Jump to content
BulForum.com

PES 2008

CTAH4O

Recommended Posts

Направи ми впечетление че при нарушение без картон футболиста слага топката и веднага изпълнява без смяна на режимите на играта, както е при фифа. Огромен реализъм във всичко, става ми любима тази игричка...но е доста тежичка, реплеите ми ги дава с не повече от 14 кадъра, high, 1024x768. Видеото на този комп ми е клокнато 6600, 256Мб :bgrin:

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply
Направи ми впечетление че при нарушение без картон футболиста слага топката и веднага изпълнява без смяна на режимите на играта, както е при фифа. Огромен реализъм във всичко, става ми любима тази игричка...но е доста тежичка, реплеите ми ги дава с не повече от 14 кадъра, high, 1024x768. Видеото на този комп ми е клокнато 6600, 256Мб :bgrin:

"Както е при ФИФА-та"?!? Та всички "новости" във "ФИФА" са идеи на разработчиците от "Конами"! В ПЕС 3( еквивалент на ФИФА 2004 по дата на излизане) има ситуация на авантаж-появява се мистериозно и в ФИФА 2005-1 година по-късно.В същия ПЕС има по-разнообразни движения на играча,които се появиха и във ФИФА 2006,чак 2006-та.Става дума за 16 вида дрибъл,спринт,преди ФИФА-та имаше само 8.Система за защитаване,която уж е новост на ФИФА 07-Shielding System-я има още в ПЕС 3...Не искам да изреждам още,защото ще стане доста дълъг коментарът ми.Просто играта на японците е няколко класи по-висша!Няма база за сравнение между двете творения...

Още в iss 98 (от старите версии на pes за плейстейшън 1 ) имаше куп неща които после ги взаимстваха в фифата - бягането с задържане на бутон,скала за сила на удара,различни движения за пряк свободен на различни играчи и тнт.

L1 + L2 + R2 мисля ,че е ама първо на тренировка го отработи ,защото жълтите картони ги раздават на килограм при симулация ако не е направена както трябва.

Някой може ли да ме светне в кой режим има трансфери. Или дали изобщо има, аз цъкам в League и съм тамън на края на сезона.

И още едно въпросче, да има отнякъде възможност да се изключат риплейте, че много ме дразнят. Търсих, но не открих, дано да има.

Някой може ли да ме светне в кой режим има трансфери. Или дали изобщо има, аз цъкам в League и съм тамън на края на сезона.

И още едно въпросче, да има отнякъде възможност да се изключат риплейте, че много ме дразнят. Търсих, но не открих, дано да има.

трансфери в мастър лигата

Някой знае ли как се симулира за дузпа? Гледам компютъра го прави :rolleyes:

комбинацията е страхотна, Q+Z+E, нещо такова беше. Аз докато го направя тва на клавиатурата те ще ми вземат топката 3 пъти :D Имначе в менюто по време на играта има команд лист. има много полезни неща там. аз ползвам често С-то след пас играча който е подал да бяга напред и ъп+даун на дясния аналогов стик. Настройх ги да са ctrl+шифт на клавиатурата :lol: . Има и задържане за фланелката.

А иначе само на мен ли двойното центриране (2*А) става по-трудно от в предишната версия. Много пъти не ъспявам да го натисна 2 пъти, играча е бие веднага. Да не говорим за тройното. Там трябва да си е поведа много за да успея да го натисна 3 пъти :).

трансфери в мастър лигата

пфф тая мастър лига като се пусна с тия некадърни играчи и преди да дойде времето за трансферите не мога да взема победа. На профешънал се пуснах, като преди това на лига с обикновен отбор ги мачках. Имах 2 подеби за първия полусезон :lol: . След трансферите направих 3 поредни победи :lol:.

аз съм с джойстик, иначе за клавиатурата наистина е кофти, то почти всико е кофти за клавиатура де, иначе верно по трудно става ниското центриране, трябва от малко по-рано преди да е стигнал до топката :lol: иначе дося 3-4 пъти ми даде дузпа от симулацията :pirate

ПРОБЛЕМ!!!

През трансферния прозорец в последния останах с -1500 точки и в началото ми даде гейм оувер. после лоаднах и ми даде да изиграя 1 мач. победих и останах с -700 сейвах върху стария запис играх още един мач завърших на равно и останах с -300 и пак ми даде гейм оувър. Като лоадна пак направо ми дава да гейм оувър и не ми дава да играя мача. А ако бях победил щях да стана на + и нямаше да има гейм оувър ама ония изравниха в 85 мин :cry :cry :cry .

Сега какво да правя? от начало ли :cry :cry .

Има ли някъв трейнър за пари или нещо да го излъжа?

• 2 weeks later...

оле хора не мога да не споделя току що в лигата вкарах много як гол: значи центрирам от корнер в полето , топката се удря в главата на защитника и удря страничната греда и след това вкарвам с нападателя :P

Някой да знае накой сайт където да са описани как стават разните финтове и удари и статични положения? Тренировките и на тази част са пълен боклук, нищо почти не еп риложимо в реално условия. За ПС2 става дума, че до колкото разбрах някой новости са достижими само за ПЦ и ПС3.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
наистина основателна причина :lol:

Е пък виж му ника на човека :)

btw - lamera94, хората пускат пачове за реалните имена, така че това не е проблем.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...