WriteR4e Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Инсталираш го, пускаш го и го минимизираш. След това почваш да играеш <{POST_SNAPBACK}> Аз пък не си го минимизирам! a moje li dam i dadete nqkolko serve za CS SOurce? <{POST_SNAPBACK}> Темата за CS:S Сървърa: 195.149.248.178:27016 Друг незнам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Да,сървърите изискват Cheating-Death. Най-новия можеш да си го изтеглиш от тук http://www.cheatingdeath.org/cd-client-4_32_0-en.exe Инсталираш го, пускаш го и го минимизираш. След това почваш да играеш <{POST_SNAPBACK}> Благодаря ти много!Вече цъкам Аааа и да питам някви сървари за Halflife знае ли някой??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Ето тук сървъри на игри: http://play.evrocom.net има и на half-life.Той се играе от CS 1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Ае по едно време се бях зарибил по цс 1.6 и в тогавашния warez.ru имаше IP-та на сървари , аз ги копирах и някак попаднах на сърври perfect ... някой знае ли им IP-то , защото аз си прецаках 1.6-цата , а с нея отидоха и IP-тата на сърварите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Ае по едно време се бях зарибил по цс 1.6 и в тогавашния warez.ru имаше IP-та на сървари , аз ги копирах и някак попаднах на сърври perfect ... някой знае ли им IP-то , защото аз си прецаках 1.6-цата , а с нея отидоха и IP-тата на сърварите . <{POST_SNAPBACK}> Evrocom: 217.10.255.254:27017 217.10.255.251:27019-този е за 5в5 обикновенно няма хора в него. Headoff Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Ot wareza to4no ei toq link bqha dali... http://play.evrocom.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Защо когато направя сървър на 1.5 ме изхвърля и ми иска ЦД кии ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 здравейте вчера се рових в моите игри и си намерих контрата 1.6 и много ме засърбяха ръцете да по цъкам малко (ма с ботове не ми се играе, не че съм добър но с живи хора е по кеф) та така искам да ми се обясни (катао на човек който нищо , ма нищо не разбира )как да играя на сърварите на еврокома трябвали да дърпам абдейти и какви , трябват ли ми пачове и какви , и трябват ли ми някакви допълнителни програмки за това удоволствие сиди кодове и т.н. (и каква скорост рябва да мие нета да играя ) благодаря предварително аре че много ми се пуца Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 здравейте вчера се рових в моите игри и си намерих контрата 1.6 и много ме засърбяха ръцете да по цъкам малко (ма с ботове не ми се играе, не че съм добър но с живи хора е по кеф) та така искам да ми се обясни (катао на човек който нищо , ма нищо не разбира )как да играя на сърварите на еврокома трябвали да дърпам абдейти и какви , трябват ли ми пачове и какви , и трябват ли ми някакви допълнителни програмки за това удоволствие сиди кодове и т.н. (и каква скорост рябва да мие нета да играя ) благодаря предварително аре че много ми се пуца Сървърите на Евроком за 1.6 217.10.255.254:27017 217.10.255.251:27019 Слагаш този пач ...и почваш да мажИш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 ок сложих пача и като реша да се канектна се ме изритва не може ли да се увеличи бройката на местата в сървара че не е чесно Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 ок сложих пача и като реша да се канектна се ме изритва не може ли да се увеличи бройката на местата в сървара че не е чесно Така е...като има 20/21 не се влиза...тва 1 място е за админ да влиза А нов сървър няма да се пусне скоро, защото тоя дето прави всичко относно сървърите е един балуш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 predi malko preinstalirah win , sledovateno i CS i sq mi izkarva tva saob6tenie. poraz4etoh se malko i se razbra 4e moq firewall 'Kerio' e nesyvmestim s CD v foruma CD si ima tema si4ki sa uvedomeni i se 4aka novata versiq 3.30 kadeto bi trqbvalo problema da e re6en. ako nqkoi vse pak znae na4in da si igrae CS + CS + Kerio , da spodeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas4o Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 PLS daite nqkvi IP-ta za cs 1.6 sarvari, 6oto imam samo edin sarvar ( toq na evrocoma ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaman4e Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Download & info <--- tuk shte namerite vsichko nujno i podorbno obesneno kakvo vi trebva za da igraete CS1.5 DOWNLOAD RULEZZZZ 4 EVER Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Nqkoi mojel i da pomogne: Imam CD v32.0 i kato se opitam da vlqza v survarite me vkarva poigravam malko i me vadi s nadpis 4e iska poslednata versiq na CD za da moga da igraq, a az q imam. I kakvi sa tezi registriraniq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Ami az dokolkoto znam ei tova e nai nowata wersiq na cd-death i az sym s tozi i si igraq normalno EDIT sega se setih:probvai da si updeitnesh cd deta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joey_Wheeler Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Търся си Speed hack за CS1.5.Споко не смятам да го ползвам във сървърите на опти лан , евроком и т.н. , защото последното нещо , което искам е бан .Просто всяка вечер играя 1в1 с един мой приятел , и той винаги ме бие , защото има хак и не иска да ми го даде.Моля , който има хак да ми го прати на joeywheeler@abv.bg.Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepsy Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 instalirah si CS 1.5 oba4e kati iskam da se connectna kam nqkoi sarvar i mi pishe 4e sam imal nqkav razli4en portokol kakvo shte re4e tova?Nqkoi ako moje da pomogne da pishe Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLO Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 За какво играете с хак бе хора? На кого му преви густо да е със статистика 50-3 Зарежете ги и играйте както и колкото можете :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 За какво играете с хак бе хора? На кого му преви густо да е със статистика 50-3 Зарежете ги и играйте както и колкото можете :ph34r: Някои тоя статс си го правят без хак... Ето един индивид, дето не играе с хак (въпреки, че чух едни противоречиви мнения тези дни) - pic @PRD Roger that! Не е с хак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 не е с хак Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Опитвам са да играя ЦС с едно момиче в мулти, обаче като направя сървар в ЛАН (ползваме хамачи) и илиза това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Как от халф лайфа да направя икона на ЦС така че доректно да влизам в ЦС-а ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Е бе момчета имам един проблем, значи когато обнових cheating-death до версия 4.33 ми вади съобщение за код 126 някой има ли си идея как да го оправя, благодаря предварително, защото е много дразнещо да не мога да играя моля помощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Искам да питам нещо за CS:Source (дано някой друг да не е питал за това)... та проблема е следният: екстрактвам и правя всичко,което го пише в .nfo-то ама се изписва това Някой може ли да ми помогне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.