Botev1912 Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 графика, звук, отбори категорично ФИФА-та. Геймплей е малко субективно. За момента бих казал ФИФА, но като излезе цялата ПЕС може да ми хареса повече. Но за PC категорично ПЕС e по-добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Е адски ми е смешно като кежуъл геймъри дават на вид компетентно мнение.Фифа на никоя платформа не може да бъде по-добра от pes/we . Тва е както някой button masher на tekken да тръгне да ми обяснява ,че е по-добра от virtua fighter и да почне "звук,картина,менюта" .тва не е ве ес теле шоп ,ебаси, pes е толкова комплексна че има куп неща ,които трябва да се учат с години,и ако тръгна да ги описвам ще трябва да пиша цяла книга,докато на фифа всеки може да стане добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Е адски ми е смешно като кежуъл геймъри дават на вид компетентно мнение.Фифа на никоя платформа не може да бъде по-добра от pes/we . Тва е както някой button masher на tekken да тръгне да ми обяснява ,че е по-добра от virtua fighter и да почне "звук,картина,менюта" .тва не е ве ес теле шоп ,ебаси, pes е толкова комплексна че има куп неща ,които трябва да се учат с години,и ако тръгна да ги описвам ще трябва да пиша цяла книга,докато на фифа всеки може да стане добър. Има ли значение коя е по-добра? То че има, има, ама няма смисъл да се блъскате в главите коя била по-добра. Casual, masual и други такива про ламета, няма значение, играта се прави за всички. Всеки би трябвало да е достатъчно интелигентен да прецени колко време, усилия, нерви и прочие да влага в една игра и колко е комплексна тя, дали има ли смисъл от тази загуба на време. За всеки влак си има пътници, пък и може да се качваш ту на единия, ту на другия влак. Така че, това са безсмислени спорове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Pro_Evolution_Soccer_2008_CLONEDVD-PROCYON Pro_Evolution_Soccer_2008-FLT Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 http://nforce.nl/index.php?switchto=nfos&a...amp;sectionid=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Чета, че пак играта изисквала не малко свободно място в Ц? *бало си мамата....дано да не е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Изключителна игра. Веднага я свалих и доста поцъках. Няма нищо общо с демото, поне според мен. Яка оптимизация, стотици пипнати детайли по геймплея, красиви и подредени менюта, богат набор от песни и какво ли още не. А коментаторите... ах, от FIFA 98 не се бях радвал на толкова професионално изпълнение. Коментарът и звукът от публиката правят атмосферата невероятна. Трябва да отбележа и най-важното - геймплейът е променен страшно много и ако преди се изумявах на свободата, която играчът има, то сега падам на колене и се прекланям. Спирам, защото не може да се опише, а трябва да се изиграе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Хайде някой с карта МХ 4 ако я е пробвал да каже дали върви ;\ И пак ще попитам дали изисква място в Ц? :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Дам, аз също питам за място в С, ся я пускам да се сваля, утре вечерта чак ще я пуцам. Дано да има Ляб, че нз кво ще правя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Хайде някой с карта МХ 4 ако я е пробвал да каже дали върви ;\ И пак ще попитам дали изисква място в Ц? :\ на MX дори ПЕС4 лагваше яко, та кво остава за тази Изключителна игра. Веднага я свалих и доста поцъках. Няма нищо общо с демото, поне според мен. Яка оптимизация, стотици пипнати детайли по геймплея, красиви и подредени менюта, богат набор от песни и какво ли още не. А коментаторите... ах, от FIFA 98 не се бях радвал на толкова професионално изпълнение. Коментарът и звукът от публиката правят атмосферата невероятна. Трябва да отбележа и най-важното - геймплейът е променен страшно много и ако преди се изумявах на свободата, която играчът има, то сега падам на колене и се прекланям. Спирам, защото не може да се опише, а трябва да се изиграе. най-после са сменили скапания коментатор от предните версии, но не знам как може да ти харесва звука от публиката . Иначе играта лагва на 7600 ГТ с 2GB RAM и Core 2 Duo :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 на MX дори ПЕС4 лагваше яко, та кво остава за тазинай-после са сменили скапания коментатор от предните версии, но не знам как може да ти харесва звука от публиката . Иначе играта лагва на 7600 ГТ с 2GB RAM и Core 2 Duo :ph34r: 7600GS 1GB C2D i vyrvi perfektno... Ina4e za igrata. Neshto mnogo byrza mi se vidq i imashe edin ma4 koito zavyrshi 6-4 . trqbva da vidq nastrikite da namalq byrzinata ina4e tva ne e golqm problem no kato cqlo neshto stranno mi izglejda i ne sym napylno dovolen. 80% ot centriraniqta sa gol . kakto za men taka i za tqh. vratarite pravqt nqkvi izrudski spasqvaniq pyk zashtitnicite si vkarvat super smeshni golove. az v toq ma4 6-4 si vkarah 1 a te 3 avtogola . Tva e pyrvoto vpe4etlenie sled 4-5 ma4a igra. utre kato ima vreme pove4e. i kvi sa tiq strannite neshta na reklamnite paneli i drugi mesta po igrata? tam reklami li e trqbvalo da ima? ? Nqkvi razmeri nqkvi nomeracii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 7600GS 1GB C2D i vyrvi perfektno... когато дават публиката е толкова забавено, сигурно няма 15 фпс, по време на игра бива, но не бих казал перфектно. Смисъл гладко върви, но понякога има черти и трептения, които дразнят. Перфектно да върви е както върви FIFA 08. Забравих да кажа играя на 1280х1024 на high. На други настройки нямам и намерение да пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 На мен демото ми беше адски лагаво и графично и самата игра, като скорост. Тук това е оправено и играта е по-динамична, а и лека. Малко ме дразни, че резолюциите са само до 1280, а аз съм на wide и не мога да си ползвам 1440 или 1680. Botev, пробвай да пуснеш Vsync и става доста по-мазно. На мен без него ми се появяват едни линии по екрана все едно забавя. А публиката ми харесва, защото едновременно е супер незабележима, а в други моменти изригва или специфичен звук изскача над останалите. midas, и аз забелязах това с автоголовете. Такъв як плонж си направи Рио на празна врата, че му завидях . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Аз дори не мога да я свлая защото съм на FAT32 а имам към 200 GB свободно място Как да си направя поне единия диск да ми е на NTFS без да се налага формат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Partition Magic -> Convert Fat32 to NTFS За хората с МХ-ки : НЕ ТРЪГВА, НЕ Я СВАЛЯЙТЕ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 днес свалих 2008 и останах доста разочарован от тази игра. за сефте свалям PES и не виждам нищо интересно в нея. next gen-а нещо супер много ми се губи. тази година и fifa и pes се изложиха според мен (за PC версията). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Малко ме дразни, че резолюциите са само до 1280, а аз съм на wide и не мога да си ползвам 1440 или 1680. Има настройка за 4:3 или 16:9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 По-добър от предният...определено. И като графика и като изпълнение. Тук вече играчите се движат, а не спят. Малко едно косо и отрязъни са им деиствията ама квото такова. Интрото по-скапано не можаха да го имзислят. По скалата до 10 им давам 1. Иначе играта е по-добра от предните ПЕС, а и вече не отстъпва много по аркадност на фифите. Определено като комбинация това е футболната игра на 2007ма. Някой ако може да ми каже по дефолт кое копче какво прави. Аз нагласих жизнено важните - шпагат, пас и шут... ама ще е хубаво да оправя и финтовете и т.н. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Botev, пробвай да пуснеш Vsync и става доста по-мазно. На мен без него ми се появяват едни линии по екрана все едно забавя. пуснах го и сега няма черти и върви много гладко, лагаво е само на повторенията и когато има публика. А това use frame skipping за какво е Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Когато е изключено и като лагне вместо да прескача фреймовете спира самата игра, може и да не си ме разбрал... изключи го и пробвай да играеш, на такава резолюция и куолити, че да ти лагва и сам ще разбереш. Nullify movie playback за какво е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 анулираране на възпроивеждането на клипове Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Абе на мен май прекалено бързо ми върви. Демото ся като се сетя беше много по-бавно. Движенията, всичко е супер бързо. Някой да има такъв проблем? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Да не би да си с 2ядрен атлон? Тогава може да има такъв факт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Аз съм си с едноядрен Athlon и пак си е бързо. Това е от самата игра, демото наистина беше супер мудно. Botev1912, и на 4:3 и на 16:9 имам един и същ избор на резолюции и той е до 1280x1024. Съответно до тази има разни wide-ски, но друго си е... Иначе на повторенията и при мен лагва, но кой знае - може да е търсен такъв ефект на по-бавна скорост, все пак е replay . Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 При мен и на повторенията и по време на мача под 40 кадъра не пада. Специално съм гледал за това цял мач. А какво ще рече, че на повторенията е бавно? То е малко по-бавно от самата игра, но си е мазно и плавно... не е като да ти сече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.