Jump to content
BulForum.com

Проблем със bluetooth адаптор

Recommended Posts

Купих си споменатия адаптор, но нещо не мога да му инсталирам драйверите. След усилена борба и постоянни грешки при инсталирането установих, че пробелма е в диска. Няма и 1 драскотинка все пак ги купих днес, но явно е цакан. Ако може някой да ми каже от къде мога да сваля нужното за инсталацията или да даде линк? 11 лв. струваше, ако има нужда ще го снимам заедно с диска и кутийката да се ориантирате няма пробелм само кажете! Благодаря за помоща предварително!

Няма проблем да направя имидж на моя диск и да ти го пратя примерно, но дай повече информация за модела.

Макар че тея 11 лева...

Да не би да е от Технополис? Преди време пак имаха една серия с кофти дискове и ги сменяха. Когато се убедихме, че проблема е в диска и отидохме на място се оказа, че хората даже си имат отработен механизъм за замяна и подготвени дискове с драйвери.

Да от технополис е. Днеска ходихме тоя ми обясни как се бачка, аз програмата си я изтеглих от нета и сега може и да мога да се оправя. Обаче сега ми излиза постоянно едно съобщение. Доло изписва, че е намерен нов хардуер и ми изиза съобщението да се инсталира. Изтрих всичко което имах, диска не е вътре, блутуута не е включен ама това си излиза. Ако го инсталирам пак излиза, ако му да кенсъл пак излиза и ся полудявам и нз кво да направя и как да го махна! Съвети?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...