Jump to content
BulForum.com

Въпрос за PayPal Money Sending

fidelcastro

Recommended Posts

Здравеите на всички.Имам един много важен въпрос към вас или поне към тези които са ползвали услугата.Имам акаунт във PayPal и ми се налага да изпратя пари на един приятел и искам да попитам взимат ли от PayPal някаквa такса за изпращането и сигурно ли е да пращам пари чрез PayPal.Благодаря предварително за отговорите.

По някой път взимали :) Когато си решат сигурно. Скимне им и айдее да вземем на някой таксичката.

ПО въпроса - Ако пейпала ти е български НЕ можеш да получаваш пари на него. За пращането има такса, която се поема от получаващия и то само ако акаунта му е бизнес. Ако има personal акаунт няма да има такса, освен ако парите, които пращаш ти не са заредени в акаунта с кредитна или дебитна карта. Ако акаунта е премиер или бизнес има такса, която варира от 1.9 до 3.4 % плюс някакви стотинки. За сигурното - сигурно е колкото си искаш.

https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cm...mp;countries=EU

Не PayPal-ла не е български.Неможе ли да изпратя парите чрез пеипал директно на друга банкова сметка??Да кажем аз има една банкова сметка която съм я вкарал в пеипал и от тази сметка искам да пратя пари на друга сметка не става ли така.Задължително ли е човека които ще получава парите да има пеипал акаунт.Пресветли ме малко по въпроса.Благодаря.

Добре а да кажем че изпратя парите на друг PayPal акаунт после тои като си го отвори може ли да си прехвърли парите от пеипал акунта в банковата си сметка???

Добре имам един последен въпрос.Вчера добавих банкова сметка в пеипал и при добавянето ми изписа че ми пращат в банката два малки Deposit Amounts-незнам какво е това,и ми пише че след пет дена трябва да проверя за тези Deposit Amounts в банката и да впиша двете цифри от Deposit Amounts в пеипал акаунта за да може да ми работи банковата сметка с пеипал.Та въпроса ми неможе ли да проверя онлаин за тези Deposit Amounts и да не би да ми вземат сега някви пари от банковата сметка това наи много ме притеснява да не би да ми вземат пари от пеипал че съм добавил банкова сметка.Заплаща ли се тази услуга???

С 2 думи са ти пратили 2 малки депозита. Как ще ги видиш зависи от теб. Отиваш до банката, взимаш си извлечение, на банкомат последните 5 транзакции или онлайн.

Добре имам един последен въпрос.Вчера добавих банкова сметка в пеипал и при добавянето ми изписа че ми пращат в банката два малки Deposit Amounts-незнам какво е това,и ми пише че след пет дена трябва да проверя за тези Deposit Amounts в банката и да впиша двете цифри от Deposit Amounts в пеипал акаунта за да може да ми работи банковата сметка с пеипал.Та въпроса ми неможе ли да проверя онлаин за тези Deposit Amounts и да не би да ми вземат сега някви пари от банковата сметка това наи много ме притеснява да не би да ми вземат пари от пеипал че съм добавил банкова сметка.Заплаща ли се тази услуга???

няма страшно. Те не ти взимат пари, А ТИ СЛАГАТ пари в рамките на няколко цента. И за да се уверят, че акаунта е твой трябва да им напишеш какви суми са ти сложили. При мен те направиха същото, когато си добавих банков акаунт

Имам проблем с верификацията на акаунта ми ... аднал съм 2 карти ,но на тях не идват никакви пари от пайпал транзакци.Следователно нямам код за верификация ... едната карта е на SG ,а другата на Bulbank

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...