NeRoX Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Купих си споменатия адаптор, но нещо не мога да му инсталирам драйверите. След усилена борба и постоянни грешки при инсталирането установих, че пробелма е в диска. Няма и 1 драскотинка все пак ги купих днес, но явно е цакан. Ако може някой да ми каже от къде мога да сваля нужното за инсталацията или да даде линк? 11 лв. струваше, ако има нужда ще го снимам заедно с диска и кутийката да се ориантирате няма пробелм само кажете! Благодаря за помоща предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Няма проблем да направя имидж на моя диск и да ти го пратя примерно, но дай повече информация за модела. Макар че тея 11 лева... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Да не би да е от Технополис? Преди време пак имаха една серия с кофти дискове и ги сменяха. Когато се убедихме, че проблема е в диска и отидохме на място се оказа, че хората даже си имат отработен механизъм за замяна и подготвени дискове с драйвери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted August 26, 2007 Author Share Posted August 26, 2007 Да от технополис е. Днеска ходихме тоя ми обясни как се бачка, аз програмата си я изтеглих от нета и сега може и да мога да се оправя. Обаче сега ми излиза постоянно едно съобщение. Доло изписва, че е намерен нов хардуер и ми изиза съобщението да се инсталира. Изтрих всичко което имах, диска не е вътре, блутуута не е включен ама това си излиза. Ако го инсталирам пак излиза, ако му да кенсъл пак излиза и ся полудявам и нз кво да направя и как да го махна! Съвети? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted August 26, 2007 Author Share Posted August 26, 2007 Ето скрийнове: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted August 26, 2007 Author Share Posted August 26, 2007 Свалих си от замунда BlueSoleil най-новата версия и всичко се оправи. Благодаря можете да затворите темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.