Jump to content
BulForum.com

PES 2008

CTAH4O

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply
igraqPES na ps3imam problem kogato igraq na WORLD TOUR sam stignal do polojenie kogato se iska "one sub skores at least 1 goal" igrae se prodaljeniq po 15min ako nqkoi znae molqda mi pomogne

Означава да вкараш някой футболист като резерва, който да отбележи поне 1 гол.

Купих си ПЕС 2008 за PC и не мога да проумея как Конами все още не могат да оправят тоя скапан лаг при онлайн гейм. То няма момент, в който да не лагва, да не говорим за бъговете при които вратаря избива топката напред и дава корнер! Също така ряпкам топката напред и изведнъж все едно минава през крачола на играча и някав излиза сам срещу вратаря ми

Мега забавно е че на 64bitов Windows не се инсталира :angry1

Аз я пускам на всякав виндоус. Играх я на сървър 2003 и сега я играя и на 64бит...

Аз я играх за псп доста пъти.Графичния енджин е същия,геймплеят същия като пес6 ,проблемът е ,че няма R2 и заради това супер важни движения не могат да се изпълняват.Освен това псп лцд дисплейчето доста маже при движение и се вижда.Незнам какво очакваш RaZor,тва е преносима конзола да цъкнеш за кеф,играта няма да става по-добра в псп варианта си,псп хардуерът е по-слаб дори от този на пс2.

• 3 weeks later...

Купих си играта за Xbox 360 и направо ми идва да я хвърля през прозореца. Вижте за какво става въпрос при онлайн игра. Това подобие на нещо дори не може да се нарече игра. Изобщо няма никакво значение какъв интернет имаш. Това дори не е лаг. Това е трагедия :angry1 За мен ПЕС умря

http://youtube.com/watch?v=i8y0rqUlG9I

Клиповете не са мои, но може да се добие представа как "върви" всеки онлайн мач. Също така по време на един от мачовете правя удар, вратаря на другия отбор хваща топката с ръцете и отсъжда гол :confused. Всички, които са купили играта трябва да си получат парите обратно от Конами не един път, а два пъти :angry1

• 1 month later...

Imam edin problem 6a sam vi blagodaren ako mi pomognete :unsure: vlizam v minutu praq tam nqkvi rauti i mi zabiva igrata muzi4kata si varvi i po edno vreme stava 4eren ekran i trea da si resna kompa ot kvo se polu4ava tva i kak moga da go upravq ? :angry1 :angry1 :angry1

Купих си играта за Xbox 360 и направо ми идва да я хвърля през прозореца. Вижте за какво става въпрос при онлайн игра. Това подобие на нещо дори не може да се нарече игра. Изобщо няма никакво значение какъв интернет имаш. Това дори не е лаг. Това е трагедия :angry1 За мен ПЕС умря

http://youtube.com/watch?v=i8y0rqUlG9I

Клиповете не са мои, но може да се добие представа как "върви" всеки онлайн мач. Също така по време на един от мачовете правя удар, вратаря на другия отбор хваща топката с ръцете и отсъжда гол :confused. Всички, които са купили играта трябва да си получат парите обратно от Конами не един път, а два пъти :angry1

Баси мамата :blink: Наистина си заслужаваш кинтите обратно...колко даде ?

Как се гласи шибания "2 players cooperative" (На БГ - 2 кибика пред 1 щайга, с един отбор), защото излизам извън нерви вече :wacko:

Нагласих то - щракало се Геймпада да е Контролер 2, а не 1.

Сега ми трябва пач за оправяне на имената :)

• 2 weeks later...

RB + LB + RT

А някой може ли да даде някакъв option file или нещо подобно който да оправя лицензийте на отборите и да оправи Шампионската Лига

• 3 weeks later...

Извинявайте пичове ама ще може ли някой да даде линк към патч с кратко обяснение за инсталация,който да оправи екипите и имената на футболистите?Досега не съм инсталирал никакви патчове.Ще съм ви безкрайно благодарен!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...