Jump to content
BulForum.com

Street View in Google Maps

Pisach

Recommended Posts

Отдавна не се бях ровил в http://maps.google.com/ и открих нова функция - Street View.

Потърсете "Columbia university NY" в търсачката например и после щракнете на Street View....и със стрелките на клавиатурата се разходете :punk . Тук съм бил през 2003-та за един ден и ми достави голямо удоволствие да го видя отново!

Хващате човечето и го пускате..луда работа! В момента са налични:

* Denver

* Houston

* Las Vegas

* Los Angeles

* Miami

* New York City

* Orlando

* San Diego

* San Francisco Bay Area

все интересни градове.

Street View Howto

Enjoy.

Може и да сте видяли но искам да кажа все пак че има и сателитни снимки на градовете в БГ ;)Горе в дясно пише MAP | Satellite | Hybrid .Натискате сателит и готово :P

Може и да сте видяли но искам да кажа все пак че има и сателитни снимки на градовете в БГ ;)Горе в дясно пише MAP | Satellite | Hybrid .Натискате сателит и готово :P

Бах маа му...верно бе! Даже си намерих къщата по сателитната снимка....жалко само, че най-голямото увеличение не е включено за Пловдив...понеже ме мързи да се катеря по покрива и смятах да проверя от разстояние дали няма някоя счупена керемида за смяна... :bgrin:

няма пловдив и софия.има ги само магистралите :bgrin:

Do predi 3 sedmici i magistralite gi nqmashe.

Бах маа му...верно бе! Даже си намерих къщата по сателитната снимка....жалко само, че най-голямото увеличение не е включено за Пловдив...понеже ме мързи да се катеря по покрива и смятах да проверя от разстояние дали няма някоя счупена керемида за смяна... :bgrin:

Ti verno li ne znaeshe do sega? Che tova e syshtoto kato na google earth be chovek. Kaji mi che ironizirash. Molq te.

пуснете на сателит и напишете Area 51

сега поне ще знаете как изглежда от вънка...

Tova daje go ima kato Landmark slojeno v Google Earth. Az pyk bqh vidql letqshta raketa nqkyde nad pustinqta. :) Raketa zemq-zemq mislq che beshe.

Ti verno li ne znaeshe do sega? Che tova e syshtoto kato na google earth be chovek. Kaji mi che ironizirash. Molq te.

Ееее...щом толкова се молиш ще ти кажа. :P

Не съм ползвал 'гугъл ърт' досега, знам за 'гугъл мап', разглеждал съм сателитни снимки с голямо увеличение, още преди 15 години знаех, че от спътник (шпионски) може да се направи снимка с резолюция 1-2 метра.....но не съм предполагал че ще си направят юра да картографират градовете в BG (поне не още) и да го пуснат за свободна употреба.

Тъй че наистина не иронизирам...просто бях приятно изненадан...а още по-приятно изненадан останах от разхождането по улиците на Сан-Франсиско (където бях за малко преди няколко години) и сега имах възможност да си припомня доста неща и детайли, които бях забравил. Когато направят същото както с 9-те (засега) града в USA и с градовете в BG - да може свободно в 3D да се разхождаш из улиците...ще ги призная. :punk

Снимките на Пловдив обаче са от 2005-та година.

До колкото ми е известно всички снимки са от преди 2 години, ако искаш от вчера, трабва да си платиш...пък и от съображения за сигурност.

Яко е ама няма хубави снимки около Пловдив .Нагоре родопите тънат в мъгла. Имам едно приложение което кат си го пусна ми дава къде какви язовири има в околноста каква риба има и дали е платено.Яко, но като снимкте са само около големите градове и мие трудно да се ориентирам до тях.

Снимките на Пловдив обаче са от 2005-та година.

Снимките на Пловдив Ванка са на 4-5 години....

Общо взето като гледам Гугъл мапс и Гугъл ърт са едно и също нещо като сателитни снимки, поне що се отнася до Пловдив....

Иначе е много интересно да се спуснеш така по улицата :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...