KenwooD Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 http://gamez.com.tw:8084/gamez/Counter.Str...PodBot.v2.5.exeZapovqdai <{POST_SNAPBACK}> ахаха AlekS човека искаше средно силни ботове А ти му даде извънземно силни!Тея Подботове те гледат през стената и още ни са показал и та цепят!И кви глави праскат!Бати хакерите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 ахаха AlekS човека искаше средно силни ботове А ти му даде извънземно силни!Тея Подботове те гледат през стената и още ни са показал и та цепят!И кви глави праскат!Бати хакерите! <{POST_SNAPBACK}> То и без това сега всичко живо е с хак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 ахаха AlekS човека искаше средно силни ботове А ти му даде извънземно силни!Тея Подботове те гледат през стената и още ни са показал и та цепят!И кви глави праскат!Бати хакерите! <{POST_SNAPBACK}> Az zadobrqvam i ve4e si gi trepq po-lesni4ko.Ama vqrno baq si cepqt prez stenite.A kak moje da pusna pove4e botove otkolkoto komputera mi puska?Aide sega se u4a pa nqkoi pat Aleks 6te te hvana 1v1 da izprobva6 vazmojnostite mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Ето ви ботове за Counter-Strike и всички модове, които съществуват. http://www.bots-united.com/ Тук са събрани най-добрите ботове в света. Упдейтват се през месец или два. Пробвайте и ботовете, който аз лично разработвам - E[POD]bot. Приятна игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 daite mi crac za cs we..iska mi cd key .i kazete kvi nastroiki mi trqbvat da vleza da re4em v CS1 servera Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 daite mi crac za cs we..iska mi cd key .i kazete kvi nastroiki mi trqbvat da vleza da re4em v CS1 servera <{POST_SNAPBACK}> CD-KEY 5430-89318-7452 Инструкции за влизане в CS 1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle888 Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Poneje ne mi se 4ete6e cqlata tema iskam da popitam dali nqkoi znae kak se stava admin v serverite na evrocom?Blagodarq mu predvaritelno:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Poneje ne mi se 4ete6e cqlata tema iskam da popitam dali nqkoi znae kak se stava admin v serverite na evrocom?Blagodarq mu predvaritelno:) <{POST_SNAPBACK}> Ами то тука има 2 админа-PRD и AlekS.Питай тях...предполагам че като начало трябва да те одобрят-да видят дали си добър,а не някое ламерче дето иска да е админ за слава,да те видят да не би да с някое лапенце като половината в cs-а ,което да злоуботребява с работата си...ей такива неща! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Трудно се става. Питай главния админ - furiozo/noshit.Той дава права. PS. http://play.evrocom.net Това е за сървърите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle888 Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 10x na vsi4ki.6te probvam pak 6te vidim kakvo 6te stane:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Кажете от къде да сваля новият cheating death? От официалния сайт не става (не ми отваря страницата). Сега намерих от къде да изтегла един, но е бъгав...прави проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Кажете от къде да сваля новият cheating death? От официалния сайт не става (не ми отваря страницата). <{POST_SNAPBACK}> Отваря е ! Току-що го изтеглих, ама трябва да напишеш с www от пред, иначе наистина не става ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeR_MeISteR| Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 v sarvarite na 1.6 mi iska samo C klass i ne moga da vlezna,a pak v toq na evrocom mi pi6e dll[cl.dlls/client.dll] differs from the server's kvo moga da napravq za da igraq ako nqkoi moje da mi pomogne ,6te mu bada mnooogo blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Tova e zashtoto ne si si zapisal patcha, koito e v momenta na servera. Mojesh da si go izteglish ot tuk: http://play.evrocom.net/dl/half-life/cs/v1...h_full_V18B.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Някой може ли да ми каже от каде да сваля Dedicated Server за 1.6 ? Ако може и линк да даде Link to comment Share on other sites More sharing options...
12345_ Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Някой иска ли 1 vs. 1 на CS 1.6 Понеже сега си подобрявам уменията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Otkoga iskam i az da se naprava na mn umen http://www.google.com ) bzikam se Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Otkoga iskam i az da se naprava na mn umenhttp://www.google.com ) bzikam se <{POST_SNAPBACK}> Незнам дали на мен ми го казваш това, но съм търсил и за това питам тук ако случайно някой знае от каде да сваля тоя дедикейтед сървър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Dedicated Server се прави много лесно. Не ти трябва да сваляш нищо. В папката на CS има един файл hlds.exe. пускаш го и си готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Dedicated Server се прави много лесно. Не ти трябва да сваляш нищо. В папката на CS има един файл hlds.exe. пускаш го и си готов. <{POST_SNAPBACK}> Да ,обаче така могат да влизат хора само от мрежата ,а аз искам да няма значение от каде влизат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Да ,обаче така могат да влизат хора само от мрежата ,а аз искам да няма значение от каде влизат. <{POST_SNAPBACK}> Ми трябва да го кракнеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Ми трябва да го кракнеш. <{POST_SNAPBACK}> Добре. А и ако кажеш как ще съм ти благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Добре. А и ако кажеш как ще съм ти благодарен <{POST_SNAPBACK}> Ей т'ва нещо го пъхаш в главната директория на CS(там кадето ти е hl.exe) и цъкаш path. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Ей т'ва нещо го пъхаш в главната директория на CS(там кадето ти е hl.exe) и цъкаш path. <{POST_SNAPBACK}> Това за 1.5 или 1.6 е ? EDIT: chak kato go svalih vidqh che e za 1.5. sry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 niakoi 6te mi obiasni li kakvo e Dedicated Server ? i kva e razlikata mejdu obiknovena igrai i toia Dedicated Server ! ! ! a kak moje da si napravia klip4e na moia klan t.e. iskam da zapi6a si4ki ot moia team nali ima6e edna programa HLTV ot kade da ia drapna ili pak kakva e komandata ot cs da zapisvam ?! ?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.