bate_pesho Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Еми заглавието доста говори за моя въпрос .... От Пловдив съм и много съм се надъхал да си купя джага (за тези които не се сещат онази с футболистите (има ги в Ройала , Джосса ) . Дълго време търсих и просто няма най-евтината е от Плевен за около 700 и нещо лева Няколко приятелчета твърдяха , че има в метро , но ходих там и нямаше нкакви джаги (според тях бяха за по 300 лева ) . Ако някой има идея откъде бих могъл да си закупя някаква джага на по НОРМАЛНА цена ~300-400 ЛЕВА моля да ми каже откъде и колко струва .... Ще ви бъда много благодарен .... Предварително благодаря на отзовалите се Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 за такава цена да намериш сносна джага просто забрави в момента си правя билярд клуб и купих джаги марадона със собственно осветление - цената им е 1200лв. втора ръка такива са по 800лв , абе добра джага втора ръка под 800лв едва ли ще намериш . дори в джоса продаваха тяхната за 800лв...... има много сайтове които продават джаги втора ръка разгледай ги из гооглето , даже имаше на едно място , домашна , мисля че беше към 400лв. http://www.hello-billiard.com/ГЊГЁГГЁ-ГґГ...59680017967773b eто тук са най-евтините , другаде почват от 900 нагоре , но с тези ще имаш проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Аз пък не смятам, че темата е толкова сериозна, че да заслужи отварянето на цели три нови топика. Можеше да използваш просто тази за нестандартните въпроси. Следващия мераклия може пък да реши да отвори четири топика с въпроса "От къде да си купя гумени галоши?". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.