DON_CHEFO Posted October 16, 2007 Author Share Posted October 16, 2007 Със шофьорчето съм учил(ако не се припознавам). Благо май се казваше Стига с тия кьопави рена ве Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Не разбирам защо някой се старят да превърнат темата в мерене на разни атрибути...цени ,години на производство и т.н.? Като ще си хвалим марки айде тука да псуват всички дето мразят Фиат http://www.vbox7.com/play:221e87ae Ако ще си говорим за нещо ,което реално може да се купи е да ти е кеф да си го караш ,а и да може да се подържа 328-ца Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Не разбирам защо някой се старят да превърнат темата в мерене на разни атрибути...цени ,години на производство и т.н.? Като ще си хвалим марки айде тука да псуват всички дето мразят Фиат http://www.vbox7.com/play:221e87ae Ако ще си говорим за нещо ,което реално може да се купи е да ти е кеф да си го караш ,а и да може да се подържа 328-ца И закво я пусна тая 20 годишна кошница То първо едва ли има нещо общо с заводски фиат под капака, и второ, че една кола не е само колко бързо ускорява.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Ако ударя джакпота някой ден ще си взема ей тва произведение на Bawarische Motor Werke който са използвали "малко" помощ от гениите на Hamann Винаги съм се учудвал как ревностни почитатели на BMW бъркат толкова сериозно наименованието на компанията, което е един вид неуважение към марката. BMW = Bayerische Motoren Werke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 17, 2007 Author Share Posted October 17, 2007 И закво я пусна тая 20 годишна кошница То първо едва ли има нещо общо с заводски фиат под капака, и второ, че една кола не е само колко бързо ускорява.. Mоже да е на 10, а пък заводско Купе 20VT трудно има кола в класа му да го бие, че даже и на Бокстери и на 335 скача, че и ги прескача Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Винаги съм се учудвал как ревностни почитатели на BMW бъркат толкова сериозно наименованието на компанията, което е един вид неуважение към марката. BMW = Bayerische Motoren Werke. абе не съм баш такъв фен на бмв. И аз мн се страхувах да се сгреша наименованиято на фирмата и за тва използвах google-то ама на и там грешна информация ама за напред ще знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Mоже да е на 10, а пък заводско Купе 20VT трудно има кола в класа му да го бие, че даже и на Бокстери и на 335 скача, че и ги прескача Не споря, въпроса беше, че след като е на 20 години, вози гадно, изглежда лошо, най-вероятно вече е изгнило, малко е, неудобно е - не е точно кола мечта Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 17, 2007 Author Share Posted October 17, 2007 Не споря, въпроса беше, че след като е на 20 години, вози гадно, изглежда лошо, най-вероятно вече е изгнило, малко е, неудобно е - не е точно кола мечта В заводския си вариант ДА. Не знам много хора не ги кефи формата на Купе, а мен ме подлудява още преди да подкарам италианска кола. С много малко може да заприлича я на Модена я на Маранело, но дори и заводско си ме кефи........ Иначе твоя пример................много добър пример. Жалко, че няма екстра "БИ БИП" ако се сещаш :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Не знам много хора не ги кефи формата на Купе, а мен ме подлудява още преди да подкарам италианска кола. С много малко може да заприлича я на Модена я на Маранело, но дори и заводско си ме кефи........ На баба ти фърчилото ша заприлича Мноо глупости дрънкаш, обаче и правиш доста смях де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Едно арно Бмв доста ще ме задоволи да речем някоя 3-та серия-ще бъда пре-доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 В заводския си вариант ДА. Не знам много хора не ги кефи формата на Купе, а мен ме подлудява още преди да подкарам италианска кола. С много малко може да заприлича я на Модена я на Маранело, но дори и заводско си ме кефи........ Иначе твоя пример................много добър пример. Жалко, че няма екстра "БИ БИП" ако се сещаш :) Като ония индийци, дето от марути направиха пежо 206 ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Като ония индийци, дето от марути направиха пежо 206 ли Майтапа в тази реклама е, че в Индия всички коли, дори новите такива са порядъчно очукани (поради липсата на знаци и правила за движение, т.е. наличието на абсолютен хаос в движението по пътищата). Ето защо дори едно истинско Пежо може донякъде да прилича на резултата от тенекеджийския тунинг на мераклията от клипа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Пежо 406 купе става без проблем реплика на Ферари Ф360 http://www.youtube.com/results?search_quer...p;search=Search Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Пежо 406 купе става без проблем реплика на Ферари Ф360http://www.youtube.com/results?search_quer...p;search=Search Тва е много тарикатско, ако не беше толкова скъп кита директно купувам едно пежо Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Със шофьорчето съм учил(ако не се припознавам). Благо май се казваше Стига с тия кьопави рена ве Ами припознаваш се!!Шофиорчето е от София освен ако не си учил там Кйопави са щото не ти отърва.Клио Улямс си е точно лимитирана серия и ти е ясно от кой период е колата Именно когато Рено работиха с Уилямс.А мадамите на снимките неможеш да отречещ че си ги бива лепнали се на 19-ката кабрио Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Ами припознаваш се!!Шофиорчето е от София освен ако не си учил там Кйопави са щото не ти отърва.Клио Улямс си е точно лимитирана серия и ти е ясно от кой период е колата Именно когато Рено работиха с Уилямс.А мадамите на снимките неможеш да отречещ че си ги бива лепнали се на 19-ката кабрио Като за 19ка кабрио стават мадамите Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Според мен няя начин т'ва 406 Coupe да се превърне във Ferrari каквото и да било. Ае да започнем един спор, че ми е голяма дилема в живота на този етап таак да се каже... :D Audi RS4 или BMW M3 E92? Само ще ви помоля да не се водите по акъла олеее Audi или BMW Rulzzz т;ва е най-великата марка т'ва е колата и т.н, а наистина да изкажете едно чесно мнение. Помощен материал - Хайде да видим какво мислите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Виж Баварията кви дрифтове вкарва.И тея Ейнджъл Аийс дето има пълнят отвсякъде.За мен то е много по-добро!! Иначе 406 Купе си е супер кола.Напоследък много из града има.Като гледам добри "Ферарита" са Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 18, 2007 Author Share Posted October 18, 2007 Според мен няя начин т'ва 406 Coupe да се превърне във Ferrari каквото и да било. Ае да започнем един спор, че ми е голяма дилема в живота на този етап таак да се каже... :D Audi RS4 или BMW M3 E92? Само ще ви помоля да не се водите по акъла олеее Audi или BMW Rulzzz т;ва е най-великата марка т'ва е колата и т.н, а наистина да изкажете едно чесно мнение. Помощен материал - Хайде да видим какво мислите... Не се превръща, а се казва РЕПЛИКА. Става красиво и ме кефи, но не съм привърженик на "полу-фабрикат". Е92 М3 е моя избор тук. Кратко точно и ясно...........В моята лична класация за "трите големи" Ауди винаги са били на 3-то място........въпрос на вкус. Ако не се лъжа М-ката струва 192 "хилки" в лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Виж Баварията кви дрифтове вкарва.И тея Ейнджъл Аийс дето има пълнят отвсякъде.За мен то е много по-добро!! Иначе 406 Купе си е супер кола.Напоследък много из града има.Като гледам добри "Ферарита" са Фаровете наистина са невероятни. Баварията върти дрифтове защото е със задно предаване, а Audi-ти е Quattro. RS4-ката духа на права E92-ката гледал съм клипове.... Но въпреки, че съм фен на Audi и мене ме влече повече ъкм Баварията ддз защо... Просто този път от BMW са свършили прекрасна работа без съмнение. Само когато ми кацне от близко едно RS4, както на панаира M3-ката ще мога да преценя на 100%! Само не виждам защо само вие изказахте мнение?! За забравилите или невиждащите коментара, защото е по отгоре: Според мен няя начин т'ва 406 Coupe да се превърне във Ferrari каквото и да било. Ае да започнем един спор, че ми е голяма дилема в живота на този етап таак да се каже... :D Audi RS4 или BMW M3 E92? Само ще ви помоля да не се водите по акъла олеее Audi или BMW Rulzzz т;ва е най-великата марка т'ва е колата и т.н, а наистина да изкажете едно чесно мнение. Помощен материал - Хайде да видим какво мислите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Аз съм скромен ,първата ми кола беше запорожец и ме тегли някаква носталгия към запорожците.Ето такава кола искам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Още от малък се заглеждах по широките и бръмчащи Волги ... Искам Волга Roadstar (V8) хаха Въпреки че знам каква слава се носи на Фордовете ... бих бил доста щастлив ако 1вата ми кола е тази ... падам си по така наречените "бегачки" ... въпреки че и споменатото Пежо уилсън ми допадна. Но понеже съм на вълна Косуорт ( още 85 ако не се лъжа подписват договор с форд и предоставят двигател разработен същата година за Ф1 за серийно производство на споменатата марка автомобили ... Сиера а след 90-та и Ескорт ) ... да имате информация за подобни разработки за останалите марки автомобили ... ? Един познат има от споменатите Сиери колата е от 87ма и всички части свързани с двигателната уредба са си фабрични с лепенки надписи и пр. Само наскоро и сменяше някакви уплътнители по двигателя доколкото разбрах. Та въпрсоната колица съм я подкарвал само 1 път (има около 300коня ) ... та качвам се всичко наред обаче отпуснах малко по рязко съединителя и като се залепих за седалката ... настръхнах Има си и бордови компютър даже (регулира ражима на работене на двигателя спортен/нормален/ниски обороти(харчи по-малко) ) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 ТОВА е най-добрата кола според мен след болидите на F1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 и да съм богат като бил гейтс пак няма да си взема подобна глупост, защото не би ме зарадвала. Между другото той е на същото мнение. Според регистрационния департмънт на щата Вашингтон, чичо Бил разполага с две архивни Поршета, дето всеки американски шемет може да си позволи. Е, за по-архивния модел Порше 959 купе от 88-а се носят слухове, че лично Бил Клинтън му е подписал федерален закон, разрешаващ въпросното возило да се кара из американските пътища. Слуховете също доуточняват, че Микромек са правили специален софтуер, с който да симулират краш-поведението на автомобила с цел ваденето на заветния документ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Общо взето осрахте темата като онази за Хонда. Отделно и какви колосални глупости се изписаха не е истина. Чудя ви се на акъла. Пределно ясно е кой каква кола иска, пак 3-4 страници офтопик дискусия коя кола е по-добра... ЕДИТ: Направих тема вкоято може да спорите до откат момци : ЕТО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.