Jump to content
BulForum.com

PES 2008

CTAH4O

Recommended Posts

PES2008_logo_WTpe.jpg

Ето един български сайт за играта -> http://pes2008.bfl-team.com/

Като гледам шотовете и играта изглежда мнооооого обещаваща..

Направо нямам търпение да излезе.

Шотовете може да ги видите тук >>

LiNK ЗА ИГРАТА

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Не знам,обаче гледам са добавени мн нови работи...

Играчи раздават автографи,дават скамейката на отбора по време на мач...

Best Of GC Awards @ GC

PC: Crysis

XBox: Bioshock

Playstation 2: Pro Evolution Soccer 2008

Playstation 3: Pro Evolution Soccer 2008

Wii: Mario & Sonic bei den Olympischen Spielen

Nintendo DS: Eye Training

Жалко, че за PC Crysis наистина няма конкуренция ;).

вие ако си мислите,че pc версията ,ще е като ps3 и xbox360 версиите,жестоко се лъжете.

Не ми се влиза в спорове,но знам какво говоря. Който иска да играе играта в пълната й красота, да си взима next gen конзола.Освен това jp вариянта и тази година както обикновено ще е по-добър от us и европейския,а ps3 е region free ,така че мисля да си я импортна от япония

Не че нещо ама тия изказвания за чий са?!Някой да се е оплакал ,да е питал за разликата м/у Х-360 ,РS3 и РС версията?!?!?!?!?Ще има и Wii вариант м/у другото.Не стига ,че сме 10 човека на кръст дето я четем и пишем тази тема ами и трябва да се постват едни и същи глупости през 2 поста( говоря и за предната тема за PES6 ).Да играта е създадена за PS3 и какво?!За РС няма по-добра и за PS3 ,и X-360 ,и какво?!?!Най-важното ,което трябва да се отбележи е изкуствения интелект и присъствието на едитор( много по-добър ) отново.Поне за мен.

вие ако си мислите,че pc версията ,ще е като ps3 и xbox360 версиите,жестоко се лъжете.

Не ми се влиза в спорове,но знам какво говоря. Който иска да играе играта в пълната й красота, да си взима next gen конзола.Освен това jp вариянта и тази година както обикновено ще е по-добър от us и европейския,а ps3 е region free ,така че мисля да си я импортна от япония

Не ти ли писна вече да са фукаш, всички разбрахме, че имаш next gen конзола, то не беше в темата за пес 5, то не беше в темата за пес 6...

нямам next gen конзола и не се фукам,просто казвам,че pc версията ще е кофти, и затова изглежда зле този screenshot и затова не изглежда достатъчно "next gen" ,така да се каже.макар че това вече е current gen,а не некст gen.

затова има и постове като този

Незнам но от първия скрийн който виждам не ми се струва толкова некст ген. Дано да се заблуждавам

и е прав човека.затова и казвам - при конзолите версията ще е съвсем друга,предвид недоразвитото пиратство и шансът за големи печалби от продаване на оригинални бройки.

мисля,че ако някой е истински фен на тази игра ,трябва да прави всичко възможно да намери начин да играе най-добрите й версии.

Като видях първия поуст на Eazy-E мислех да се заяждам, но като видях какво го направихте чак жал ми стана :D

Eazy-E, не ставаш за дистрибутор - по-скоро клиентите ще те намразят от колкото да си купят конзола от теб :)

Дайте да прекръстим темата на "Eazy-E - мъченикът"? :excl:

Или дайте някаква по-важна информация за играта....или просто не пишете ;)

Ми не се заяждай,ами пиши по темата.Аз не пиша за вас,а пиша за игрите, пиша истини,които на вас не ви изнасят и ви става криво.Спомнете си темите за re4 и dmc3...

вече няма такъв термин next gen. и x360 и ps3 и wii са на пазара повече от година,така че са current gen. а pes6 за pc изглежда почти като старата ps2 версия,така че изглежда old gen.изглежда наистина много зле. но и не очаквам дори и за next gen конзолите да е много добра.

първият winning eleven/pes за Ps2 изглеждаше почти като ps1 версията и беше с ужасен геймплей.чак във следващата версия пооправиха играта.

между другото,когато се появи ps3 версията,един приятел от София с помощта на мултирама или пулсар,най-вероятно ще организира официален турнир,така че ще ви уведомя, ако искате да се явите.

в Пловдив имаше турнир на pc версията на pes6 ,но бяхме само десетина човека,в зала speed

вече няма такъв термин next gen. и x360 и ps3 и wii са на пазара повече от година,така че са current gen. а pes6 за pc изглежда почти като старата ps2 версия,така че изглежда old gen.изглежда наистина много зле. но и не очаквам дори и за next gen конзолите да е много добра.

първият winning eleven/pes за Ps2 изглеждаше почти като ps1 версията и беше с ужасен геймплей.чак във следващата версия пооправиха играта.

между другото,когато се появи ps3 версията,един приятел от София с помощта на мултирама или пулсар,най-вероятно ще организира официален турнир,така че ще ви уведомя, ако искате да се явите.

в Пловдив имаше турнир на pc версията на pes6 ,но бяхме само десетина човека,в зала speed

http://img.jeuxvideopc.com/images/screensh...5/gdf_wm/38.jpg

http://img.jeuxvideopc.com/images/screensh...5/gdf_wm/37.jpg

http://de.games.konami-europe.com/game.do?...latformInfo=240

Konami Blog Entry With Recommended Specs

Windows XP

Pentium 4 3.0GHz /AMD Athlon 64 or better

1GB RAM

6.5GB free memory

8x DVD-ROM drive

DirectX 9.0c video card

256MB Pixel Shader 3.0 (ATI x1600 / NVidia 6800 GT/GS or better)

DirectX 9.0c Soundcard

DirectX 9.0c or higher

Windows USB Gamepad

1280 x 720 resolution

Supported Chipsets:

NVIDIA - GeForce 6600, 6800, 7300, 7600, 7800, 7900, GeForce FX (5950, 5900, 5800, 5600, 5200), GeForce4 Ti, GeForce3

ATI - Radeon x1600, x1800, x1900, x800, 9800, 9700, 9600, 9500, 9200, 9000, 8500

Now for those running on chipsets not mentioned above such as the 8800 GTS etc. rest assured that the game will run on those. I know the specs are scary but the game will also run on PC's that don't meet that standard but with a sacrifice.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...