Jump to content
BulForum.com

dvdrw

Recommended Posts

ако може препоръчайте дивиди писачка и имали смисъл да е лейбъл скрайб

най вече ме интересува марка примерно от по ефтините liteON,LG,NEC,SONY,SAMSUNG

дайте си мненията предварително благодаря

Ми те параметрите по които си избираш писачката са много, а разликата в цените в повечето случаи е 10-15лв. Аз без много да се чудя си купих DVD+/-RW ASUS-1814BLT, DL, LS, SATA от ресета, щото асус дося не са се дънили квото и да съм си взел тяхно, а +онете на тази писачка са:

++тиха

+ чете всичко - и нейно и писано другаде

+++ САТА е :excl:

+ ЛайтСкрайба бачка доста добре

+ в ресет гаранцията си я изпълняват без мн разправии и не трябва да ходиш до софия ако не си оттам

:angry1

Няма да съжаляваш ако се спреш на това устройство ~65лв

това че е САТА може да ти направи проблеми - питай теди ако искаш. аз също брах малко ядове преди време точно заради САТА-та на една писачка... само да предупредя де. в hardware.bg имаше тема за това, ровни се ако искаш и го намери (то и тука може да е имало ама помня аз че там четох нещо)

това че е САТА може да ти направи проблеми - питай теди ако искаш. аз също брах малко ядове преди време точно заради САТА-та на една писачка... само да предупредя де. в hardware.bg имаше тема за това, ровни се ако искаш и го намери (то и тука може да е имало ама помня аз че там четох нещо)

Ми не ми се рови ама сигурно проблемите са били със съвместимост със ХР, пък и мн зависи от производителя все пак, аз гореспомената съм я ползвал само под Виста (и Неро) и дертове не съм имал, СД, ДВД, ДВД-ДЛ записва и за още пита ;) . Ще пробвам и под ХР за всеки случай и ако нещо се е***а ще пиша B)

бтв то проблем че имаше, наистина имаше ама се оказа от супер китайския на***н сата кабел който ми беше останал от 1 асрок дъно :angry1 , след като го смених заспа.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...