Jump to content
BulForum.com

Monster Garage

ShitHappen

Recommended Posts

http://ad724.com/download.php?gel=/games/f...88/idx-mgno.rar

Свалих го като има място ще го кача. Не съм го пробвал в момента свалям играта! :)

Качих го тук --> http://www.warez.ru:8080/FTP/GameZ/*Cracks....v1.0.No.CD.rar

veseo вече съм се отчая и дори не ми прави впечатление ;)

• 2 weeks later...

Да играта си заслужава.. :) Предложението е старо но щети хареса..Геймара играе ролята на механй който поправя коли.В старта на играта ти дава 300 $ бонус и една стара кола, която играча трябва да преварне в Бъги за састезание.Срокат за рециклирането е 9 дена.Но.... да не издавам повече

свалисия етоти и линк http://warez.ru:8081/gamez/Monster.Garage-iMMERSiON/

Приятна Игра! :)

Да играта си заслужава.. :) Предложението е старо но щети хареса..Геймара играе ролята на механй който поправя коли.В старта на играта ти дава 300 $ бонус и една стара кола, която играча трябва да преварне в Бъги за састезание.Срокат за рециклирането е 9 дена.Но.... да не издавам повече

свалисия етоти и линк  http://warez.ru:8081/gamez/Monster.Garage-iMMERSiON/

Приятна Игра! :)

Хехе не е особено стара играта, на няма 2 месеца е :) И не забравяйте че играта е на Activision Value :D

• 1 month later...

Някой да е минал първото ниво? Онова със стария джип. Модифицирам всички части, само волана, вратите и стъклата остават от старата кола и накрая пак ми вика, че не съм готов. Да има някаква тънкост която пропускам? Гледам че на картинката в началото на мисията завършения вариант на джипа има някакъв кръст на решетката отпред. Там ли е проблема и ако е, от къде да взема тая емблема?

EDIT: Минах я. Незнам как точно стана. Явно не е трябвало да слагам прозорците на вратите.

• 2 months later...
Някой да е минал първото ниво? Онова със стария джип. Модифицирам всички части, само волана, вратите и стъклата остават от старата кола и накрая пак ми вика, че не съм готов. Да има някаква тънкост която пропускам? Гледам че на картинката в началото на мисията завършения вариант на джипа има някакъв кръст на решетката отпред. Там ли е проблема и ако е, от къде да взема тая емблема?

EDIT: Минах я. Незнам как точно стана. Явно не е трябвало да слагам прозорците на вратите.

parvo i ftoro nivo sa elementarni az sam na 3 to nivo i tam zaku4ih zdravata ne moga da se oriantiram koe kakvo e :wir :wir

Така, ако все още някой го интересува, ПОЧТИ минах 3тото ниво. Разбрах, че ауспуха е само декоративен и не ви трябва. Най-важното е, че трябва да си запазите предна дясна седалка. Направете всичко както си е по план, завинтете си 2те седалки и ще ви приеме колата. Аз обаче имам друг проблем. Като си направя колата и и включа вентилатора губя ВСЯКАКЪВ контрол над колата. Някой има ли представа какъв е проблема. Някой мина ли го това прокълнато ниво?

Така, ако все още някой го интересува, ПОЧТИ минах 3тото ниво. Разбрах, че ауспуха е само декоративен и не ви трябва. Най-важното е, че трябва да си запазите предна дясна седалка. Направете всичко както си е по план, завинтете си 2те седалки и ще ви приеме колата. Аз обаче имам друг проблем. Като си направя колата и и включа вентилатора губя ВСЯКАКЪВ контрол над колата. Някой има ли представа какъв е проблема. Някой мина ли го това прокълнато ниво?

pyska6 ventilatora .. 4ak kato ide6 v vodata :P ina4e ayspyh-a izob6to kakto kaza i ti ne vi trqbva problema e drygade .. moje bi v nqkoq nedonapravena ram-ka ili ne6to takova .. az stignah do nivoto v koeto ti davat limyzina i trea da q prevurni6 v pojarna mislq 4e .. 5 ili 6 ako imate pak vuprosi pitaite :P

Това ми е проблема. Пускам вентилатора и губя всякакъв контрол над колата. Не мога да давам нито газ, нито спирачка, нито за завивам на страни. Копчетата ми за оправление въобще не действат. Специално гледах човека в кабината. Нормално върти вулана и сменя скорости. Като пусна вентилатора само седи. Ако прибера вентилатора си карам колата нормално, но във водата тя не върви. Със снегохода нямах такъв проблем. Просто цъкам ТАВ, то си вади ските и си се кара като нормално. Бъг ли в това? Ще пробвам да я преинсталирам. Ако не стане, ще е лошо.

• 2 weeks later...

4to nivo niakoi da e minal. Napravih vsi4ko po lineikata kakto e kazano. Kakvi tejesti to4no da sloja ili ne zavisi ot tiah. pls kajete kvo ne e nared

4to nivo niakoi da e minal. Napravih vsi4ko po lineikata kakto e kazano. Kakvi tejesti to4no da sloja ili ne zavisi ot tiah. pls kajete kvo ne e nared

Аз успях да стигна до нивото, където трябва да направиш от един Mustang косачка за трева. Това майче е 6 ниво, след нивото в което трябваше да направиш от лимузина пожарна кола :blink: . Значи относно тежестите зависи какъв дизайни си си избрал в началото, мисля че бяха два различни. От това зависеше какви тежести ти трябват. В единия случай бяха по-тежките. Иначе това ниво с линейката е лесно ти после да видиш какво става :D .

В играта има филмчета, които ти показват как се разглобява и сглобява колата, за да имаш някаква представа все пак, защото от един момент нататък е напълно невъзможно да се разбере какво трябва да се прави.

• 1 month later...

Трябва да сложиш наи тежките за Първия вариант!

за Втория незнам.

Nqkoi moje li da mi pomogne:

sled kato mina 4-to nivo pokazva kakvotrqbva da se pravi i me izhv1rlq ???

help pls??? :sick

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...