Jump to content
BulForum.com

MANGA Requests

Prasko

Recommended Posts

furiozo, hahahaha ei tva s chushkite me ubi. Abe ne si e rabota na frenski be, prosto mi se stuva smeshno, puk teq iaponci tolkova se vjivqvat, che pak mi stava smeshno hahahah. Ne se obijdai. Ili shte e na angliiski ili nqma da go gledam, basi, taka samo si razvalqm kefa.

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

kakto znaete originalniq ezik na vsichki animeta e japanski

nqma ezik na okoito da zvuchat po pravilno

istinskite ceniteli uchat japanski samo za da mogat da si gledat animetata kakto trqa

angliiskiq dublaj e qko v gz, neshtata prosto ne zvuchat

Emi furiozo 4ovek togana ne sme istinski ceniteli :P

tva opira do li4no predpo4itanie ... az mnogo pove4e use6tam atmosferata akoe s KA4ESTVEN dublaj (bqrno e 4e mnogo sa durveni :( no se namirat i dobri popadeniq ) , otkolkoto da slu6am kak onova ku4e lae na qponski -- tva ne e ezik -- za kva atmosfera mi govori6 kato i kato si govori spokoino i kato si psuva pi4a vinagi Lae sqka6 sa mu otkradnali parite basi -- na men ei tova ne mi zvu4i

Kak li ne sum sednal da ucha japonski!!! Ne mi haresva kak gi dublirat filmite tiq japonci be. Samo vikat, kvichat, basi, imam chustvoto che sa nqkvi nervni isterici.

Prasko, kvo stana s Ninja Scroll-a? Skoro shte pochna da kachvam New Dominion Tank Police 6 epizoda.

Eto i nqkoi filmi i seriali, koito si zaslujava da im se oburne vnimanie:

Iria - Zeiram the Animation

Iczelion

Sol Bianca

Sol Bianca 2

Yu Yu Hakusho: The Poltergeist Report ili The Tale of the Kingdom of Shadows

Arcadia of My Youth

Bubblegum Crisis Tokyo 2040 - 26 epizoda

Curse of the Undead: Yoma

Dirty Pair: Project Eden ili Dirty Pair The Movie

Final Fantasy: Legend of the Crystals - 4 epizoda

Fire Emblem

Record of Lodoss War - 6 epizoda

Rurouni Kenshin Chasing Memories ili Samurai X - 4 epizoda

Serial Experiments Lain - 13 epizoda

Hmm Ninja Scroll sa to4i tooooolkova bavno .. pi6e mi 4e do den i polovina 6a e gtova taka 4e ... derzaite :angry:

A tva tank police mislq 4e go imah na video -- mi to e unikalno tupo be 4ovek ... poine kato maluk kato go gedah mi sa struva6e takava prostotoiq .. daje ne go doizgledah - koeto moje i da e gre6ka za6toto togava filmite gi dublira6e edin tupak koito kazva6e replika vednuj na 5 min i defakto ti gleda6e samo kartinki :D

Abe kvi sa tiq deto si gi post-nal :D -- samo Lodos War , Samurai X , Expreimental Lain sam gi 4uval ....

Ami az sega osven Ninja Scroll nai setne uspqh da namera i trampa s edin pi4 Teknoman serial-a sq go svalqm :)

Tursa go ot 4 godini I zna4i prosto mnooooooogo za men zatova zasega 6te se zadurja na nego

ako po4na ne6to drugo 6a va uvedomqvam :D

Kachih Cowboy Bebop The Movie i Princess Mononoke. Skoro shte pochna i DarkStalkers epizodite.

Nqkude izcehzna Anime diriktoriqta ot New_FTP. V Anime ot glavnata stranica ne moga da vlezna neshto.

Prasko, kvo stana s Ninja Svroll?

Ami svalih go otdavna , idaje napravih papka da go uploadvam - no kato startirah da go gledam s media player mi pi6e nqkav error .. s Crystal Player se sbugva o6te na 15tata sekunda :angry: . Dobre de vikam si az -- kav e problema , kato dokato go svalqh ot soulseek si go gledah dokadeto sam go svalil s DIVx player Alpha -- sq s nego mi dava nqkav error su6to . Na shared files na onq pi4 ot koito go svalqh mu dava 4e e golqmo 662 MB , a na moq e 632 ili ne6to takova .. kato go dam otnovo da sa svalq , i ne promenqm imeto na faila na moq hard (za da moje da svalq ot tam dokadeto e stignalo) mi dava FINISHED !!

E kak 6a e finished kato ni6to ne mi go podkarva ..... opitah s bs player - error , s windows media player - ne 6te , s DIvX player Alpha - ne 6te , s crystal player po4va , no ne moga da scroll-na do nikoi moment a na 33 sec se sbugva ! BASI kvo da prava ?! Svalql sam go tolkova vreme s taq mrave6ka skorost ..... otnovo li da po4vam ?!

A BTW koi tapur e delete-nal papkata ANIME v new ftp ...

Tazi vav osnovnata direkotoria po nqkoga e sbugnata , po nqkoga sa otvarq :D

Are daite predlojenia za Ninja Scroll ...... az sq svalqm TEKNOMAN serial-a i Cowboy BEBOp episode 2 (epizod 1 go i uploadnah ama nali ni iztriha papkata .... ). Are nqkoi da napravi nova :D

Ninja Scroll go pusnah ot Kazaa i v momenta e okolo 50% do utre shte e svalen.

Mnogo mi e chudno kude otide papkata "Anime" ot New_Ftp? furiozo, pak li ti imash prust v cqlata rabota? Tamun bqh kachil New Dominion Tank Police, a imashe i drugi seriali. Basi, mnogo se draznq taka, imam chuvstvoto, che narochno se pravi.

Anime си съществува бе, освен ако не сте го създали отново и пренапълнили, което е доста възможно.

curidge, тия линкове дето си ги сложил са невероятни! Бих писал от тях какво ми се ще да видя, ама само ще преписвам. Основно Battle Angel и Evangelion. Кажете ако знаета къде има нещо от тези линкове да зема и аз нещо да кача.

Utre shte pochna da kachvam End of Evangelion v3 - Final Version, mnogo skoro i DarkStalkers, 4 epizoda. Kajete da kachvam li Ninja Scroll-a ili shte gledate toq deto e kachen veche?

Gogo, vish toq link. Ako mojesh da namerish Gundam Seed, Trigun ili Scryed

Po-nagore bqh pusnal edin spisuk, koito spored men sushto si zaslujava da se izgleda.

Списъкът на Рънър наистина си го бива. Хубави анимета колкото щеш. Проблемът е, че трябва да се търсят и да се дърпат. бтв само да ви кажа три сериалчета, дето са много луди. Ако някой има време да ги дръпне и да ги качи, получава една Каменица твърдо от мен. Сериалите са - Kenshin, Evangelion and Stand Alone Complex (Това се води нещо като продължение на Ghost in the Shell). Аде със здраве.

Ето и някой неща, които имам, ако някой иска мога да му ги кача.

Jin Roh

The Wicked City

Ghost in the Shell

Spriggan

Street Fighter Alpha

VHD

VHD - Bloodlust

Някой от тях, майче, ги има, но не ми се проверява кои.

curidge, от тия само Jin Roh го няма качен. Него можеш да качиш. Това имали нещо общо с Jin Saotome от Мarvel vs Capcom?

Така, момчета, вчера си свалих eDonkey и като гледам има доста повече работи от KaZaA, така че след като сваля няколко работи се заемам с големия списък.

К

Викам да го кача т'ва пак горе. Плановете ми се промениха. C eDonkey-то имам Low ID, тъй че почти не мога да свалям. Сега се мъча да измисля нещо.

• 4 weeks later...

Blah...kato gledam ste go zabravili toq post..ama i az kysno se setih da go nabaram ;(

Ta znachi iam idno predlojenie..ne moje li po nqkaf nachin da ostavqte info na kyf ezik e edi koi si film..demek subbed li e ili s dublaj,poneje lichbno az sam orientiram kam qponskata rech..prosto s angliiskiq dublaj mu se gubi tzeliq smisal da gledash anime!Ili puk pone ostavete edin post s tova koeto ste gledali/uploadnali na kyf ezik e shoto ne mi se teglqt 700 mb(teglq sas edva 6-7 k :((( ) i da se okaje na ingiliiski...

Lichno az imam kam 24-25 gb,glavno na HDD-to che neshto naposledak ne mi se otdelqt pari za cd-ta,a az pone gledam da burn-vam anime-to na Verbatiumki :) i povecheto e na qponski,sas savsem malki izkljucheniq...Ta eto kfo imam v momenta na hdd-to

Hellsing 1-13-ideq si nqmate za kva izrodshtina staa duma

Trigun 1-26 ..syshto kato gornoto

Ranma 1 season 1-18 epz

DBZ..tfa mi e maniq..ama ne sa mi palni arhibite..291 epz e se pak(ne pravete asociacii s Dyrzost i Krasota plz ;( )

DBGT-Tfa e prodaljenieto na gornoto...ne e tolkova dobro kato gorespomenatoto..ama must have.ko da se pravi.

Ostanalotooooo..sa razni nedoizdarpanici..po 2-3 epz ot kvo li ne.

Ta vijdam che govorite za FTL...i men skorosta mi e otfratitelna tama...

ama gledam ne spomenavate Free.Evro.Net ..naposledak teglq glavno ot tam..ima suma ti raboti..vzemete da teglite edin-dva pogleda..Ama zadaljitelno

Tuka mai neshto private msg-to kato che li prai problemi..moi i da si go poluchil..ama za seki sluchai.

ICQ:146271480 ili pak draskai na dbz@mail.bg .. puk she se razberem :sayjin :sayjin :sayjin :sayjin :sayjin :sayjin agahahah Beejita Rulllez :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...