predatora Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 За последно в тея сървъри беше пълно с лапета играещи с по 4 хака и комплексирани админи. Какъв е смисъла?! Смисъла е , че за разлика от преди, сега за сървърите се грижи човек на когото му пука за тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 кажете някакви сървъри които сменят повече карти че ми писна от дъст2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 кажете някакви сървъри които сменят повече карти че ми писна от дъст2 Търси по-чуждите сървъри. В БГ се въртят 5-6 карти макс. Аз затова напоследък минах на CS:Source. Там някак е прието нещата да не са толкова консервативни и се въртят успешно различни карти без да се изпразва сървъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
city90 Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Търси по-чуждите сървъри. В БГ се въртят 5-6 карти макс. Аз затова напоследък минах на CS:Source. Там някак е прието нещата да не са толкова консервативни и се въртят успешно различни карти без да се изпразва сървъра. zdraveite imam counter strike 1.6 v21 no nemoga da igraq online ne mi namira nivki serveri pomognete kak da go opravq Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 zdraveite imam counter strike 1.6 v21 no nemoga da igraq online ne mi namira nivki serveri pomognete kak da go opravq Като за начало провери дали файъруола не ти блокира CS-а, и после за тест вместо да търсиш сървъри, пробвай да "видиш"/влезеш в някой известен БГ сървър (гугъл из йор френд). Link to comment Share on other sites More sharing options...
city90 Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Като за начало провери дали файъруола не ти блокира CS-а, и после за тест вместо да търсиш сървъри, пробвай да "видиш"/влезеш в някой известен БГ сървър (гугъл из йор френд). kak da vida dali mi go bloki8ra fai1ruola? Link to comment Share on other sites More sharing options...
city90 Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 kak da vida dali mi go bloki8ra fai1ruola? pomognete molq vii Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniobg Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 pomognete molq vii Влезни си в папката където си инсталирал играта ,после в Platform, после в config и търсиш файла masterservers.vdf ?:\Counter-Strike\platform\config\masterservers.vdf Ще го заместиш с ето този файл. Пробвай това, което ти казах и пиши пак откриваш ли сървъри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
city90 Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Влезни си в папката където си инсталирал играта ,после в Platform, после в config и търсиш файла masterservers.vdf ?:\Counter-Strike\platform\config\masterservers.vdf Ще го заместиш с ето този файл. Пробвай това, което ти казах и пиши пак откриваш ли сървъри. ne stana ni6to s toq fail samo za vednuj mi gi pokaza posle kato dadoh pak refresh all i ne nameri ni6to no ot data.bg isteglih o6te masterservers.vdf i npravih nqkolko papki sa master servers i sega mi izlizat vinagi po nad 1000 serveri mersi mnogo se pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragomir375 Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 имам 1 въпросче относно ЦС има биннати копчета искам да попитам как мога да си бинна дадено копче с него да си копувам примерно м-ка + патрони и гранати ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 bind "kopche" "buy;menuselect 4;menuselect 3;wait;buy;menuselect 8;menuselect 6;" Това беше схемата ако не се лъжа, надявам се хващаш логиката. За да работи това, обаче трябва да минеш на класическото меню. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.