jkwon Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Ше ма извините за адски тъпата молба, ама хайде някой да даде линк за ЦС1.6 и там пачовете и ЦД нужни за игра в еврокомските сървъри, че не мога да отворя папките за гамез а тфа дето го изтеглих от датата не тръгна . съжелявам ама нямам нерви да търся в тая тема нужната информация . благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelseafc Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Nqkoi moje li da mi kaja kakav pa4 trqbva da svalq za da gledam 4ata v nqkoi sarvari(primerno ot play.evrocom.net) Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 този ще ти свърши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 40 признака, че прекалявате с Counter-strike: 1. Страх те е да се почешеш зад ухото, за да не те вземат с Magnum-а през това време. 2. След половия акт крещиш "Fire in the Hole!". 3. В реалния живот ползваш радио-комуникационен стил. Край. 4. Както гледаш даден филм се изцепваш "ЕЙ ТОВА Е P90-тицата от CS!! Това е оръжието, което стреля най-бързо в играта!". 5. Играл си на връх нова година (!). 6. На път за училище/университета/офиса оглеждаш внимателно зад всеки ъгъл и се придвижваш на прибежки. 7. Току що си играл в сървър където fall damage е disabled, след което скачаш през прозореца на клубчето, спокоен че няма да се нараниш. 8. Когато гледаш филми с ченгета се чудиш защо не ползват флашки. 9. Понякога си вървиш и си представиш какво би с случиило, ако стреляш с AWP-то в eй онзи бетонен блок/автомобил/човек. 10. Края на коридора на универитета/училище ти се струва идеално местенце за camping/sniper nest. 11. Когато се сбиеш с накого започваш да правиш огромни скоци наоколо (bunny-hopping), за да не те улучи врага. 12. Седиш си в къщи и чувайки стъпки и инстинктвивно се оглеждаш за радара, за да се увериш, че това действително е майка ти/ брат ти/ гаджето ти. 13. Преди да ползваш публична тоалетна, с шут проверяваш всяка от вратите. 14. Ако притежаваш флоберка и си казваш "мамка му, иска ми се да имах едно AWP" , всеки път, когато стреляш с нея. 15. В магазина става обир, но "бандитът" е въоръшен с Glock и ти съвсем самоуверено го нападаш с нож. 16. В градския транспорт чуваш GSM-ма на някого и си помисляш "мамка му! трябва да слизам на следващата спирка някой чук е поставил C4!". 17. Влизайки във "BILLA" с гаджето си, притичваш напред и й крещиш "COVER ME!" 18. Спестяваш от закуска, за да имаш за Magnum и Жилетка. 19. Както си вървиш по улиците, оглеждаш внимателно покривите за снайперисти. 20. Виждаш грозна сграда и си казваш "егати смотаната карта". 21. Винаги носиш в себе си клещи. Дори и да ги забравиш, се връщаш да си ги вземеш. 22. Всеки път когато видиш думата counter, ти изкрещяваш STRIKE! 23. Както си джиткаш WORLD OF WARCRAFT ти се приисква да оборудваш героя си с IMI Desert Eagle. 24. Когато си правиш среща с някого, подскачаш на уреченото място, за да те познаят по-лесно. 25. Когато чатиш в Skype/ICQ, без да искаш започваш всяко свое съобщение с "y" или "u". 26. Вярваш че гранатите не са смъртоносни, ако носиш bulletproof жилетка. 27. Мастурбираш гледайки CS скрийншотове/ филмчета. 28 Твоят wallpaper е с CS тематика. 29 Подменил си своя headshot.wav със собствен такъв. 30. Когато си сипеш храна в чиния седиш под масата поне 30сек., стиснал вилицата/лъжицата/ и дебнеш някой да не дойде и да обезвреди чинията. 31. Водиш малкия си брат /сестра/ до училище на бегом и отвреме - навреме го подканяш с думите: "Ok, let's get out of here." 32. Подхвърляш на съученик/колега химикалка, след което отскачаш и залягаш или се прикриваш зад най-близката стена. 33. Когато срещнеш полицай на улицата инстинктивно крещиш:"Вземи тоя хедшот" и се мъчиш да извадиш несъществуващия си Глок, защото винаги играеш Терорист. 34. Когато срещнеш на улицата човек с камуфлаж или с кърпа на главата, ти му скачаш на бой. Не знаеш защо, но имаш чувството, че те дразни, пък и винаги играш Контратерорист. 35. На контролно по математика, на което не знаеш нищо, побутваш съседа си листче с надпис: "Taking fire, need assistance!". 36. У дома спиш на пода... Зад няколко огромни дървени сандъка. 37. Не се смееш на признаците, а си казваш:"Хм, идеята за сандъците е доста добра всъщност". 38. Некомфортно ти е, да се разхождаш из центъра без да си виждаш раката отпреде. 39. Ако бързаш за някаде си държиш раката отпреде с нож. 40. Не знаеш името на приятелката си, но като си с нея произнасяш по 5 различни начина ника и от CS-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 40 признака, че прекалявате с Counter-strike: 1. Страх те е да се почешеш зад ухото, за да не те вземат с Magnum-а през това време. 2. След половия акт крещиш "Fire in the Hole!". 3. В реалния живот ползваш радио-комуникационен стил. Край. 4. Както гледаш даден филм се изцепваш "ЕЙ ТОВА Е P90-тицата от CS!! Това е оръжието, което стреля най-бързо в играта!". 5. Играл си на връх нова година (!). 6. На път за училище/университета/офиса оглеждаш внимателно зад всеки ъгъл и се придвижваш на прибежки. 7. Току що си играл в сървър където fall damage е disabled, след което скачаш през прозореца на клубчето, спокоен че няма да се нараниш. 8. Когато гледаш филми с ченгета се чудиш защо не ползват флашки. 9. Понякога си вървиш и си представиш какво би с случиило, ако стреляш с AWP-то в eй онзи бетонен блок/автомобил/човек. 10. Края на коридора на универитета/училище ти се струва идеално местенце за camping/sniper nest. 11. Когато се сбиеш с накого започваш да правиш огромни скоци наоколо (bunny-hopping), за да не те улучи врага. 12. Седиш си в къщи и чувайки стъпки и инстинктвивно се оглеждаш за радара, за да се увериш, че това действително е майка ти/ брат ти/ гаджето ти. 13. Преди да ползваш публична тоалетна, с шут проверяваш всяка от вратите. 14. Ако притежаваш флоберка и си казваш "мамка му, иска ми се да имах едно AWP" , всеки път, когато стреляш с нея. 15. В магазина става обир, но "бандитът" е въоръшен с Glock и ти съвсем самоуверено го нападаш с нож. 16. В градския транспорт чуваш GSM-ма на някого и си помисляш "мамка му! трябва да слизам на следващата спирка някой чук е поставил C4!". 17. Влизайки във "BILLA" с гаджето си, притичваш напред и й крещиш "COVER ME!" 18. Спестяваш от закуска, за да имаш за Magnum и Жилетка. 19. Както си вървиш по улиците, оглеждаш внимателно покривите за снайперисти. 20. Виждаш грозна сграда и си казваш "егати смотаната карта". 21. Винаги носиш в себе си клещи. Дори и да ги забравиш, се връщаш да си ги вземеш. 22. Всеки път когато видиш думата counter, ти изкрещяваш STRIKE! 23. Както си джиткаш WORLD OF WARCRAFT ти се приисква да оборудваш героя си с IMI Desert Eagle. 24. Когато си правиш среща с някого, подскачаш на уреченото място, за да те познаят по-лесно. 25. Когато чатиш в Skype/ICQ, без да искаш започваш всяко свое съобщение с "y" или "u". 26. Вярваш че гранатите не са смъртоносни, ако носиш bulletproof жилетка. 27. Мастурбираш гледайки CS скрийншотове/ филмчета. 28 Твоят wallpaper е с CS тематика. 29 Подменил си своя headshot.wav със собствен такъв. 30. Когато си сипеш храна в чиния седиш под масата поне 30сек., стиснал вилицата/лъжицата/ и дебнеш някой да не дойде и да обезвреди чинията. 31. Водиш малкия си брат /сестра/ до училище на бегом и отвреме - навреме го подканяш с думите: "Ok, let's get out of here." 32. Подхвърляш на съученик/колега химикалка, след което отскачаш и залягаш или се прикриваш зад най-близката стена. 33. Когато срещнеш полицай на улицата инстинктивно крещиш:"Вземи тоя хедшот" и се мъчиш да извадиш несъществуващия си Глок, защото винаги играеш Терорист. 34. Когато срещнеш на улицата човек с камуфлаж или с кърпа на главата, ти му скачаш на бой. Не знаеш защо, но имаш чувството, че те дразни, пък и винаги играш Контратерорист. 35. На контролно по математика, на което не знаеш нищо, побутваш съседа си листче с надпис: "Taking fire, need assistance!". 36. У дома спиш на пода... Зад няколко огромни дървени сандъка. 37. Не се смееш на признаците, а си казваш:"Хм, идеята за сандъците е доста добра всъщност". 38. Некомфортно ти е, да се разхождаш из центъра без да си виждаш раката отпреде. 39. Ако бързаш за някаде си държиш раката отпреде с нож. 40. Не знаеш името на приятелката си, но като си с нея произнасяш по 5 различни начина ника и от CS-а. тези са старички. някъде четох по различен списък ако го намеря ще го постна. тук съм качил разни смешни работи за цс намерени из мрежата http://divine-pc.headoff.com/forum/index.php?showtopic=19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 @frodo, ти ме попиля, братче, скапах се от смях, доста неща са вярни. Сега за проблема. Смених си доставчика и снощи сядам да пробвам CS 1.5, и ме изхвърли почти веднага с надпис нещо от рода "забранена мрежа" и т. н. Това нещо се получава само тук - evrocom.net cs+war3 1. В други сървъри влизам без проблем. Влязох във форума (http://play.evrocom.net/forum/) и видах разрешените мрежи, и че моята не е в списъка. ОК, как тогава приятел, който е в същата мрежа играе без проблем? Кажете, моля какво мога аз да направя и въобще зависи ли от мен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Незнам как са го правили това , на доставчици или на райони , но само те могат да ти разрешат мрежата , а проблема по подразбиране не е от теб ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindeman_ Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 ето едно клипче ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kAYsh Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Nov sarvar na cs1.5 IP:83.148.81.140 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 А така, рекламирай си домашният сървар. Ще има успех повярвай ми! rofl Link to comment Share on other sites More sharing options...
kAYsh Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Ne moga da te razbera.6te ima li yspex ili ne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Ами ако смяташ да направиш денонощен сървър , който да е много добре "опакован" може и да има успех ! Ама все пак това не е чат ! Сдържай се от такива спамерски постове ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Ne moga da te razbera.6te ima li yspex ili ne... Еми ако лага е около 200 choke 100 loss i 1000 ms няма да има успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$SoLo Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Аз имам една молба относно CS. Ако някой може да ми даде линк за някав hack ще съм му много благодарен. Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktusa Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Awe az li sam typ ili neznam kvo e! Zna4i az igraq CS+war3 ama ne6to ne6te da vleze hem ima mqsto v servera ama to4no uj vliza izpisva mi "initalizing and downloading" i hop izhvurlq me i mi pi6e "Could not complete connection attempt" ili ne6to takova be6e! Da ne bi da ima nqkuv nov Cheating Death,ili ne e zaradi tova! Ako moje nqkoi da mi kaje kakva e pri4inata! Mersi predvaritelno! Sega daje si preinstalirah i igrata-pak ne stava sa6toto mi pi6e! Da ne bi da imam nqkav ban!!!Ama ako imah ban ne trqbva6e li da mi iz4ezne ot spisaka sas sarvari,ili pone da mi izpi6e nqkade ne6to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kAYsh Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Eto ti link za CS Hackove. http://store4.data.bg/esperaldo/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Абе много сте нагли ! Всеки мрази ламерчета с хак , но всички си дърпат хакове ! После се оплакват , защо имали бан и викат да им се махне , защото те пуснали хак заради друг играч , който също така използвал хак според тях ! Такива хора за "здравомислищи" и знаят как стават нещата ... заради тях търся античийт програми под дърво и камък ама не се намира лесно ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Ако зависеше от мен перманентен бан и довиждане. edit: Айде от мен да мине- за 1 год. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Аз имам една молба относно CS. Ако някой може да ми даде линк за някав hack ще съм му много благодарен. Мерси предварително OMG не не такива ги няма!!! Стига с тези хакове, бре момци! Не толерирам хакерите и немога да ти намеря, обаче ако напишеш в google - cs hacks може и да излезне нещо. А за новини за CS и други игри, погледнете тук: http://divine-pc.headoff.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Имам един проблем с честотата на монитора. Държа го на 85 Hz, но на някои игри си стои на 60 Hz. Такива игри са CS 1.5, Doom 3, Quake 3, GTA и други. Преди бях с GF MX-440, а сега съм с GF 6100 - проблема си остава. По принцип ме интересува за всички игри, ама за ся най-важно е как да си направя CS 1.5 да върви на 85 Hz. А и да има начин сигурно ще е един и същ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Някой знае ли от къде и за колко мога да си купя Source? А също така дали има свестни сървъри в БГ или извън, за в.33. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 19.90лв в Пулсар. Но това не е темата на разговора. Можеше да ми драснеш ЛС кво влиза в тая цена ? само 1.6 ? source ? HL Generation pack-a. Демек като си активираш стийм кода: Counter Strike: 1.6 ; Day of Defeat и разни други модове. Сорса е 29.90лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c7aMa7Ch0o Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Аре някоя вече да се сабереме да цъкнем едни 5ци е хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 някой знае ли как се оправяше проблема, когато си с друядрен процесор и цс-а върви се1 със speedhack Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Хехехе и аз съм със същият проблем на 1.6 , иначе сурс върви окей ! Ми незнам как се оправя , просто не барах видео картата ! Оставих е на апликейшън контрол и понякога се играе ... какво общо има видеото с процесора , незнам ! 1ви начин ! Пускаш играта ! Като тръгне натискаш ctrl+alt+del и отиваш на processes таб ! Цъкаш на hl.exe с дясното копче и избираш set afinity и изключваш CPU1 и си готов ! Трябва да се прави всеки път като пускаш играта ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.