fidelcastro Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Здравеите на всички.Имам един много важен въпрос към вас или поне към тези които са ползвали услугата.Имам акаунт във PayPal и ми се налага да изпратя пари на един приятел и искам да попитам взимат ли от PayPal някаквa такса за изпращането и сигурно ли е да пращам пари чрез PayPal.Благодаря предварително за отговорите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 и един подвъпрос, има ли възможност за получаване на пари от чужд пейпал към български такъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmei_gorqnin Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Че е сигурно, сигурно е. А за таксата, по някои път взимат но тя е минимална. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 По някой път взимали Когато си решат сигурно. Скимне им и айдее да вземем на някой таксичката. ПО въпроса - Ако пейпала ти е български НЕ можеш да получаваш пари на него. За пращането има такса, която се поема от получаващия и то само ако акаунта му е бизнес. Ако има personal акаунт няма да има такса, освен ако парите, които пращаш ти не са заредени в акаунта с кредитна или дебитна карта. Ако акаунта е премиер или бизнес има такса, която варира от 1.9 до 3.4 % плюс някакви стотинки. За сигурното - сигурно е колкото си искаш. https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cm...mp;countries=EU Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidelcastro Posted August 30, 2007 Author Share Posted August 30, 2007 Не PayPal-ла не е български.Неможе ли да изпратя парите чрез пеипал директно на друга банкова сметка??Да кажем аз има една банкова сметка която съм я вкарал в пеипал и от тази сметка искам да пратя пари на друга сметка не става ли така.Задължително ли е човека които ще получава парите да има пеипал акаунт.Пресветли ме малко по въпроса.Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Да, задължително е да има. Няма как да стане това с прехвърлянето, освен ако и другата сметка не е на твое име Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidelcastro Posted August 31, 2007 Author Share Posted August 31, 2007 Добре а да кажем че изпратя парите на друг PayPal акаунт после тои като си го отвори може ли да си прехвърли парите от пеипал акунта в банковата си сметка??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 ми да, ти ги пращаш на неговия акаунт и той може да си прави квото иска с тея пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidelcastro Posted September 5, 2007 Author Share Posted September 5, 2007 Добре имам един последен въпрос.Вчера добавих банкова сметка в пеипал и при добавянето ми изписа че ми пращат в банката два малки Deposit Amounts-незнам какво е това,и ми пише че след пет дена трябва да проверя за тези Deposit Amounts в банката и да впиша двете цифри от Deposit Amounts в пеипал акаунта за да може да ми работи банковата сметка с пеипал.Та въпроса ми неможе ли да проверя онлаин за тези Deposit Amounts и да не би да ми вземат сега някви пари от банковата сметка това наи много ме притеснява да не би да ми вземат пари от пеипал че съм добавил банкова сметка.Заплаща ли се тази услуга??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 С 2 думи са ти пратили 2 малки депозита. Как ще ги видиш зависи от теб. Отиваш до банката, взимаш си извлечение, на банкомат последните 5 транзакции или онлайн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Добре имам един последен въпрос.Вчера добавих банкова сметка в пеипал и при добавянето ми изписа че ми пращат в банката два малки Deposit Amounts-незнам какво е това,и ми пише че след пет дена трябва да проверя за тези Deposit Amounts в банката и да впиша двете цифри от Deposit Amounts в пеипал акаунта за да може да ми работи банковата сметка с пеипал.Та въпроса ми неможе ли да проверя онлаин за тези Deposit Amounts и да не би да ми вземат сега някви пари от банковата сметка това наи много ме притеснява да не би да ми вземат пари от пеипал че съм добавил банкова сметка.Заплаща ли се тази услуга??? няма страшно. Те не ти взимат пари, А ТИ СЛАГАТ пари в рамките на няколко цента. И за да се уверят, че акаунта е твой трябва да им напишеш какви суми са ти сложили. При мен те направиха същото, когато си добавих банков акаунт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 дали кода за верификация мога да го видя от банковат който изкарва последните 5 транзакции ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 дали кода за верификация мога да го видя от банковат който изкарва последните 5 транзакции ? Не можеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Какво ще рече ако е български, и как да го направя не-български ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Какво ще рече ако е български, и как да го направя не-български ? не български адрес с не българска банкова сметка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Имам проблем с верификацията на акаунта ми ... аднал съм 2 карти ,но на тях не идват никакви пари от пайпал транзакци.Следователно нямам код за верификация ... едната карта е на SG ,а другата на Bulbank Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.