jozo Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Да се върнем в сферата на постижимото.Аз пък искам тези всичките без 1 защото просто си е моята П.С.Това е снимка от срещата на Рендаците Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Да се върнем в сферата на постижимото.Аз пък искам тези всичките без 1 защото просто си е моята П.С.Това е снимка от срещата на Рендаците Жоро този на снимката със синята тениска пълничкия е моя колега Link to comment Share on other sites More sharing options...
stuner Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Fiat Bravo benzin 2.0 20v Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Жоро този на снимката със синята тениска пълничкия е моя колега Васко, тоя ли бил дебелия?Много яко е накиприл Клиото иначе.Яд ме е че нямах апарат да го снимам та да го видят и тук във форума.Иначе кофти е че е направил само оптичен тунинг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Аз искам жълта, а може и червена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Васко, тоя ли бил дебелия?Много яко е накиприл Клиото иначе.Яд ме е че нямах апарат да го снимам та да го видят и тук във форума.Иначе кофти е че е направил само оптичен тунинг. Аз ще го снимам, всеки ден го гледам . Да, доста си поигра, постоянно купува разни спойлери, вчера взе и едно на мястото на антената да влиза въздух в купето. Оптичен тунинг е само, отзад е с два ауспуха и като тръгне и даде газ излиза пушек само от единия Link to comment Share on other sites More sharing options...
0rmuzd Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Искам американска кола и по-точно HUMMER H2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Да се върнем в сферата на постижимото.Аз пък искам тези всичките без 1 защото просто си е моята П.С.Това е снимка от срещата на Рендаците Аз като те гледам май най-много искаш оня Меган дето не дойде на срещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Искам американска кола и по-точно HUMMER H2 Това е най-безмислената кола създавана някога.Буквално за нищо не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Това е най-безмислената кола създавана някога.Буквално за нищо не става. Напротив става. За уголемяване на пениса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Kaква кола искате? Абе каквато и да е, нема претенции. Да ме вози от т.А до т.Б... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxion Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Европейското е най-здравото. От немската стомана до руските неунищожими двигатели... Всичко rocks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Аз като те гледам май най-много искаш оня Меган дето не дойде на срещата Ми като не е дошъл да е дошъл Най-много искам на адаша Лангунката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Оптичен тунинг е само, отзад е с два ауспуха и като тръгне и даде газ излиза пушек само от единия Това е бахти тъпата работа, да хвърлиш сума пари да напарвиш горе долу някаква задна визия и накрая да се усереш и да пуши само от едната бурия. Няма да забравя, зимата гледам една много яко напрвена синя А4-ка, нищо селско в оптичния тунинг, ама беше студено и ми направи впечатление че пуши само от едната страна. Загледах се повече и забелязах че десния накрайник си стои нов, а левия черен, понеже беше дизел Това е най-безмислената кола създавана някога.Буквално за нищо не става. Напълно съм съгласен с теб, виж сега H1 е друга бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 H1 е даже по-зле.Умопомрачително малоумна и безполезна машина.Може би имаш впредвид военният Хъмвий,който няма нищо общо с който и да е от Хамърите.Тoй вече е добра машина но има доста по-надеждни военни джипове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 кво ша та извинявам ве w00x , малко хора притежават тези 2 качества и ти не си от тях ! Кое не ти е ясно не разбрах ? Shhh. Q se uspokoi malko be ocenitelq. Az da ne sym ti nqkoq ot tvoite partii che da mi govorish s toq ton. Toi shte mi kaje az kvo pritejavam i kakvo ne. Deto nito ochite mi e vijdal nito imeto mi znae. Ne mi e qsno kva e vryzkata mejdu vkusa za koli i realna precenkata za jivota. A na teb kakvo ne ti beshe qsno? I ako beshe si napravil truda da se zachetesh adjeba kakvo pishe, shteshe da razberesh, a ne da mi zadavash typi vyprosi i da mi izlizash s grubi obryshteniq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Искам една от двете или двете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 H1 е даже по-зле.Умопомрачително малоумна и безполезна машина.Може би имаш впредвид военният Хъмвий,който няма нищо общо с който и да е от Хамърите.Тoй вече е добра машина но има доста по-надеждни военни джипове. Да, за военното изпълнение ти говоря Искам една от двете или двете... Хубав ластик му направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 http://vbox7.com/play:ce94035d Не че съм му фен , но си има качества. Горното колко е вярно не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Аз искам такава кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
0rmuzd Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Това е най-безмислената кола създавана някога.Буквално за нищо не става. Че какво им е лошо на хамърите ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 26, 2007 Author Share Posted September 26, 2007 Аз искам такава кола С тая http://vbox7.com/play:434f316b ще я имаш мацката от клипа :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Аз искам такава кола Ооо тая и аз искам да я карам. Ай ако си земаш такава да дадеш 1-2кръгчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Ооо тая и аз искам да я карам. Ай ако си земаш такава да дадеш 1-2кръгчета Нямаш проблеми, разбира се че ще ти я дам да я покараш, аз не съм стиснат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 http://vbox7.com/play:ce94035d Не че съм му фен , но си има качества. Горното колко е вярно не знам Хаха бахти сектантското филмче.100% е правено от хамерииканци.За първи път виждам бетонен офруд курс.А това където хамъра дърпаше рейндж който е един от най добрите джипове в момента просто нямам думи.Само накрая трябваше да пише YANKEE RULLLZ.Хамъра е толкова тежък и сбъркан че е несъвместим с самата идея на офроуда.При истински офроуд не прескачаш бетонни стълби и да се правиш че дърпаш закъсали ИСТИНСКИ джипове в някакви кални ручейчета.При истински офроуд се налага честичко колата ти да увисва на само на 1 елемент от окачването което при хамър е доста натоварващо.И накрая имаш 3 тона да дърпаш по тоя склон,имаш само 4 гуми да се справиш/Хамър въобще не може да го сравняваш с рейндж,джип,Г-класа и другите там джипове затунали в ручейчето. ЕТО ВИ ЖЕСТОКИЯТ ДЖИП В реални условия-ИСТИНСКИ ОФРОУД. Пак казвам-не бъркайте Хамър с Хамвий-само отвън си приличат.Хамъра е за 50 cent културата.В него няма нищо практично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.