Good_God Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Ae narode vreme e ve4e da razcykvame novata CS: source ne mislite li ? Igri4kata naprao kyrti mifki eii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Tarsq plugin za AMX koito da pokazva /Rank /Top15 i tam drugite ako moje da e toq kato na EVROCOM-skite serveri <{POST_SNAPBACK}> Сваляш си AMX MOD 0.9.9 за CS 1.5 или AMX MOD X 1.0.0 за CS 1.6 Настройваш всичко и като влезеш в CS-то пишеш в конзолата amx_statscfg on и след това изреждаш всички букви от А до Z след командата Примери : amx_statscfg on a amx_statscfg on b amx_statscfg on c и така докат ги изредиш всичките. После пишеш amx_statscfg save и си готов. Линкове : AMX MOD за CS 1.5 AMX MOD X за CS 1.6 Както знаеш трябва ти и Metamod за да стартираш всички тия глупости. А за това как да ги инсталираш чети хелп файловете. Бих могъл да ти обясня но има много за писане . И все пак ако не успееш питай пак. Очаквам едно благодаря . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Сваляш си AMX MOD 0.9.9 за CS 1.5 или AMX MOD X 1.0.0 за CS 1.6Настройваш всичко и като влезеш в CS-то пишеш в конзолата amx_statscfg on и след това изреждаш всички букви от А до Z след командата Примери : amx_statscfg on a amx_statscfg on b amx_statscfg on c и така докат ги изредиш всичките. После пишеш amx_statscfg save и си готов. Линкове : AMX MOD за CS 1.5 AMX MOD X за CS 1.6 Както знаеш трябва ти и Metamod за да стартираш всички тия глупости. А за това как да ги инсталираш чети хелп файловете. Бих могъл да ти обясня но има много за писане . И все пак ако не успееш питай пак. Очаквам едно благодаря . <{POST_SNAPBACK}> Мерси стана! БЛАГОДАРЯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasko90 Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 s koi ot botovete za cs moje da se igrae na cs_houses probvah s pod_bot no ne stana pls help me Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 http://play.evrocom.net/dl/incoming/+AlekS...uff/Real%20Bot/Иначе ако държиш да играеш срещу POD Bot's свали си ето този Waypoint http://play.evrocom.net/dl/incoming/+AlekS/cs_houses.zip И го сложи в HALF-LIFE/CSTRIKE/MAPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Gre6ka - slaga6 gi v Half-Life\cstrike\podbot\wptdefault Izvinqvaite che ne natisnah EDIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasko90 Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 imam problem4e s praveneto na sarveri na cs 1.5 pravia go ot play online nali ama vednaga me izhvarlia i izpisva your cd-key is invalid kvo da si izteglia a moga li da igraia v mreja s priatel koito e na visio pi6a mu ip to ama ni6to ne izliza ne moje da si conectne triabva li da si izteglia ne6to 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 нз дали тука е мястото, но искам да попитам: значи свалих от варез ЦС Сорс разархивирах я но немога да вида каде е ехе файла за да стартирам играта. Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Айде бе хора помагайте спешно е Васео каде си ? хах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Zdraweite, pyrwo mnenie...po-tochno wypros. Ta znachi...moje bi otkakto e izleznala Half-Life i wsqkykwite tam modowe za neq q igraq (daje i nicka mi w IRC i syrwyrite e takyw ), ne pretendiram da sym dobrqk ili neshto ot sorta, igraq q za udowolstwie...nqma znachenie twa, ta s CS-a mi stana neshto, koeto nikoga ne sym wijdal do sega...i po-tochno kato wlezna w "Internet Games" mi kazwa nqkwa prostotiq ot roda na "Your Counter-Strike executable (?!) is out of date" i iska nqkakyw update, koito w posledstwie mi kazwa, che ne syshtestwuwa. Wersiqta na Half-Life e 1.1.1.0, na CS-a ne znam, ot warez-a sym q swalil... Interesnoto e, che stana ei taka...ot samo sebe si Pomagaite, che edna sedmica weche ne moga da wlezna w nikoi syrwyr : P.S.: w sluchaq s Half-Life si wlizam wyw syrwyra (bez tiq prostotii) ama poluchawam nadpis sys sydyrjanie...neshto ot roda na "Your system has been modifyed..." Nqkyde iz foruma prochetoh, che e zaradi cheat ili neshto ot roda...no pri uslovie, che nqmam takiwa prostotii w PC-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Na parviq vapros - natiska6 cancel i si prodaljava6 Na 2riq - re-install na Cheating-Death-a i ako tova ne stane re-install na igrata.Vazmojno e tova da ti go pi6e, za6toto si s hack(vazmojno e) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Na parviq vapros - natiska6 cancel i si prodaljava6 Na 2riq - re-install na Cheating-Death-a i ako tova ne stane re-install na igrata.Vazmojno e tova da ti go pi6e, za6toto si s hack(vazmojno e) <{POST_SNAPBACK}> Добре де , след като натисна Cancel си влизам в менюто, влизам в сървър...но точно преди да влезна в играта ме "изплюва" с "coudn`t complete connection attempt", от всички сървъри (и еврокомските и Headoff) Реинсталирах HL и CS 239024 пъти, опитвах с всевъзможни пачове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pich76 Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 za6to ne moga da add-na serverite i ako znaete drugi daite mi gi 4e umiram ot tova 4e ne moga da igraq!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 От известно време имам проблем с Counter Strike 1.5, но така и не стигнах до адекватно решение.Проблема е следния: След като се направи локален server в залата , на 5-6 мин. сървъра замръзва и след около 20 сек се оправя.Това нещо се получава на всеки един компютър, без значение от конфигурацията.Операционната система е Windows 98 SE.Преинсталирах целия HALF LIFE от оригиналните дискове,след което го ъпдейтнах,но уви проблема си остана.Пробвах с Dedicated Server но там дропва всеки, който се опитва да влезе.Да не би да е от Security модула , който сваля при стартиране? [edit] PC-тата са без firewall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Добре де, никой ли няма да ми каже как да си оправя тъпия CS ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon_dow Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 nqkoi 6te kaje li kak da napravq sarvar i da igraq s drugi hora Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 От известно време имам проблем с Counter Strike 1.5, но така и не стигнах до адекватно решение.Проблема е следния: След като се направи локален server в залата , на 5-6 мин. сървъра замръзва и след около 20 сек се оправя.Това нещо се получава на всеки един компютър, без значение от конфигурацията.Операционната система е Windows 98 SE.Преинсталирах целия HALF LIFE от оригиналните дискове,след което го ъпдейтнах,но уви проблема си остана.Пробвах с Dedicated Server но там дропва всеки, който се опитва да влезе.Да не би да е от Security модула , който сваля при стартиране? [edit] PC-тата са без firewall <{POST_SNAPBACK}> awe man ostai go toq 1.5 we se edno ste v kamennata era.Ve4e ima 1.6 , Coundition Zero i Source zemete slojete nqkoiq po nova kontra a otnosno problema ti nqmam predstava ot kakvo moje da e Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeR_MeISteR| Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 kak se puskat botove na 1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 kak se puskat botove na 1.5 <{POST_SNAPBACK}> mi za da puska6 botove trqbva da ima6 instalirani botove za 1.5 no po princip se puskat ili ot konzolata "add_bot" ili "bot_add" ili pak moje kato natisne6 "h"-to ili "0"-lata da ti se poqvi menuto za botovete Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon_dow Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 nqkoi znae li kak da napravq servar za cs1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Kat vleze6 v CS--> Play CS--> Play on Lan--> Create Server Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon_dow Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Kat vleze6 v CS--> Play CS--> Play on Lan--> Create Server tam 6te moga li da idraq s priqteli???????ne s botove Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Ami mislq 4e da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 znaete ki 6to mi vika server is out of date?v data.bg nemam problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 znaete ki 6to mi vika server is out of date? <{POST_SNAPBACK}> И аз тва питам от 1 седмица, ама никой не ще да ми отговори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.