Reav3R Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Вече неможе да се играе нормално в сървърите ! Всеки втори е с екстри и се прави на "Про" ! Незнам какво толкоз има харесва ! Ако съм админ ще има банани за всички такива ;-) !!! http://www.bahmaamu.com/Flash/5steps.swf EnJoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Еми няма какво да се гледа ! Има такива хорица , които никога няма да "зацепят" , че е по-добре да се играе без хакове ! А , и вече като се понаучат няма да им трябват ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 от къде мога да си купя оригинална cs и колко пара е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reav3R Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 http://www.pulsar.bg щом имаш излишни парички ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 в пулсар я няма...или поне в интернет каталога им... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 В пулсар има пакет , който съдържа ХЛ2 и ЦСС с още добавки , но за старата версия било то 1.5 или 1.6 трябва да отидеш на място ... последния път ми казаха , че цс 1.5 или 1.6 била до 25лв. аре дано си я намериш по-евтино , че напоследък във всеки магазаин цените са различни и разликата в тях не е малка ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 ми той пакетът е 30-тина лева аз смятам да взема само 1.6, ама няма да е сега, че сабирам за месечна на wow Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Имам проблем с Cheating-Death. Непрекъснато сървърът ме изхвърля и ми пише, че иска Cheating-Death. Уж съм с последната версия- 4.33.4, снощи пак я дръпнах от официалния сайт и за пореден път я инсталирах и пак същото. Това се случи след последното преинсталиране на Windows. Не знам дали и каква връзка има, защото много пъти съм преинсталирал и CS и всичко е било ок. Интересно, че понякога играя по 2 ч. и няма проблем, а друг път ме изхвърля през 2 мин. Дайте някаква идея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Имам проблем с Cheating-Death. Непрекъснато сървърът ме изхвърля и ми пише, че иска Cheating-Death. Уж съм с последната версия- 4.33.4, снощи пак я дръпнах от официалния сайт и за пореден път я инсталирах и пак същото. Това се случи след последното преинсталиране на Windows. Не знам дали и каква връзка има, защото много пъти съм преинсталирал и CS и всичко е било ок. Интересно, че понякога играя по 2 ч. и няма проблем, а друг път ме изхвърля през 2 мин. Дайте някаква идея. преинсталираи Cheating-death и пробваи пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 пиши cd_choke 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMoHa Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 hora zna4i problema e takav kato izleznah 1 pat e do6al bratov4et mi e a toi e nekadaren i e barnikal nz kade kvo e napravil na4i kato igraq cs 15 minuti ili 10 i do 20 stiga mi izliza 1 eror d/games/valve/hl.exe program abornal termination ot kakvo e tova nqkoi ima li predstavq i kak da go opravq 10x predvaritelno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkwon Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 Reintsall......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMoHa Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 ako stava6e duma za reisntal 10 pati go napraih + windolsa resnax i pak ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Забелязъл съм, че един да играе по-добре от останалите и веднага е обявен за хакер и на секундата се почват поздравите за роднините и заплахите с бан.Откакто бяха забранени една голяма част от мрежите(в частност динамичните), хакерите в сървърите на play.evrocom.net хакерите намаляха драстично.Пак се срещат от време на време някои заблудени мислейки си, че няма да ги хванат.Обаче в повечето случаи се оказва, че са в неподходящия сървър, в неподходящото време и иаведнъж конзолата им се смъква като за последно BTW tfa i az sam go zabelqzal i syper mn sa drazna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 hora zna4i problema e takav kato izleznah 1 pat e do6al bratov4et mi e a toi e nekadaren i e barnikal nz kade kvo e napravil na4i kato igraq cs 15 minuti ili 10 i do 20 stiga mi izliza 1 eror d/games/valve/hl.exe program abornal termination ot kakvo e tova nqkoi ima li predstavq i kak da go opravq 10x predvaritelno ! пробвай с друг крак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icinkyyy Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Така ето цялата история.Преди време имах GF2 mx400 и си играх с 60-90 фпс , но ми преинсталираха windowsa.От тогава фпс-то ми не е повече от 40.Купих си FX5500 и пак фпс-то ми не е повече от 40.Чудя се какъв може да ми е проблема.Направил съм всички настроики ..vertycal sync , refresh rates.. PS:И преинсталирането на win-a непомогна ХЕЛП ПЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Сложи си последните драйвери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeR_MeISteR| Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 zna4i kato si pusna 1.6 mi pi6e nqkv kod 127 i 64. kajete mi pls koi raboti da si izteglq, za da varvi normalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reav3R Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 С какъв Windows si ? Ако си с 98 забрави да ти тръгне ;-) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Как ве всички версий на играта си вървят на 98 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reav3R Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Нямах предвид това това :-) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 Междудругото сега всички са се захванали с някви джъм сървари с скачат като луди ! Имах възможноста да изкатеря една карта с един вулкан и ми хареса ! Затова реших да потърся и други сървари освен този на селлнет и ето ги 81.222.206.206:27018 , 81.222.206.206:27019 , 62.168.141.173:27015 после ще едитна поста и ще сложа още сървари ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 трябва ми ъпдейта до 1,0,0,5 (cs1005) мерси предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 За ретаил версията на играта мисля , че говориш ! Погледни в този сайт CSRetail има пачове за ретаил и точно този е там ! И да попитам тук ли да си потна туториала за HLDS CRACKED + VAC Emulator за Dedicated Standalone Server или да направя отделна тема ! Не се отнася за играта , макар да е за сървар към нея , но все пак няма много общо ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 А,бе какво е това [code36] дето ми го вади напоследък ей така, без нищо. В един ден 4 пъти ми го направи този надпис, а иначе със седмици не ми го е вадил. edit: Някой ако знае работещи сървъри на 1.5+ WC нека да ги сподели! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.