Jump to content
BulForum.com

PES 2008

CTAH4O

Recommended Posts

АЙДЕ НА ДЕМОТО :) :)

ДЪРПАЙТЕ

Ето и истинските изисквания :

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:

Windows XP

Intel Pentium IV 1.4GHz or equivalent processor

512 MB RAM

4.0GB free hard disk space

4x DVD-ROM Drive

DirectX 9.0c compatible video card. 64MB Pixel Shader 1.1 (NVIDIA GeForce 3 or

ATI Radeon 8500 video card)

DirectX 9.0c compatible sound card

DirectX 9.0c or higher (included on Disc)

Multiplayer: TCP/IP 192 kbps or higher

Windows compatible keyboard

640 x 480 monitor resolution

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:

Windows XP

Intel Pentium IV 3.0GHz or AMD Athlon 64 or equivalent or higher

1GB RAM

6.5GB free hard disk space

8x DVD-ROM Drive

DirectX 9.0c compatible video card. 256MB Pixel Shader 3.0 (ATI x1600 or NVidia

6800 GT/GS or better)

DirectX 9.0c compatible sound card

DirectX 9.0c or higher (included on Disc)

Multiplayer: TCP/IP Broadband Internet connection

Windows compatible USB Gamepad

1280 x 720 monitor resolution

EnJo3 , ако я дръпна по-бързо веднага е мятам в локала :)

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

ха, на новия ПЕС копчетата вече са като на XBOX, не като на Playstation. Няма вече кръгче, квадрат, ами са A, B, X, Y. Явно е порт от XBOX 360. Играта ми маже на Core 2 Duo 1.8, 2 GB RAM, 7600 GT :(. Наистина е много тежка, но е доста добра този път

Довечера смятам да сваля демото, дано да имам време да разцъкам...ама ме зарибихте - щом е в пъти по-добре от новата фифа...а геймпля как е? Нещо ново освен ритане

Аз я играя на мах с около 50-60 FPS с машината от подписа..Играта е много по-добра от новата Fifa..

и на мен ФПС ми са 60, но играта маже, не знам дали може да е от монитора (Samsung 940BF)

ха, на новия ПЕС копчетата вече са като на XBOX, не като на Playstation. Няма вече кръгче, квадрат, ами са A, B, X, Y. Явно е порт от XBOX 360. Играта ми маже на Core 2 Duo 1.8, 2 GB RAM, 7600 GT :(. Наистина е много тежка, но е доста добра този път

На high детайли ли е играеш? 1024х...? 256мб ли ти е картата. Щото май има някъв проблем и ако не ти е 256мб картата не може да се пусне на high. То не е проблем ами просто така са е направили :). Иначе може да се свали готов settings.dat файл от човек който е с 256мб и настройки на high. Има такъв във форума на хардуербг.

Не съм сигурен че тва което говоря е вярно, ама да питам дали съм прав, за да знам кво да правя и аз сега като взема ново видео...

Иначе аз съм с клокната 9550 и на 1024 медиум ми върви горе-долу добре... на реплейте и филмчетата по време на игра малко накъсва, иначе повреме на игра е ок...

А играта е супер, само където все още трудно вкарвам голове. Все са или от центриране или с някви рикушети :D. Вратарите с ги направили по-добри :).

Ясно :)

Ем аз го пускам да се инсталва, обаче нали то ектрактва някво *msi. В C:-то ли го слага и има ли начин да не е там? Щото нито ми дава другаде да го инстална нито нищо...

Първи впечатления:

Pro Evolution Soccer( ако съдим по демото ) умря за РС като франчайз.Като продажби обаче ще убие рибата.Много лицензи ,ала-Фифа графика и крайно аркаден геймплей.Смяна на камерата няма ,обяснението за ударите и вс. останало е за X-Box 360 ,физичния енджин е опростен( за 5-6 мача така ми се вижда ) ,крайно lame идей за геймплея - пример със силата на удара ,за да направиш наистина силен удар просто натискаш бързо 2 или пов. пъти бутона за удар!??!?! какво подяволите??!?! ,къде отиде познаването на всеки играч и неговия бар за силата на удара?!??! - ,нововъведения в тактическата игра които са впечатляващи - всеки си пази вече човека и при подход към противника се опитва да затваря коридора за пас.

Това е за сега ,за мен това демо е ОГРОМНО разочарование и потвърждение на всички опасения ,които имах.Ако това е крайния продукт който ще получим считам ,за себе си ,че няма смисъл да го играя и ще си продължа на PES 6.

Дано Konami ни изненадат приятно с пълната версия на играта.

Бях гледал видеота от мачове и това което ме разочарова беше слабата визия на играта.

За промените в геймплея ,нищо конкретно не разбрах от това,което написа.Имай предвид че pc версиите винаги са с коренно различна скорост от тези за конзоли,таймингът е различен също.Така че под аркаден може би имаш предвид нереална скорост ? Също и някои недостатъци ,които посочи са проблеми на изкуствения интелект. С него ,едно че няма тръпка,и второ че това е игра ориентирана почти изцяло за срещи срещу жив противник.ИИ-то винаги е на заден план.

И незнам какво значи да умре за пц като франчайз,след като никога не го е имало.Имало е портове на най-слабият от няколкото рилийси годишно и то с куп недостатъци.

Тва с силата на удар за пц просто няма как да има добър вариант.За playstation силата на удар зависи от силата с която натискаш квадрат, а височината на удара - от това колко си изпълнил скалата(колко си задържал).Това е перфектния вариант,но за пц е невъзможно да стане поради липсата на сенситивити.

Тва демо за пц създава грешно впечатление за играта,затова и никога няма да го пробвам.Това че била порт от x360 пък кво ще рече ? Че pes с пада на x360 е истински абсурд.Невероятно неудобно,бих си заложил апартамента на двубой с някой който играе с пад за x360 а аз да съм с dualshock 2 , sixaxis или dualshock 3,само че тва няма как да стане.

Относно pes6 - и тя е много слаба игра.Заслужава най-много 7/10.

Е па напук на последните няколко поста - ДЕМОТО Е НЕВЕРОЯТНО ! :punk С нетърпение очаквам цялата версия :) Самата игра е на такова ниво ,че оставам без думи :) Обаче пазенето на дузпи е просто размазващо - камерата е удивителна !

Тъй ,тъй.PES 6 за мен е един от най-добрите.Колкото до ударите за РС ,това което беше направено в 6-цата беше наистина най-доброто което може да се извлече без хардуера на PS2 с прешъра.Колкото до това от кое е порт играта за мене има огромно значение.Ако е от PS2 то физиката( физ. енджин ) ще е съвсем друг спрямо X-Box-a.Това което в момента се предлага от демото е жалко.Все едно играеш някоя от онези куест игри дето битките се играят с комбинаци от наляво ,нядсно ,3 скок и т.н.Схващаш.Аз нямам предвид скороста на играта това може да се компенсира с ОФ за PC.Въпроса е във физиката на топката и играчите като цяло ,в този ПЕС( 2008 ) за мен тя е абсурдна.Това е една тотално Фифаджийска игра.Ще ме извиняват ,но прехваления изк. интелект и аз на 2-рия си мач на най-висока трудност( въобщ. не съм пускал другите ) да му нанижа 2 парчета?!?!?!И то от игра ,а не от статични положения?!?!?!Единствения гол от 10 мача да ми е от корнер ,вкаран с глава от Анри???Ся ,при Аржентина и Бразилия в това демо( отборите събрали светилата на съвр. офанзивен футбол ) РС-то да не може да ми вкара от игра?!

Още нещо.Сега си пуснах играта и на Low( повече от medium не мога заради хадруера :) ) и не виждам промяна в бързината на разиграванията и в поведението на топката ,което още повече ме кара да си мисля ,че просто физичния енджин е омазан.Още веднъж дано не съм прав и всичко е както трябва в крайната версия.

След още някой друг час игра още впечатления....

Та ,играта наистина й куца физиката ,НО!!!...не толкова колкото си мислех.Факт е обаче ,поне за мен ,че е по-зле от 4-ката( най-много ),5 и 6-цата.Колкото до изтрелите ,абс. аркадна история.Аналозите сякаш им е орязана малко възможността за точно задаване на фалца...сякаш има фиксирани точки по врата( Фифа ениуан??? ).

и на мен ФПС ми са 60, но играта маже, не знам дали може да е от монитора (Samsung 940BF)

всъщност мазането се махна като включих vsync. Играта ми върви перфектно. Графиката е невероятна.

• 2 weeks later...

Колко г/д вървят джоистиците за компютър и ако може да ми препоръчате нещо?

Мисля да си взема 1 да играя новия пес с него?

Ruliweb: The game will be released in almost any platform possible. Is there any difficulty in doing so?

Seabass: To be frank, there isn't any specially-added difficulty just because we're releasing it for all the platforms.

The game is being developed on a PC and and we port it to each different console. So there is not too much trouble in doing it.

Колко г/д вървят джоистиците за компютър и ако може да ми препоръчате нещо?

Мисля да си взема 1 да играя новия пес с него?

Миналото лято си зех един от JAR на гладстон. 20лв. е и не е мръднал още... много по яко се играе с джойстик :ghost

• 2 weeks later...

Играх демото за XBOX 360 и мога да кажа, че е абсолютно 1:1 с PC версията. Easy-E има грешна информация или така му се иска, но играта е абсолютно еднаква. При FIFA-та нямат прилика, но при PES-а няма разлика

И аз играх демото на x360 и е пълн трагедия. Даже липсваше Anisotropic Filtering и половината терен беше страшно замазан. Играта е немислимо да се играе с пад на x360 ,тва е само за ламета,освен това в самата игра нямаше почти нищо ново.

Между другото да спомена - на 14 октомври в Асеновград имаше турнир на конзолния форум в залата на 1н пич от там,имаше и местни от Асеновград,дисциплините бяха tekken 5 и winning eleven 10, на winning eleven 10 паднах на финала от един приятел ,който беше отишъл с мен до Асеновград.Як турнир беше, точно там имаше x360 и поразцъках демото на pes2008 и няколко други игри.

И аз играх демото на x360 и е пълн трагедия. Даже липсваше Anisotropic Filtering и половината терен беше страшно замазан. Играта е немислимо да се играе с пад на x360 ,тва е само за ламета,освен това в самата игра нямаше почти нищо ново.

Между другото да спомена - на 14 октомври в Асеновград имаше турнир на конзолния форум в залата на 1н пич от там,имаше и местни от Асеновград,дисциплините бяха tekken 5 и winning eleven 10, на winning eleven 10 паднах на финала от един приятел ,който беше отишъл с мен до Асеновград.Як турнир беше, точно там имаше x360 и поразцъках демото на pes2008 и няколко други игри.

Това демо си е доста ранен build, пък ако искаш толкова AA и АF, пусни си я на пс-то и включи колкото искаш от тях...

Дано по-късно днес да можем да се сдобием с финалната версия :)

Кофти че нямам Live да пробвам демото

ма попринцип съм си много совеолен от Фифа 08

Botev1912

Я си кажи мнението тъйкато си ги пробвал и двете за Х360 коя е по добра от към гейм-плей, графика

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...