OneBoy Posted January 18, 2004 Share Posted January 18, 2004 ami vuprosut mi e kakva e razlikata mejdu ednostranna i dvustranna RAM? dali ima razlika v cenata dali ima razlika v proizvoditelnsota na RAM zashtoto neshto ne mi e qsno i primerno ako edna RAM ednostranna mi trugva na dunoto sushtata dvustranna shte trugne li ? Blagodarq Predvaritelno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted January 18, 2004 Share Posted January 18, 2004 двустранните са по-тръгващи и по-скъпо вКрвят ама тва си е щото имат повече чипове не знам да има разлика в произвоителността ама ако ти е старо дъното тряа напраоо двустранна да си търсиш аа за цената ... аз имах една 256MB двустранна и ми я замениха за 256MB DDR 3200 (400MHz) V-Data и ми дадоха 6 месеца гаранция (замениха значи че не съм давал пари) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OneBoy Posted January 18, 2004 Author Share Posted January 18, 2004 A moga li da popitam kude tochno ti q zameniha ?!?! v koq firma ?i ako moje da mi dadesh tel. za da pitam dali shte vzemat oshte edna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted January 20, 2004 Share Posted January 20, 2004 Naposleduk SD RAM e po-skup ot DDR puk i v nali4nost malko firmi imat SD za tova lesno moje6 da napravi6 podobna dalavera oba4e e mnogo vzamojno da ti iskat o6te 5 lv nay-mnogo zavisi ot sastoqnieto i vida na RAM-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted January 20, 2004 Share Posted January 20, 2004 Izvod: kato otivash vuv firmata go zaburshi i lusni, da izglejda po zapazen Az puk 4akam da doide na pazara DDR2, 4e da padnat oshte cenite na rama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.