Eleutherios Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Направи ми впечетление че при нарушение без картон футболиста слага топката и веднага изпълнява без смяна на режимите на играта, както е при фифа. Огромен реализъм във всичко, става ми любима тази игричка...но е доста тежичка, реплеите ми ги дава с не повече от 14 кадъра, high, 1024x768. Видеото на този комп ми е клокнато 6600, 256Мб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Аз пък си преинсталирах Windows-a и играта ми върви перфектно вече (7600GT) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kivito Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Направи ми впечетление че при нарушение без картон футболиста слага топката и веднага изпълнява без смяна на режимите на играта, както е при фифа. Огромен реализъм във всичко, става ми любима тази игричка...но е доста тежичка, реплеите ми ги дава с не повече от 14 кадъра, high, 1024x768. Видеото на този комп ми е клокнато 6600, 256Мб "Както е при ФИФА-та"?!? Та всички "новости" във "ФИФА" са идеи на разработчиците от "Конами"! В ПЕС 3( еквивалент на ФИФА 2004 по дата на излизане) има ситуация на авантаж-появява се мистериозно и в ФИФА 2005-1 година по-късно.В същия ПЕС има по-разнообразни движения на играча,които се появиха и във ФИФА 2006,чак 2006-та.Става дума за 16 вида дрибъл,спринт,преди ФИФА-та имаше само 8.Система за защитаване,която уж е новост на ФИФА 07-Shielding System-я има още в ПЕС 3...Не искам да изреждам още,защото ще стане доста дълъг коментарът ми.Просто играта на японците е няколко класи по-висша!Няма база за сравнение между двете творения... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 извеждащия пас по въздух също е на конами Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Още в iss 98 (от старите версии на pes за плейстейшън 1 ) имаше куп неща които после ги взаимстваха в фифата - бягането с задържане на бутон,скала за сила на удара,различни движения за пряк свободен на различни играчи и тнт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Пуснат ли е някакъв свестен OF?С Бундес лига и youth player ,които да са оправени освен EPL-а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Някой знае ли как се симулира за дузпа? Гледам компютъра го прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 L1 + L2 + R2 мисля ,че е ама първо на тренировка го отработи ,защото жълтите картони ги раздават на килограм при симулация ако не е направена както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Някой може ли да ме светне в кой режим има трансфери. Или дали изобщо има, аз цъкам в League и съм тамън на края на сезона. И още едно въпросче, да има отнякъде възможност да се изключат риплейте, че много ме дразнят. Търсих, но не открих, дано да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 http://dl.konami-europe.net/PES2008Patch1_10.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Някой може ли да ме светне в кой режим има трансфери. Или дали изобщо има, аз цъкам в League и съм тамън на края на сезона.И още едно въпросче, да има отнякъде възможност да се изключат риплейте, че много ме дразнят. Търсих, но не открих, дано да има. трансфери в мастър лигата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Мега забавно е че на 64bitов Windows не се инсталира Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Някой знае ли как се симулира за дузпа? Гледам компютъра го прави комбинацията е страхотна, Q+Z+E, нещо такова беше. Аз докато го направя тва на клавиатурата те ще ми вземат топката 3 пъти Имначе в менюто по време на играта има команд лист. има много полезни неща там. аз ползвам често С-то след пас играча който е подал да бяга напред и ъп+даун на дясния аналогов стик. Настройх ги да са ctrl+шифт на клавиатурата . Има и задържане за фланелката. А иначе само на мен ли двойното центриране (2*А) става по-трудно от в предишната версия. Много пъти не ъспявам да го натисна 2 пъти, играча е бие веднага. Да не говорим за тройното. Там трябва да си е поведа много за да успея да го натисна 3 пъти . трансфери в мастър лигата пфф тая мастър лига като се пусна с тия некадърни играчи и преди да дойде времето за трансферите не мога да взема победа. На профешънал се пуснах, като преди това на лига с обикновен отбор ги мачках. Имах 2 подеби за първия полусезон . След трансферите направих 3 поредни победи . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 аз съм с джойстик, иначе за клавиатурата наистина е кофти, то почти всико е кофти за клавиатура де, иначе верно по трудно става ниското центриране, трябва от малко по-рано преди да е стигнал до топката иначе дося 3-4 пъти ми даде дузпа от симулацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 ПРОБЛЕМ!!! През трансферния прозорец в последния останах с -1500 точки и в началото ми даде гейм оувер. после лоаднах и ми даде да изиграя 1 мач. победих и останах с -700 сейвах върху стария запис играх още един мач завърших на равно и останах с -300 и пак ми даде гейм оувър. Като лоадна пак направо ми дава да гейм оувър и не ми дава да играя мача. А ако бях победил щях да стана на + и нямаше да има гейм оувър ама ония изравниха в 85 мин . Сега какво да правя? от начало ли . Има ли някъв трейнър за пари или нещо да го излъжа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 оле хора не мога да не споделя току що в лигата вкарах много як гол: значи центрирам от корнер в полето , топката се удря в главата на защитника и удря страничната греда и след това вкарвам с нападателя Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 кво му е якото на тва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Някой да знае накой сайт където да са описани как стават разните финтове и удари и статични положения? Тренировките и на тази част са пълен боклук, нищо почти не еп риложимо в реално условия. За ПС2 става дума, че до колкото разбрах някой новости са достижими само за ПЦ и ПС3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGi Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 razbrah 4e mojelo da se pravqt simulacii nqkoi moje li da mi kaje s koe kop4e stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Някой да знае дали има пач за лицензите ? Търсих ама немога да намеря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imhotep1 Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Някой да знае дали има пач за лицензите ? Търсих ама немога да намеря... VOALA Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Някой разцъка ли я вече на PSP ?Ако е 1:1 с ПЕС 6 ,но различно меню въобще да не я купувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamera94 Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 играта я мраза заради ПЕС 2004 където българските имена бяха измислени От типа Бенбатов Пентов и т.н ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 наистина основателна причина Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 наистина основателна причина Е пък виж му ника на човека btw - lamera94, хората пускат пачове за реалните имена, така че това не е проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.