sparky777 Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 e dobre de az mnogo ne razbiram ama pone da pitam nali za tova e cheating-death? Ako e taka kak tezi lameri 6te igraiat s hack? Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 e dobre de az mnogo ne razbiram ama pone da pitam nali za tova e cheating-death? Ako e taka kak tezi lameri 6te igraiat s hack? <{POST_SNAPBACK}> Прекалено много време се задаржа 4.29.0 и вече има чийтинг деад дисаблари, като доиде по нова версия хакерите ще изчезнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 vyprosa mi za cs 1.6 e kato si svalih CD i pusna igrata mi pokazva error zaradi CD-to, zashto taka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 vyprosa mi za cs 1.6 e kato si svalih CD i pusna igrata mi pokazva error zaradi CD-to, zashto taka? <{POST_SNAPBACK}> какв ерор по рочно дай повече инфо Link to comment Share on other sites More sharing options...
LTX Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 nqkoi moje li da mi kaje kak moje da se zapisva kato se igrae cs i posle da go gleda6 ??? imam i edno prebme4e sas sounda az sam sas 6 channel sound karta na vsi4ki drugi igri subwoofera mi raboti no kato pusna cs rabotqt samo satelitite kazvaite kvo da pravq Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Пишеш в console-то: 1.record "името" 2.Като искаш да спреш записа пишеш "/stop" 3.Пускаш console-то и пишеш "/playdemo "името на което си кръстил демото" " Например: 1./record 123 2./stop 3./playdemo 123 Другия вариант е с програмата Fraps http://warez.ru:8085/Win_Appz/Fraps.2.25.Retail/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Вече сам админ на еврокомските сарвари по 1.6 ще бадат назначени още 2-ма 3-ма и мисля че проблема с хакерите ще се реши а и се очаква края на тая седмица да се появи нов Cheating-Death и C-D Disablara няма да работи <{POST_SNAPBACK}> pls kaji mi ako sam "ban" ot evrocom sarvara, koga 6te me unbannat. 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Пишеш в console-то:1.record "името" 2.Като искаш да спреш записа пишеш "/stop" 3.Пускаш console-то и пишеш "/playdemo "името на което си кръстил демото" " Например: 1./record 123 2./stop 3./playdemo 123 Другия вариант е с програмата Fraps http://warez.ru:8085/Win_Appz/Fraps.2.25.Retail/ <{POST_SNAPBACK}> или HLTV player (на предишната страница сам обяснил подробно) pls kaji mi ako sam "ban" ot evrocom sarvara, koga 6te me unbannat. 10x виж tuk има значение за какво са тебаннали кога са те баннали и кой те е баннал Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Да ама с HLTV трябват още хора... Сам не можеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Пичове..значи записах си Халф Лайф после со записах 1.5 контра и двете ги дръпнах от вареза.Кат пусна контрата и да направя сървар ми дава тва.................D:\games\HF/CSTRIKE/cl_dlls\client.dll Така значи ся следва да ви питам и ко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 mai ti trqqqq pacha ili se barkam 6toto i na men mi pokazva6e ne6to za nqkav .dll Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 mai ti trqqqq pacha ili se barkam 6toto i na men mi pokazva6e ne6to za nqkav .dll <{POST_SNAPBACK}> Добре де ама кой пач?И сигурен ли си за грешката да не се прецака още повече.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Пичове..значи записах си Халф Лайф после со записах 1.5 контра и двете ги дръпнах от вареза.Кат пусна контрата и да направя сървар ми дава тва.................D:\games\HF/CSTRIKE/cl_dlls\client.dll Така значи ся следва да ви питам и ко? <{POST_SNAPBACK}> Аре де пичове напънете се малко и ми помогнете че иначе няма да мога да ви бия на контрата..... Горе е проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 качих си от play.evrocom.net CS1.6 ,но не знам как да играя ся online и по-точно с server-те на зала speed в тракия.ако дам на find servers-internet и някой server ми пише-LAN server are restrickted to local clients(class c).какво да правя?помогнете!!!!!!!!!!моляяяяяяяя!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 помогнете де!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Class C - няма оправяне.Освен ако не си земеш оригинална играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 влезни в www.headoff.com цакни на сарвари и там има ip-та, като влезнеш в цс-а цакаш на favorites -> add ip, и пишеш ип-то което си копирал от сайт-а. А за тези от спеед-а не ги знам какви са Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 начи сърварите от headoff не ми тръгват,пише че използват различен protokol или нещо от сорта.аз съм към gigabit-някой ще ми предложи ли сървър ,който би трябвало да ми тръгне?моля ви edit:оправих се и играя на сърварите на зала speed,благодаря все пак за помощта Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 ами и аз сам на ггбит и серверите на хеадоф ми трагват идеално каква контра точно си свалила и от каде? пробвали с тази в варез-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Абе имам хубав нет,на икономична+ съм ,бг и външния са ми бързи а като влена в някой сървър ,че дори и на еврокомския ,пинга под 70 не ми пада в хеадофа понякога ми скача и над 100 ? Някой има ли разумно обяснение на проблема ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feruchi Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Nqkoi da znae ot kade moga da si svalq 1.5 counter-strike. Za6toto probvah ot nqkolko mesta ama ne mi izlizat sarvarite ???? PLS HELP: PLS HELP: PLS HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Nqkoi da znae ot kade moga da si svalq 1.5 counter-strike. Za6toto probvah ot nqkolko mesta ama ne mi izlizat sarvarite ???? PLS HELP: PLS HELP: PLS HELP <{POST_SNAPBACK}> за да ги имаш серверите трябва да си ги добавиш те сами няма да ти се появят @feruchi нямам никква представа Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Абе имам хубав нет,на икономична+ съм ,бг и външния са ми бързи а като влена в някой сървър ,че дори и на еврокомския ,пинга под 70 не ми пада в хеадофа понякога ми скача и над 100 ? Някой има ли разумно обяснение на проблема ??? <{POST_SNAPBACK}> Можеби от параметрите на самия компютър >?< Звучи странно , но когато копмпютърът ми работи на повечко % пинга кърти мивки Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Можеби от параметрите на самия компютър >?< Звучи странно , но когато копмпютърът ми работи на повечко % пинга кърти мивки <{POST_SNAPBACK}> не ми се вярва. Напищете в конзолата: net_graph 3 вижте в десния ъгъл колко loss и choke имате ако е повече от 0 значи е нещо от нет-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Але PRD правя същото което си писал в по-горния си пост(за въвеждането на ip) , но след като дам върху CONNECT при зареждането ми изписва нещо от сорта на disconnected ''''your.dll(cl_dlls\client.dll)different from the servar ''' това какво ще рече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.