Jump to content
BulForum.com

PES 2008

CTAH4O

Recommended Posts

пичове, ще ви помоля да ми напишете по дефолт настройки кой клавиш за какво е, щото така съм свикнал с фифа, че ми се разказва играта :( и тва е главната причина да не се зарибя по PES :angry:

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply
пичове, ще ви помоля да ми напишете по дефолт настройки кой клавиш за какво е, щото така съм свикнал с фифа, че ми се разказва играта :( и тва е главната причина да не се зарибя по PES :angry:

Ми има да се настройва в папката на играта settings.exe.

Мойте са като на фифата настроени:

X360: - PC:

Y ------> W

X -------> D

A -------> S

B ------> A

Другите не ги пипам, иначе RB e бягане т.е E, a LB e смяна на играч т.е. Q

Да не би да си с 2ядрен атлон? Тогава може да има такъв факт.

аз съм с двуядрен Core 2 Duo и при мен е доста бързо, забавено е само при повторения и когато дават публиката, не знам колко фрейма, но ми се струва като 15-20

аз съм с двуядрен Core 2 Duo и при мен е доста бързо, забавено е само при повторения и когато дават публиката, не знам колко фрейма, но ми се струва като 15-20

Видеокартата не стига при теб. Има някои моменти, в които вярно кадрите си спадат. Предполагам при някоя карта като 7600 верно ще ти е 15тина кадъра повторението.

А иначе играта за мен не е бърза. Малко по-бърза е от фифата вярно, но е като английският футбол - бърз и енергичен. Бързо свикнах, няма и минутка... не мога да сравня с демото понеже не съм го играл. Мен по принцип това ме дразнеше много в предишните ПЕС - бяха направени все едно са пенсионери и едвам се мърдат по терена. Всъщност за мен това е основното въведение, което прави тази игра интересна.

А аз питах за 2ядрен атлон, понеже ако липсва оптимизация на такива процесори игрите вървят 2йно по-бързо до инсталиране на съответният патч.

Ами в нас съм на 1950гт... та в нас без клок на картата кадрите падат до към 20 за 2-3 секунди понякога на повторение /1280х1024 хай куалити/. Не на всяко, явно зависи колко фигури се визуализират. А и не съм сигурен дали не става от рама, понеже на бакгроунд ми стои пусната една ММОРПГ, в която съм отворил афк магазин да продавам глупостите. Макар че и аз съм с 2 гб и windowsa съм си го тунинговал максимално. Всичко това си го меря с ати трай туулс.

Иначе на 8800 ГТС 640мб си върви без особени проблеми. Един приятел от махалата се запали по играта първи :)

Между другото няма ли някакъв начин да се играе лан? Понеже половината кеф в такива игри е да праскаш със съседа.

Да, с ХР съм. Че оригинала да не би да има ЛАН? В смисъл няма логика да е така... в крайна сметка разликата трябва да е само в сд кея.

Играта е добра за игра с хора ако всички сте заедно на едно място.1вс1 или 2вс 2

хем е шоу,хем се играе нормално.предишните версии кат ги пробвах онлайн-съвсем различна скорост на играта,разлики в тайминга на супер кенсъла и куп други неща,затова добрите играчи не я играят онлайн

Да и при мен е така. Сигурен съм че е от хардуера нещо. Ставаше така и на ПЕС3. В приятел с по-добър комп работише по-бързо от нромалното.

Абе как се казваше оная програмка за да гледам фреймовете. Освен в ати тулс имаше няква fpsb или нещот такова :). Искам да видя дали найстина е по-бръзо от нармалното или просто се заблуждавам...

EDIT: намерих е програмта (FRAPS :D)

Ами аз съм също с CoreDuo, но не ми прекалено бързо. Значи не е от процесора. До колкото разбирам разлика може да има при графичният процесор и съответно драйвъри.

Знам, че е възможно 2-ма души да играят на едно и също PC, но едва снощи ми се отвори възможност и исках да опитам. Уви, появяваше се само 1 у-во. Та да питам може ли да се играе с клавиатура и геймпад или трябва с два геймпада?

Знам, че е възможно 2-ма души да играят на едно и също PC, но едва снощи ми се отвори възможност и исках да опитам. Уви, появяваше се само 1 у-во. Та да питам може ли да се играе с клавиатура и геймпад или трябва с два геймпада?

може с клавиатурата и геймпада...

Ми ръгаш пада в усб-то от сетингс нагласяш контролите влизаш вътре и имаш плейър едно и плейър 2 цъкаш на приятелски мач и играете не е голяма философия

Имам си включен пад и клавиатура. В настройките Keyboard не ми е активно, но мога да си променям бутоните и пр. Съответно в Controller си задавам USB Gamepad-a. Когато влезна в играта мога да боравя и с двете, но ако започна мач имам избор само на 1 у-во. Едва ли не нямам аднат втори играч...

Невероятна игра, просто незна кое в нея да похваля първо. То не графика(при риплеите ест.) то не физика, :P то не се вижда отделните стръкове трева. :D Не съм фен на Пес, ама станах...

И най-показателното - играя си аз, влиза майка ми в стаята и вика "ах да не дават мач (защото аз попринцип гледам на компа)" :lol:

Камерата е страхотна!Прави впечатление,че в началото играта изглежда слаба,но впоследствие наистина започва да учи твоя стил и да го контрира.Въпреки това си я бия де,но тук искам да кажа,че това е играта,в която вече е възможно да правиш каквото си искаш с топката-контролът върху нея е изпипан детайлно,до най-малкия фрагмент! PES 2008 :punk

Видяли ли сте като противника бие дузпа от колко смешна камера го дава, не можеш да видиш нищо

Идеята е, че трябва да избереш дали и къде да скачаш... все едно си вратаря. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...