър клиент ама когато дам старт сървър ми иска някаф Sprofile фаил което си няям идея кво е -_-' Възможно е да се пусне сървър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathwalk Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Възможно е да се пусне сървър. Май не бях достатъчно ясен Въпрост ми е как :О Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Според оффи сайта след 1 час и 5 минс излиза демото Нямам търпение да цъкна тая игра с много хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Инсталацията ми блокира като стигне ънзипера до vallet_lit.mega. Цялата машина блокира. Идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Инсталацията ми блокира като стигне ънзипера до vallet_lit.mega. Цялата машина блокира. Идеи? Мисля, че ако намериш някой да ти рарне и прати директорията на играта, няма да има проблеми да я играеш. Иначе провери офи. форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Мисля, че ако намериш някой да ти рарне и прати директорията на играта, няма да има проблеми да я играеш. Иначе провери офи. форума. Мерси. Аз си я свалих наново, от друго място и върви без проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 http://download.nvidia.com/downloads/nZone...rsDemoSetup.exe Demo-то fast dl ;P И може и сървъра да се "ъпдейтне" до демо версията Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 С много хора играта е просто много различна Става мелето. Единствено съжалявам, че има само една карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Man1a Server за Цялата игра: 89.190.205.222:27733 С 2 думи отваряте конзолата и пишете /connect 89.190.205.222:27733 Форум: http://cs.man1a.com/e107_plugins/forum/for...iewforum.php?12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.