RaptoR Posted October 27, 2020 Author Share Posted October 27, 2020 За съжаление явно пак има проблеми с ъплоуда. Който има да попълва липси може да погледне тук - COLLECTION Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 23, 2021 Author Share Posted August 23, 2021 Чудя се аз защо няма нови миксове и решавам снощи да погледна форума да видя има ли нещо ново... И какво виждам и изпадам в потрес и ужас: Quote I watched the YouTube broadcast from DJ GT's funeral. Is that really true? He died? Quote Yes, there was no information on the Internet. Only a few knew about his death. A farewell ceremony was held on June 26. The broadcast was posted on YouTube. Quote And as a tribute to July 19, his stage colleagues conducted 195 mixes, also livestream was on YouTube. ================================== Нямам думи да опиша скръбта си. Почти двадесет години не съм спрял да слушам сетовете му. Неговите уникални, неповторими сетове... Които ще останат завинаги в сърцата ни. Последно е издаден VOT 195, който ще остане и последния сет на DJ GT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2021 Author Share Posted August 25, 2021 Момчетата ми дадоха ТОЗИ линк с обещание да се поддържа редовно. Разплакаха ме направо. От часове слушам сетовете, всички, които бяха с него са направили по един като гледам. Интересно ми е да видя нашият Кацаров дали ще уважи паметта му. Както казах - музиката никога няма да свърши, но няма да е същата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.