Jump to content
BulForum.com

Kaква кола искате?

DON_CHEFO

Каква кола искате  

201 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

кво ша та извинявам ве w00x , малко хора притежават тези 2 качества и ти не си от тях ! Кое не ти е ясно не разбрах ?

А кой е аджеба тоя съвет дето присъжда тея титли та ти ги дадоха на теб и по какви заслуги?

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply
Grosmaster , мойте уважения батка малко хора с реална преценка за нещата в живота и разбиращи от хубави коли има в тоя форум

Всеки човек си има различен критерий за хубава кола, за това са и различните марки и класи автомобили.

err0r^ доста е относително това, което казваш. Не за всички мерцедесите са хубави коли. Въпрос на вкус. Мен повече би ме зарадвала някоя жигулка, отколкото мерцедес, било той и W126. Пак казвам, въпрос на вкус.

Да, така е, във всяко едно стадо било то Mercedes, BMW, AUDI и тн.... си има черни овци. От жигулка до жигулка има разлика, както от W126 до W126. Някой са хубави, запазени и поддържани, а другите кошници.

А кой е аджеба тоя съвет дето присъжда тея титли та ти ги дадоха на теб и по какви заслуги?

То вече съветите по заслуги ли позволяват на хората свободно да изказвват мнение ?

То вече съветите по заслуги ли позволяват на хората свободно да изказвват мнение ?

Никой не е казал че небива да изказваш мнение ама е тъпо да наричаш едва ли не другите тъпи и олигофрени за това че нямат твоя вкус за коли.За това има толкова марки всеки да си вземе каквото си поиска.

mitsubishi lancer/evo IX

1.jpg

Братле ти си адски прав . Това е колата . Гласувах за Япоснките . Mutsibushi Evo 9 MR е най - добрата кола . След нея се нарежда Subaru Impreza STI . Това са колите за мене . Вече ако искам нещо по луксозно естествено , че ще се доверя на Чочо Ройс или на Мерцедес . БМВ не ми допадат понеже всеки който си ги купи се мисли за голяма работа . :unsure:

Братле ти си адски прав . Това е колата . Гласувах за Япоснките . Mutsibushi Evo 9 MR е най - добрата кола .

Не си съвсем прав. Има по-добра от нея и това е Mitsubishi Evo X. ;) :)

След нея се нарежда Subaru Impreza STI . Това са колите за мене . Вече ако искам нещо по луксозно естествено , че ще се доверя на Чочо Ройс или на Мерцедес . БМВ не ми допадат понеже всеки който си ги купи се мисли за голяма работа . :unsure:

Леко си в грешка за тея с БМВ-тата.По скоро тея дето има Мерцедеси са мислят за голямата работа.

От японките бих искал Субаро че са с боксер мАтор и са 4Х4.Или пък Нисан-че 350З примерно ;)

Леко си в грешка за тея с БМВ-тата.По скоро тея дето има Мерцедеси са мислят за голямата работа.

Хайде полека с това мнение.

По вероятно е да видиш някой с 3-ка или 5-ца да се прави на рацер отколкото някой с мерцедес, бил той и 190 ;)

По вероятно е да видиш някой с 3-ка или 5-ца да се прави на рацер отколкото някой с мерцедес, бил той и 190 ;)

Едно е да се мислиш за рацер друго е да се мислиш за голямата работа ;) Да вярно е че тея дето имат БМВ-та са имат за разцери повечето ама и тея с Мерцедесите не им отстъпват по фукня че са возили незнам ква си кола :)

Колкото до Вайпъра ,не благодря :) Много хапе.Чак в посл. версия има АБС ,НО няма ESP пък при тея коне нали се сещаш ,че е желателно.Да не говорим краштестовете как ги взима :) За това М5 или Е 63 АМГ :D

Така е. НО и тройките има по-агресивен и спортен вид от съвременниците си от страна на Мерца. Друг е върпоса, че не са вървежни де :) :)

Колкото до Вайпъра ,не благодря :) Много хапе.Чак в посл. версия има АБС ,НО няма ESP пък при тея коне нали се сещаш ,че е желателно.Да не говорим краштестовете как ги взима :) За това М5 или Е 63 АМГ :D

Прав си. За тва слагаш чимшир до теб винаги :). Иначе Е63 ММММММММММММм

От японките бих искал Субаро че са с боксер мАтор и са 4Х4.Или пък Нисан-че 350З примерно ;)

Ami to i Evo IX MR e 4x4 :) Samo 4e vij tuk ima edna malko tynkost . BOKSERA mnogo po trudno shte mojesh da go modvash , dokato Evoto e normalen V4 i po lesno izliza tuning-a :) Unache Evoto e po dobro na asvalt i po ravna nastilka , do kolkoto STI shte izkyrti okovite ako stupi na po prashen pyt :) Idvete koli sa super , no 96% ot Bylgarite nqmat vyzmojnosta da si gi pozvolqt .

Inache Nissan 350Z is the best :) Mnogo me kefi . Tova i Evoto sa mi DREAM CARS :)

Inache da . Tezi gyzarcheta slepenkite i 3-kite sa poveche ot GOLFADjiite . Molq molq , no 1 na 100 da ima nqkaf 190-200 da se e nalepil s lepenki i da se misli za nqkaf . Tova da sik upish 3-ka e kato che li da hvanesh gospod za madurite ...

Mnogo si prav . Plytno zad teb sym !

Естествено, че японска...те онея са много напред с материала

http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/ca...ura/acura_3.jpg

Bratle edin priqtel ot Fliroda ( USA ) kara takava kola . Vika , che ako i sloojish edno po dobro turbo i moje da stignesh bez nikakvi qdove do 400 HP ! No ako veche iskash da karash prekaleno qka kola mojesh i nad 800 HP da stignesh , no veche ti izliza prekaleno soleno . Inache kolata ne me kefi mene lichno . :)

Edno Skyline kak moje da se napravi s dve turbota ( ili edno po golqmo ) da stane poveche kone ot Veirona i shte ti e na 80 % ot cenata na veirona i shte e dosta po byrzo ot nego :punk Prosto trqbva igra4ka i finansii :)

Евото верно ли е V 4?Аз винаги съм милел ,че е редови 4 цилиндров?

Едит:Това за Вейрона ,което е написано по-горе са глупости.Никога няма да постигнеш такъв пробег като на Вейрона с изнасиления Нисан.Ако разб. от механика значи схващаш ;) Освен това цената е относителна поради подръжката.Въобще пък ако излезе на писта Небесния срещу отрочето на WV ситуацията може да стане много лоша за него.Друга е вече ако говорим и за съединителя какъв е и колко му е живота ,а пък и за това какви защитни системи за водача има един тунингован автомобил( освен ролкейдж ).Така че сравнението не е много добро.

Ave da ti kaja i idq si nqmam dali e V ili redovi ... :D Mai naistina e redovi . ne znam mnogo mnogo okolo modela , poneje nqma da go kupq skoro ... :( Redovi e :( Izvinqcvam se ;(

E izvyn pistta si prav . Tunning kolite nqmat nikakvi sistemi za zashtita na vodacha ... :( Ave da ti kaja SLR-a me kefi poveche ot Veirona . A ot mehanika nishto ne razbiram kamo li , che sym uchil v Mehanoto :D

Аве човек истината е ,че в момента аз лично си мечтая точно за > http://www.bilgalleri.dk/uploads_large_wm/337132.jpg .Защото каквото и друго да е няма да мога да си го подържам сам :) :) :) Иначе тука е хубаво да си начешем крастата :)

Ако дойдем отново в реалността. То тогава бих желал да заменя Пунтото пак за Пунто но ГТ и го искам само с една генерацийка и филтър. Нищо повече :) :love

Па ти поне си имаш кола ве ... Кфо ти пука дали е ГТ или не е ГТ :) Карай пунтото . То е яко :) И аз искам едно ПЕго 16 Рали ама ... Вървя пеш ако искам да съм точен ... ;(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...