VeSo Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 ся гледам мача Шалке и Леверкузен и се чудя що има тема за другите първенста, пък за Германия нищо, як мач правят и по принцип първенството си е интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 защото немското първенство остава в сянката на английското, испанското и италианското. А и феновете на немски отбори не са много Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 В немското стават много хубави мачове, макар че отборите не са толкова силни. Тая година обаче тея Байерн са оляха и няма кой да ги спре. Все пак е красота как играят Рибери, Тони, Лусио и компания. Чудно ми е що вчера мача не беше на живо както по програма?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 В немското стават много хубави мачове, макар че отборите не са толкова силни. Тая година обаче тея Байерн са оляха и няма кой да ги спре. Все пак е красота как играят Рибери, Тони, Лусио и компания. Чудно ми е що вчера мача не беше на живо както по програма?!? снощи до колкото си спомням даваха Шалке - Леверкузен не беше за живо щото този мач се игра в петък Иначе явно не съм единствения който забелязва класата на Байерн този сезон, след резила миналия сезон... явно са си взели поука и ще къртят много здраво сега яд ме е само че ще играят в УЕФА а не в ШЛ, но пък поне ще си обиграят отбора и ще ми е любопитно да видя какво ще направят а колкото до Рибери, мисля че е трансферния удар на лятото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 ами тая година байерн според мен имат шанс за требъл-първенството, купата и уефата не съм им фен, даже са ми антипатични, но просто шалкето са зле, щутгарт се мъчат доста...напълно е възможно да нямат загуба за целия сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 ами тая година байерн според мен имат шанс за требъл-първенството, купата и уефата не съм им фен, даже са ми антипатични, но просто шалкето са зле, щутгарт се мъчат доста...напълно е възможно да нямат загуба за целия сезон Наистина имат добър шанс за требъл, но специално довечера ми се струва, че гостуването в Хамбург ще им е по-трудно, отколкото са очаквали. Хамбург са качествен отбор тази година и винаги са играли силно като домакини, а Байерн са с множество контузени футболисти, включително Тони и Клозе. Прогнозата ми е 1Х. Но като цяло останалите отбори не са на нивото на Байерн, това е видно за всеки. Привлекателното на Бундеслигата за мен е, че се играе открит футбол и резултат 0:0 е истинска рядкост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s6k Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Наистина имат добър шанс за требъл, но специално довечера ми се струва, че гостуването в Хамбург ще им е по-трудно, отколкото са очаквали. Хамбург са качествен отбор тази година и винаги са играли силно като домакини, а Байерн са с множество контузени футболисти, включително Тони и Клозе. Прогнозата ми е 1Х. Но като цяло останалите отбори не са на нивото на Байерн, това е видно за всеки. Привлекателното на Бундеслигата за мен е, че се играе открит футбол и резултат 0:0 е истинска рядкост. Ще ги дават ли по Евроком ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Ще ги дават ли по Евроком ? ами пише, че ще има някакъв мач надявам се да е байерн Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 2, 2007 Author Share Posted September 2, 2007 Байерн ще са, едва ли ще дават Карлсруе и Щутгарт, иначе Шалке и Леверкузен си ги даваха пряко в петъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 За 14 минути 4 гола на Вердер - Щутгарт. Такова чудо не бях гледал. Сигурно ще завършат 6-4, примерно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 За 14 минути 4 гола на Вердер - Щутгарт. Такова чудо не бях гледал. Сигурно ще завършат 6-4, примерно Помня миналата година имаше един мач, май Шалке-Леверкузен 6:4...истинско шоу, ама рядко се случва и Немското си е малко скучно, а и остава в сянката на Англия и Испания Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Германското първенство е едно от най-интересните, и този който каза, че нямали фенове, да земе да се скрие по-добре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Германското първенство е едно от най-интересните, и този който каза, че нямали фенове, да земе да се скрие по-добре... прав си, има много фенове, цели 11 поста в темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 миналата година беше наистина много интересно, но тази байерн ще е шампион около 10 кръга преди края Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 25, 2007 Author Share Posted September 25, 2007 тая вечер ще дават ли нещо по еврокома? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Байерн не са толкова силни. Видя се от мачовете със Хамбургер и Леверкузен(особено в този можеха преспокойно и да си загубят, ако не бяха фрапиращите пропуски на моите любимци и невероятните спасявания на Рензик). Според мен интрига ще има поне докато не останат 2-3 кръга до края. Иначе преспокойно мога да си кажа, че Бундеслигата ме кефи много повече от Примерата и Италианското. Много интересно и резултатно първенство, готово винаги да ни изненада. П.п. GO GO Аспирини! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Любимия ми отбор са жълто-черните братя от Дортмунд!Просто уникални фенове!Днеска Борусия-Байерн-0:0,но мача беше доста добър! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 така е, Борусия имат най-великата публика в Германия Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Щутгарт..мъка, мъка... не мога да разбера, как отбор като Дортмунд ще ги победи днес!?Щутгарт ги смачкаха...ми така е, като не вкараш ще ти вкарат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.