Pisach Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Отдавна не се бях ровил в http://maps.google.com/ и открих нова функция - Street View. Потърсете "Columbia university NY" в търсачката например и после щракнете на Street View....и със стрелките на клавиатурата се разходете . Тук съм бил през 2003-та за един ден и ми достави голямо удоволствие да го видя отново! Хващате човечето и го пускате..луда работа! В момента са налични: * Denver * Houston * Las Vegas * Los Angeles * Miami * New York City * Orlando * San Diego * San Francisco Bay Area все интересни градове. Street View Howto Enjoy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Мерси...и аз не го знаех. Много е гот...особено като се пусне на цял екран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 няма пловдив и софия.има ги само магистралите Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Хехе баси зарибявката!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Жалко че няма Сиатъл още..мерак ми е да видя леля хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE*sParroW Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Може и да сте видяли но искам да кажа все пак че има и сателитни снимки на градовете в БГ Горе в дясно пише MAP | Satellite | Hybrid .Натискате сателит и готово Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Може и да сте видяли но искам да кажа все пак че има и сателитни снимки на градовете в БГ Горе в дясно пише MAP | Satellite | Hybrid .Натискате сателит и готово Бах маа му...верно бе! Даже си намерих къщата по сателитната снимка....жалко само, че най-голямото увеличение не е включено за Пловдив...понеже ме мързи да се катеря по покрива и смятах да проверя от разстояние дали няма някоя счупена керемида за смяна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AFLQKA Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 пуснете на сателит и напишете Area 51 сега поне ще знаете как изглежда от вънка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 няма пловдив и софия.има ги само магистралите Do predi 3 sedmici i magistralite gi nqmashe. Бах маа му...верно бе! Даже си намерих къщата по сателитната снимка....жалко само, че най-голямото увеличение не е включено за Пловдив...понеже ме мързи да се катеря по покрива и смятах да проверя от разстояние дали няма някоя счупена керемида за смяна... Ti verno li ne znaeshe do sega? Che tova e syshtoto kato na google earth be chovek. Kaji mi che ironizirash. Molq te. пуснете на сателит и напишете Area 51 сега поне ще знаете как изглежда от вънка... Tova daje go ima kato Landmark slojeno v Google Earth. Az pyk bqh vidql letqshta raketa nqkyde nad pustinqta. Raketa zemq-zemq mislq che beshe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Ti verno li ne znaeshe do sega? Che tova e syshtoto kato na google earth be chovek. Kaji mi che ironizirash. Molq te. Ееее...щом толкова се молиш ще ти кажа. Не съм ползвал 'гугъл ърт' досега, знам за 'гугъл мап', разглеждал съм сателитни снимки с голямо увеличение, още преди 15 години знаех, че от спътник (шпионски) може да се направи снимка с резолюция 1-2 метра.....но не съм предполагал че ще си направят юра да картографират градовете в BG (поне не още) и да го пуснат за свободна употреба. Тъй че наистина не иронизирам...просто бях приятно изненадан...а още по-приятно изненадан останах от разхождането по улиците на Сан-Франсиско (където бях за малко преди няколко години) и сега имах възможност да си припомня доста неща и детайли, които бях забравил. Когато направят същото както с 9-те (засега) града в USA и с градовете в BG - да може свободно в 3D да се разхождаш из улиците...ще ги призная. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Снимките на Пловдив обаче са от 2005-та година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted August 27, 2007 Author Share Posted August 27, 2007 Снимките на Пловдив обаче са от 2005-та година. До колкото ми е известно всички снимки са от преди 2 години, ако искаш от вчера, трабва да си платиш...пък и от съображения за сигурност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 яко е, дано добавят и още градове Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Яко е ама няма хубави снимки около Пловдив .Нагоре родопите тънат в мъгла. Имам едно приложение което кат си го пусна ми дава къде какви язовири има в околноста каква риба има и дали е платено.Яко, но като снимкте са само около големите градове и мие трудно да се ориентирам до тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Снимките на Пловдив обаче са от 2005-та година. Снимките на Пловдив Ванка са на 4-5 години.... Общо взето като гледам Гугъл мапс и Гугъл ърт са едно и също нещо като сателитни снимки, поне що се отнася до Пловдив.... Иначе е много интересно да се спуснеш така по улицата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.