Jump to content
BulForum.com

PES 2008

CTAH4O

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply
изискванията са 2 пъти по-големи от PES6. Това не ти ли говори нещо EazY-E?

К'во да му говори. Той толкова е обсебен от тия конзоли, че не възприема нищо повече.

То вече 1ГБ рам е задължителен з ХР, а за виста поне 1.5ГБ си трябват ако искаш игри и приложения да ти вървят сносно.

Така е.Аз съвсем целенасочено не сложих комент към изискванията ,мисля че всеки средноинтилигентен човек може да се сети за какво иде реч.И не само за рам-а ,видеото и процесора...с пачовете играта ще е поне 12 гигабайта както го виждам аз.Дано ,защото това ще значи най-истинското преживяване до момента за РС от какъвто и да е жанр.Да ходят да се снимат феновете на шуутъри и тям подобни.Като се има предвид физиката на играта ,допълнена от невероятните умения на момчетата ,които правят пачовете и OF-вете = САМОТО СЪВЪРШЕНСТВО.

Тва ,че има високи изисквания ,не значи че ще е като конзолните версии. Нито че ще се играе гладко и със същата скорост като тях.Но карай,надеждата на даунлоудърите умира последна

видях скрийновете,може и да ви удовлетворяват,но ГАРАНТИРАМ че за ps3 и x360 графиката ще е с пъти по-добра. да припомням ли и последната фифа че за xbox 360 и ps3 изглеждаше много по-добре от pc версията ???

и високите изисквания НЕ ОЗНАЧАВАТ НИЩО. и портът на RE4 за pc имаше високи изисквания,ама графиката сравнена с gamecube и ps2 версиите изглеждаше като карикатура. давах скрийншоти от едни и същи места на трите версии и всички видяха.

освен това, Imhotep1 ,който е сериозен играч ,като се видяхме и играхме каза ,че pc версиите на предишните pes-ове,при всеки мач скоростта е различна и фремрейтът е странен.

и като за последно,всички наистина сериозни играчи на серията,които не я знаят поради това че pes3 се пръкна за пц в един момент,знаят за колосалните разлики между японските версии и pes-овете, и играят само японските.влезте във най-големият форум на играта http://forums.evo-web.co.uk/ и ще

видите че това мнение го споделят хиляди хора и всичко живо играе японските версии.

нямам какво повече да кажа,не целя заяждане а пиша истината в най-чистата й форма

Щом се кефите на играта няма лошо,цъкайте я в който си искате вариант,но току виж някой ентусиаст се зариби много и започне да я играе в истинския й вид.

По принцип аз още се чудя за XBOX360, но се сетих, че PES2008 е само за Европа, а аз съм в САЩ и как ще мога да я играя на конзолата след като играта е PAL?

Много си хитър ,бе!Ами как няма да е различна PES6 за PC и X-360 при положение ,че втората излезе 9 месеца( май ) след 1-вата!?А това помисли ли го?Не ест. щото трябва да се продължи с безмислените коменти.Аз пожелавам на всички ни една прекрасна игра независимо на какво ще я играем.

Колкото до рилийзите ТОВА Е РАЗЛИЧНО НЕЩО!Тук въобще не може да става и дума за сравнение...само че нали се сещаш ,че PES 7 няма да го има като Winning Eleven?

EazY-E, ако си пуснеш на пс-то FIFA 07 на резолюшън 1920х1080 с макс АА и AF,

гарантирам че ще изглежда по същия начин като тези за PS3 и XBOX 360...

И стига с глупостите за pes2008 (pc)! Гледал съм gameplay videos за PS3, XBOX360 и PC.

Ем по-еднакви не могат да бъдат. Обаче виж, версията за PS2 sux(откъм графика разбира се :P)

Така е.Аз съвсем целенасочено не сложих комент към изискванията ,мисля че всеки средноинтилигентен човек може да се сети за какво иде реч.И не само за рам-а ,видеото и процесора...с пачовете играта ще е поне 12 гигабайта както го виждам аз.Дано ,защото това ще значи най-истинското преживяване до момента за РС от какъвто и да е жанр.Да ходят да се снимат феновете на шуутъри и тям подобни.Като се има предвид физиката на играта ,допълнена от невероятните умения на момчетата ,които правят пачовете и OF-вете = САМОТО СЪВЪРШЕНСТВО.

Какво против феновете на шуутъри имаш ? Нали се сещаш, че нито фифа нито пес могат да се сравняват с 3/4 от шутарите. Нито с графика, нито с физика, нито с геймплей. Абсолютно с нищо.

Много добре познавам политиката на Konami,следя ги почти десет години. Освен ,че са най-добрата компания заедно с Capcom и Square, са и най-големите монополисти и знаят как да печелят пари.

Ако незнаете при конзолите има 3 региона и по принцип нечипнатите конзоли четат игри само от съответния регион. Та Konami като вадят една игра тя винаги е различна във всичките региони.Например metal gear-ите излизат първо в Япония,по-късно в Америка, и доста по-късно в европа.Европейската версия винаги е с гадна скорост и по-лош фремрейт, със черни линии отгоре и отдолу,но пък куп странични бонуси ,които ги няма във горните. После пък вадят нови официални версии ,които се водят икспенжън на главната версия,пак във всеки регион различна.

Та мисълта ми е ,че вадят куп рилийси на една и съща игра,като всеки от тях има доста разлики,но винаги се продава.Имат куп луди фенове,които са си чипнали конзолите само за да могат да играят оригиналните им игри от всички региони. Примерно Winning eleven 3 за ps1 излезе в 9 вариянта,ми играх ги всичките навремето и всички са супер различни. Последният winning eleven 10/pes6 излезе в около 8 вариянта, последния от които излезе 2 август тази година - Winning Eleven Club championship 2007,отново с доста разлики в геймплей-а.

Та точно тва е.PES излиза и за pc само и единствено заради това,че все пак ще продаде някакви бройки понеже иска оригинална игра за онлайн. Конами вадят тонове рилийси ,само защото намират начин да продадат всичките.

между другото най-важното е кой как я играе.Като се състои турнира на ps3 се надявам да дойдете. на турнира в зала спийд на pc за pes6 ,понеже нямах работещ джойстик един от участниците ми даваше неговия,който има формата на dualshock за ps, та във всичките си срещи ,които играх с този джойстик не допуснах нито един гол. А играх на pc ,срещу хора ,които играят само pc версията,а аз имах общо максимум 1 час на нея преди това. най-много си личи кой как играе когато се играе на японските версии. играл съм срещу pc играчи на ps2 версиите ,и те почват да казват че това е друга игра след като видят че не могат да вземат нито 1 мач.

По принцип аз още се чудя за XBOX360, но се сетих, че PES2008 е само за Европа, а аз съм в САЩ и как ще мога да я играя на конзолата след като играта е PAL?

По принцип няма кво да се чудиш,взимаш го,флашваш го и си готов. Обаче няма да можеш даползваш Live услугата,която е супер яка. А Pes излиза и в Америка - и то всяка година - под името Winning Eleven International,която няма никаква разлика от Pes.Просто ще изчакаш няколко месеца повече,защото в Америка винаги малко се бави.

Другия вариант е да си вземеш Ps3,тя вече е със свободен регион и можеш от ebay да си поръчаш която си искаш версия,дори японската.

Ако искате си направете (ако вече няма) тема за PC Игри Vs. Игри за конзоли и там се разправяйте ако толкова ви се спори по темата.

За последен път за графиката http://pes2008.bfl-team.com/?p=29#more-29 за която мисля ,че вече всички се разбрахме каква ще е.КОлкото до геймплея това там вече докато не се види играта аз нищо не бих твърдил.Но и аз имам съмнения ,че КАТО ГЕЙМПЛЕЙ Конами ще си запазят политиката.Не говорим за графика и физичен енджин ,ГОВОРИМ ЗА ГЕЙМПЛЕЙ.Мисля че до сега всички тия недоразумения ставаха ,защото не се изясняваше кой за какво говори.

Всичко хубаво ама като спомена геймплей, това е игра,която е комплексна точно колкото файтингите от високо ниво ( Virtua Fighter 5,Tekken Dark Ressurection,Soul Calibur 3 и тнт) ,следователно всеки кадър е от значение .Дори и 3-4 кадъра спад ,или някаква разлика от нормалната скорост ,на която е предназначена да върви играта са от огромно значение,имайки предвид че най-важния бутон в играта е super cancel-а,а при него всичко трябва да е изчислено до стотната. Всичко това прави каквито и да е било pc версии неиграеми и далече от истината. Нямам какво друго да кажа,който я иска за хардкор гейминг и желае да стане наистина добър и да я играе на високо ниво му трябва конзола,който я иска за кежуъл гейминг и цъкане за кеф да я играе на pc. Освен това играенето срещу изкуствения интелект е тотална загуба на време.Играта се учи по напълно грешен начин. Играенето в нет-а също е безумие,защото играта е със съвсем различна скорост.Затова и спрях да я играя в нета. Винаги съм готов да я играя на вързано ,между другото. Там е тръпката. Съжалявам само ,че не се провеждат турнири у нас ,този в зала спийд беше смешен,затова се надявам като излезе pes2008 да е пълно с хора за турнира на ps3. (ще има турнир със сигурност)

следващи коментари по играта- чак като излезе.

едит:

Между другото ,на Aniventure 2007 ,спечелих гейм турнира на Virtua Fighter 5 за ps3 и ми дадоха като награда оригинална тениска на Pro evolution soccer 6 и Konami - безценно :) ,също и тесте карти от играта lumines

Off - Аве момчета,зарежете тоя виртуален футбол, а се събирайте с приятелите и направете едно мачле в някое даскало или в някое игрище.. къде-къде по-забавно е отколкото да цъкаш на клавиатура или джойстик и да се чудиш за ко тоя не я подаде кат човек или онзи не я вкара от толкова лесно положение :bgrin: пък и здравословно. Лек ден. :zzz

п.п. тъкмо ще премерите сили в истински двубой, а не тука кой ще си "строши" клавиатурата :P

хм,доста съм разочарован от това,което видях.Движението на играчите все още е 8 посочно,а не 360 градусово-крайно време беше това да се промени.графично си е направо олд джен,почти никакъв напредък,почвам да се сещам и за трагичният първи we/pes за ps2 който се появи след невероятните игри за ps1.май пак ще има нещо подобно. Дори още нещо лошо- и при нея се забелязва "пластмасова" графика ,нещо което го има и в задаващия се теккен. Може би тва е няква бета версия,но едва ли ще променят визията. Точно там имах очаквания за голям скок,а то е почти същото , с по висока резолюция.За геймплей вече нищо не мога да кажа,за него се дава мнение след поне седмица сериозна игра.

Първият е .pes-a за xbox 360 ,който излезе е pes6 на по-висока резолюция. Нищо ново нямаше в него.Тва си е първият изцяло некст ген pes

да де, имам предвид че е имало все пак някакъв PES за ново поколение конзола. Това ще е втория и би трябвало да е nextgen графика. btw FIFA 08 е nextgen за 360

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...