Jump to content
BulForum.com

Enemy Territory : Quake Wars, beta 2

Veno

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Хора, това на какви конфигураици го играете? След около 2 месеца ще съм скътал достатъчно пари за една сносна нова конфигурация и искам ориентировъчно да знам това на какво върви добре.

Благодаря!

Amd Athlon 64 5600+ Dual Core

GF 8800 GTS 320MB

2Gb RAM

Никви проблеми, ама ми се ще да видя в някое по-голямо меле как ще е.

Пресвета Дево от Гваделупе, без грях заченала! Ако на ТОВА имаше проблеми... Аз под модерна конфигурация имах предвид един dual core intel с 1 - 1.5gb ram и едно да речем GF 7600 GT :ghost

System requirements:

Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon XP 3200+ processor

1 GB RAM

128 MB NVIDIA Geforce 6600GT or ATI Radeon X800

100% DirectX 9.0c compatible sound card

950 MB of free hard drive space, plus 700 MB for Windows swap file

- това са посочените системни изисквания в сайта за ДЛ на играта. Интересува ме дали тези са Recomendet или Minimal, та да знам има ли смисъл да я свалям ?

Благодаря предварително.

П.п. Curunir-e. ние с тея стари бараки никоя нова игрица не можем да подкараме . :P

тук няма нужда от неткод

Сигурен? Защото лагваше дори на машината, на която е сървъра. Може и самия сървър да е тежал де, при всички положения по някое време днес съм там :> Благодарско много за сървъра, тъкмо чакахме фула с RIP да почнем да пищим да се пусне сървър... въпреки, че вече няма на кой ;)

The demo version of Enemy Territory: Quake Wars will be released on the 10th of September - in under a week!

A press release with more info will be released later according to ET: Quake Wars community manager Badman. The release date is quite surprising, as Splash Damage earlier announced that the demo would be release mid-September.

I will update the newspost when the press release is published and more information is available.

a можете ли да ми предложите някаква подобна която да ми тръгне :(

Wolfenstein: Enemy Territory

Ето и Game Monitor на сървъра, за да не се налага да влизате в играта, за да видите дали има някой вътре.

217.10.255.249:27733.png

Wolfenstein: Enemy Territory ...

а можеш ли да ми кажеш някоя в която да играя с други само да не е CoD или Battlefield 10х предварително :) много се дразня че немога да играя тази игра :( :( :(

а можеш ли да ми кажеш някоя в която да играя с други само да не е CoD или Battlefield 10х предварително :) много се дразня че немога да играя тази игра :( :( :(

Enemy Territory е САМО мултиплейър (играе се само "с други") ;)

6тата най-играна игра в момента. Как мислиш ?

Ето един полезен туул за администраторите. ETQW Remote Administrator Tool

Имате достъп до всяка настройка на сървъра.

Имам и едно предложение към тях. Да се добавят 2 бота. По 1 Строг и GDF. Така, когато някой влезе сам няма да мука самичак в сървъра, а ще играе, докато не дойде 2ри. Като се съберат 2ма човешки играча ботовете напускат.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...