Jump to content
BulForum.com

Probelm s Uninstall!

JoroBoy

Recommended Posts

Predi vreme igrah tazi igra,kogato se opitah da ia deinstaliram v ADD Remove Programs mi ostanaha 2.29Mb,kato mu dam remove samo mi prisviatka ekrana i nishto ne stava!Podoben problem imam i s MOH,kato mu dam da se deinstalira zapochva deinstalacia no v ramkite na 1 sek. minava celia progres i igrata si ostava nepokutnata!Niakoi shte dade li edna ruka da gi razkaram tia neshta ot PC-to,che veche me drazniat,kato gi gledam!Mersi! ;)............stava vapros za CMR3!

Neshto prechi na exetata da se pusnat. Po-skoro - spira gi :) Shtoto to tva e ot add/remove defacto puska uninstall exeto na programata (v sluchaq igrata). Ne mislq che uninstall exeto na MOH i CMR3 e bygavo, problemyt e pri teb. Za da ne ti se sluchva na nqkolko igri, znachi problemyt e po-globalen. Na men naprimer Flex Type-a (tva mnooogo otdavna .. kogato polzvah takiva jivotni) ne mi davashe da si pusna WarCraft. I dokato razbera che e ot negoo ... Az te syvetvam: dai Ctrl+Alt+Del, mahni sichki nenujni procesi i probvfai pak.

Tva e saaamo predpolojenie ... i e malko veroqtno da stane, ama da znaesh, che problemyt e pri teb, ne e ot igrata.

Neshto prechi na exetata da se pusnat. Po-skoro - spira gi :) Shtoto to tva e ot add/remove defacto puska uninstall exeto na programata (v sluchaq igrata). Ne mislq che uninstall exeto na MOH i CMR3 e bygavo, problemyt e pri teb. Za da ne ti se sluchva na nqkolko igri, znachi problemyt e po-globalen. Na men naprimer Flex Type-a (tva mnooogo otdavna .. kogato polzvah takiva jivotni) ne mi davashe da si pusna WarCraft. I dokato razbera che e ot negoo ... Az te syvetvam: dai Ctrl+Alt+Del, mahni sichki nenujni procesi i probvfai pak.

Tva e saaamo predpolojenie ... i e malko veroqtno da stane, ama da znaesh, che problemyt e pri teb, ne e ot igrata.

Ne stava! :( Deinstalirah si Flex Type,no pak neshte!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...