manastar Posted January 18, 2004 Share Posted January 18, 2004 Хора,предварително се извинявам за невежеството си ,но имам една молба.Чувал съм,че освен стандартните драйвъри зе видеокартите има и някакви допълнителни драйвъри,които така да се каже изцеждат най-доброто от видеокартата.Има ли нещо вярно в това,за което говоря и ако да,моля дайте нещо за ATI Radeon 9200. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 18, 2004 Share Posted January 18, 2004 manastar: Има една програмка - Rage3D Tweak, която е за овърклокване на АТИ видеокарти. Не знам дали точно това търсиш, но ето ти Rage3D Tweak, с подробно описание за програмата и кои видео карти поддържа. А ето ти и линк за сайт с други подобни програмки: ATi Radeon Overclocking Utilities & Programs Rage3D е доста интересен сайт, та ако те интересува овърклокинг и различните постижения с АТИ картите, то обезателно трябва да се поразровиш в него! Дано това ти свърши работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manastar Posted January 19, 2004 Author Share Posted January 19, 2004 TAZ,благодаря ти за ценната информация,ще я проверя със сигурност.Искам само да те питам overclock-а може ли по някакъв начин да ми повреди картата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted January 19, 2004 Share Posted January 19, 2004 ...overclock-а може ли по някакъв начин да ми повреди картата? Da ia povredish nadali (nikoga nemozesh da budesh 100% siguren), no ste ti zabiva mashinata ako i doide v povechko overclock-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.