lil_stenly Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Нещо си променял по играта ! Може и сървара да е обновен ! Но , почти винаги в клиента е грешката ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Как да си сложа мой spraypaint image?Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Можете ли да ми кажете кой е конфигурационният файл, по-конкретно за видео настройките, защото "малко" ги омазах и сега като пусна играта, виждам само бекграунда, не виждам изобщо буквите в менюто и не мога да ги оправя по този начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Абе мама му .След праинстал на Windows и контра саответно ся кат си пусна играта всички оръжия са ми с лява ръка,а ножа с дясна.Като дам от Help-a Use Right Hand пак си седи на лява.Кажете как да го оправя,че много дразни Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Че какво правиш в хелпа? Отиваш в опциите за настройка на controls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Можете ли да ми кажете кой е конфигурационният файл, по-конкретно за видео настройките, защото "малко" ги омазах и сега като пусна играта, виждам само бекграунда, не виждам изобщо буквите в менюто и не мога да ги оправя по този начин OpenGL - 800x600 или 640x480 или 1024x768 - по твой избор, попринцип с колкото по-малка резолюция си толкова по-добре ще върви Повече fps/frame per second/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 OpenGL - 800x600 или 640x480 или 1024x768 - по твой избор, попринцип с колкото по-малка резолюция си толкова по-добре ще върви Повече fps/frame per second/ ne be , 4oveka pita v koi fail se pazqt teq nastroiki, ideqta mu e da go iztrie i da se varnat po default ili ne6to takova. t.e toi kato pusne igrata vijda samo 1/3 ( da predpolojim ) ot ekrana i ne moje v samata igra da smeni rezoluciqta Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Има такъв фаел и се намира в папката "Counter-Strike1.6\valve\resource" , но незнам точно кой беше ! Пробвай с този "OptionsSubVideo" и като го отвориш с "notepad" има линия за резолюцията ! Там виж как стоят нещата ... това е за 1.6 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 10x a lot !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Какво и къде се пишеше, за да имам конзола, че не мога да се сетя ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Какво и къде се пишеше, за да имам конзола, че не мога да се сетя ... na shortcata properties target "D:games....cs.exe" -console pri me i sas "D:\Games\CS 1.6\hl.exe" -nomaster -game cstrike pak ima konzola Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapSs Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Как да си сложа мой spraypaint image?Благодаря предварително с програмката Half-LifeLogoCreator , пускаш я отваряш някаква картинка която си харесал за лого правиш я в допустимата резолюция която изисква програмката и долу има каде да я запазиш задаваш и каде и конвертираш след което зимаш току що направения фаил .wad и го слагаш в папка Cstrike която се намира там кадето ти е инсталиран ЦС пример C:/Sierra/Half-Life/Cstrike или както е в моя случай D:/Games/Half-Life/Cstrike ,пита те дали изкаш да го заместиш със стария файл даваш ок и си готов ,влизаш в играта и си шариш по стените с чисто новото си лого Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Ако неще да пуска новото спрей лого на цс трябва да копираш файла , който си направил ! Копираш pldecal.wad в някоя друга директория и го преименуваш на tempdecal.wad и след това го слагаш в папката cstrike и тогава трябва да стане ! При мен го има този бъг ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapSs Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Ако неще да пуска новото спрей лого на цс трябва да копираш файла , който си направил !Копираш pldecal.wad в някоя друга директория и го преименуваш на tempdecal.wad и след това го слагаш в папката cstrike и тогава трябва да стане ! При мен го има този бъг ! ops tva go bqh zabravil mersi za dopulnenieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Имам един тактичен въпрос: Как е командата за смяна на бутони през конзолата. Или искам да направя ботовете за 1.6 да ги упрявлявам с бутон директно в играта. Просто сам е забравил тази игрица и сегга ми се губи.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 bind "бутон" "команда" Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 awe mom4eta ne bqh igral cs ot nqkolko meseca i sega kato vlezna mi lagva dosta nekva ideq kva moje da e pri4inata ili pri vsi4ki ima lag pove4e ot predi Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 awe mom4eta ne bqh igral cs ot nqkolko meseca i sega kato vlezna mi lagva dosta nekva ideq kva moje da e pri4inata ili pri vsi4ki ima lag pove4e ot predi еми слабичкият нет е причината според мене.в момента дърпам с около 40кб по малко от обикновено Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 e ne e ot tova pri men az nqmam nikakva razlika na dr mesta dori i ot lokalnite si svalqm s normalna skorost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Нещо се бъркам ... лагва ли ти или ти насича , защото има разлика ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 qvno sum neprosveten az gi izpolzvam kato sinonimi emiii de da znam sega 1vo pinga mi e pove4e ot na drugite ponqkoga e su6tiq ponqkoga e po-visok iiii de da znam kaji kva e razlikata 1vo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Проблема ми е следният - свалих си 1.6 - опитах се да влезна в Еврокомският ни сървър...и ми изписа нещо за *.dll файл.Нещо от сорта - You *.dll differs from server [*.dll] - в архива който свалих има пач & крак за 1.6 обаче незнам как да ги оправя - пачът копира 1:1 директорията на 1.6 ама е 20-30Мб някъде...а кракът е някакъв cmd32.exe(7Мб) - и като го пусна излизат някакви прозорци под DOS ... ех дано някой да помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Сигурен ли си , че си свалил играта ! Това "CMD32" изобщо няма връзка с каквото и да било по тази игра ! По-добре си свали играта от друго място ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 http://www.arenabg.com//details.php?id=62389 С тва няма да имаш проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Оправих всичко - ъпдейти пачове и т.н. ...обаче проблемът,който сега изкочи мисля,че няма решение...или то не повече от 1...Сложих си 1.6 и тръгна - оправих си настройките и всичко беше 6 точки...После реших да сменя видео режима от OpenGL към Direct3D - и какво стана...изхвърли ме от играта - сега когато се опитам да влезна - черен екран....музиката си върви а като местя мишката и се чуват и звуците от менюто...трява да върна OpenGL ама как... Преинсталирах играта и пак така...НО определено не ми се прай Windows Re-Install.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.