fidelcastro Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Хора помагаите решил съм да си копувам конзола но незнам кое да избера двоумя се между PlayStation 3 и XBOX 360.Според вас кое е по добро.Изказваите мнения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 няма голяма разлика. ПС3 можеш да го ползваш за повеече функции но пък Х-бокса ще ти дойде по-евтино, абе всичко зависи от вкуса ти. Лично аз бих си купил ПС3. То си зависи и какви игри искаш да играеш щото някои са "ексклузивни" за едното или другото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Vsichko zavisi ot tova dali si reshil da davash po 100 i otgore leva za igra posle ili iskash da pribarash neshto kradenko. Ako si reshil da q karash po vtoriqt nachin, to togava XboX e izbora a teb, poradi fakta che blu-ray zapisvachkite sa nad 800$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Аз бих избрал XBOX 360, защото излезна първи и има повече игри за него, а и е 2 пъти по-евтин Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidelcastro Posted August 26, 2007 Author Share Posted August 26, 2007 w00x искаш да кажеш че ако искам да си записвам игри за Playstation 3 трябва да си купа записвачка за Blueray дискове така ли??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 w00x искаш да кажеш че ако искам да си записвам игри за Playstation 3 трябва да си купа записвачка за Blueray дискове така ли??? e che blu-ray si e chisto nova tehnologiq. ti da ne misleshe s DVD zapisvachkata da si gi vyrtish :D Vse pak Blu-ray si e 50GB na DL. Tva ne e maitap rabota Pich ti izrysi maitapa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidelcastro Posted August 27, 2007 Author Share Posted August 27, 2007 Аз това го знам което ми го казваш но незнаех че игрите трябва да се записват на Blue-Ray но това не е проблем имам гора които че ми намерят оригинални игри на тънка поста така че няма да се наложи да копувам Blue-Ray записвачка.Мерси все пак за отговора Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Abe neznam tiq tvoite hora na kolko tynka posta shte ti gi namerqt tiq igri, no tuk v USA, igrite pochvat ot 40$ i otivat mnoooogo nagore. Forza Moto neshto si mai beshe kym 100 ili 120, a ot tuka po-evtino NEMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 ето цени на игри. По принцип са около 56-60 $ новите http://www.newegg.com/Store/SubCategory.as...;name=PS3-Games А тук цени за Xbox 360 http://www.newegg.com/Store/SubCategory.as...=Xbox-360-Games Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 За ПС3 пиратски игри да се играят не съм чувал (бакъп да направиш е възможно само с блу рей бънер и това до някъде го прави невъзможно за обикновенните притежатели на конзолата) , а иначе за ХБОКС360 може да погледнеш в тоя сайт тук и според мен е по-добре да си вземеш екс бокс 360 и пари ще спестиш ... повечето известни игри ги има за всякакви конзоли ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Аз бих избрал XBOX 360, защото излезна първи и има повече игри за него, а и е 2 пъти по-евтин Всъщност днес си промених решението, защото разбрах че за да играеш online на XBOX360 се плаща около 40 $ на година, докато на PS3 е free Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Човече първо искам да кажа, че която и да вземеш си късметлия и ти завиждам! Ако нямаж проблем със финансиите порещо ти преепоръчвам PS3! Просто това е нериална конзола! Такива игри, такава фрафика, такава красота... Във Технополис-а са слижили един да се пробва и като се лепнах баща ми 30 мин. не можа да ме отлепи. Играта беше нещо Moto нещо си и беше такива мръсни съзтезания едни калиша по едни скали с разни джипки абе супер... А и игрите те тепърва ще излизат и ще излизат... PS3 човече и т'ва! АКо наистина ще имаш проблеми с игри и пари XboX-а, но ако не копувай PS3 и се размазвай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 A igral li si na Xbox 360? Po nishto ne otstypva grafikata na tazi na PS3. Tochno igrata za koqto govorish mi vyrveshe nqkaksi mudno na PS3-to. Sqkash igraeh igra na komputer s 20FPS. Ne beshe plavno. Na Xbox igrite vyrvqt dosta po-dobre a grafikata e syshtata. I tuk v US, xbox-a e 299$. Neznam v BG kolko e, no vidqh che PS3 e 1100 leva, koeto si e obir. Ako mojeh da navra edin Xbox v kufara i znaeh che shte mina mitnicata bez da mi napravqt problem, shtqh da go napravq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 A igral li si na Xbox 360? Po nishto ne otstypva grafikata na tazi na PS3. Tochno igrata za koqto govorish mi vyrveshe nqkaksi mudno na PS3-to. Sqkash igraeh igra na komputer s 20FPS. Ne beshe plavno. Na Xbox igrite vyrvqt dosta po-dobre a grafikata e syshtata. I tuk v US, xbox-a e 299$. Neznam v BG kolko e, no vidqh che PS3 e 1100 leva, koeto si e obir. Ako mojeh da navra edin Xbox v kufara i znaeh che shte mina mitnicata bez da mi napravqt problem, shtqh da go napravq. извън темата да ти кажа че на границата няма да ти направят проблем. носи си касова бележка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidelcastro Posted August 29, 2007 Author Share Posted August 29, 2007 Те би трябвало по късно да измислят чип и за PS3 за да може да върви и тои с пиратски игри ама засега мисля че още няма.Попринцип мен и двете ми харесват но мисля да си купя PS3 че тамън съм събрал пари и ми е голям мерак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Ako mojeh da navra edin Xbox v kufara i znaeh che shte mina mitnicata bez da mi napravqt problem, shtqh da go napravq. обаче не съм сигурен дали няма да има проблеми в БГ. Защото в USA е NTSC, а в Европа PAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Те би трябвало по късно да измислят чип и за PS3 за да може да върви и тои с пиратски игри ама засега мисля че още няма.Попринцип мен и двете ми харесват но мисля да си купя PS3 че тамън съм събрал пари и ми е голям мерак Ti ne vidq li kakvo ti napisah be chovek. Sony taka sa si zategnali gashtite s toq Blu-ray i tiq zapisvachki po 800-900$, che i bez zashtita da go pusnat, pak nikoi nqma da gi piratstva. Edna igra 50GB znaesh li kolko vreme shte ti otneme da q izteglish po internet dori i da imash Blu-ray zapisvachka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 а тук що качват игри за PS3 по 5GB и изобщо за кво ги качват след като няма чип http://www.torrentleech.org/details.php?id=59476 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Qvno sa ucelili edna ot malkite, no ako shte i 1K da e bez Blu-ray ne stava rabotata. Neznam tam zashto kachvat, no na Nforce daje nqma sekciq PS3. Taka che qvno sa nqkvi fake-ove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Вмомента е много по изгодно Х360 от колкото ПС3 а и е доказано че HD-DVD-то бие Blu-Ray ( демек че Сони са се набутали ) а да не говорим че няма хитови заглавия за ПС3-то все още няма и чип за пиратки Пак казвам Х360 е наи копуваната конзола вмоемнта и така ще бъде докато Сони не изкарат хиовите си изгри ПС3 ще си заслужава покупката до година зимата а що се отнася до графиката не съм играл на ПС3 но имам Х360 и като чета из форумите графиката не остъпва по нищо на ПС3-ката а и е плус че можеш да си хакнеш конзолата и да си записваш сам заглавията Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Не че да се заяждам ама нищо не е доказано а и по новините които чета в xtremesystems в Америка май blue-ray води по продажби пред хд..и другия момент пак се поправи най продаваната конзола за месеца е на Нинтендо Wii после ДС мисля и двете са с по над 400 000 продадени бройки 3-то е пс2 с 220 000 Source Blue-ray Vs HD-DVD Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Не че да се заяждам ама нищо не е доказано а и по новините които чета в xtremesystems в Америка май blue-ray води по продажби пред хд..и другия момент пак се поправи най продаваната конзола за месеца е на Нинтендо Wii после ДС мисля и двете са с по над 400 000 продадени бройки 3-то е пс2 с 220 000 Source Blue-ray Vs HD-DVD В америка blue-ray е доста над ХД, ама ние не сме в Америка . В европа ХД-то ще е доста по-популярно. Целите на Blue-ray са главно американския пазар. Поне така пише в сайтовете в който аз чета новини... А иначе пред двете конзоли аз избирам х360 главно заради цената на пс3-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Nevyzmojno e Blu-ray da e s po-losho kachestvo ot HD, zashtoto HD pak e kompresirano DVD, no na po-visoka rezoliuciq, dokato Blu-ray nqma nikakva kompresiq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.