Jump to content
BulForum.com

Lubimo TV predavane

Ne_Hrani_Maiko

Recommended Posts

Po Fox Kids ima mnogo ludi animaciiki kato Eek the Cat ili What's with Andy. Ima i razni drugi deto imenata ne im znam. Kvoto i da si govorim Who wants to be a millionaire naistina e nai-inteligentnata igra v momenta. Daje shte se hvana da igraia. Vkashti samo me rychkat da hodia. Ama niakak si...stani bradat, rogat, ebat...vse ne mi dopada...

:angry:  B)  :woot  ;)  :P  :D бтв НЕ ЗНАМ КАК МИСЛИТЕ МА АКО КЪЦИ ГО ПУСНАТ ПО ФОКС КИДС щЕ БЪДЕ МНОГО ЯКО А?????? :wir  :wacko:  :(

KnoPPix ,недей бе ,че Spiderman ще излезе от ефир и ще спаси света от него ,а аз не искам Къци да си ходи .. все пак най-култовите вицове на Славито са базирани на Него :) ..като оня за къци ,неговите двама приятели и духът от лампата ..ама за вицове си има секция :) който го е слушал се сеща за какво говоря :)

Не следя нещо определено. Нещо, което гледам всеки ден са някой пакет новини+спортни, най-често бТВ. Стани богат и Слави (само първата част) чат пат. TV sucks by default, единственото полезно нещо по TV са новините и мачовете по Диема и Ринг :) .

BUM :D :D :D - samo zaradi wodestata :love (pak i stoto mi e kolezka - po universitet :punk )

No ako triabwa da si goworim po-serionzo, ima edno predawane po BTV sega mi izhwrakna kak se kazwasge, kam 11h niakade e (ili 14h beshe, ufff toz moj RAM wse ne stiga :) ) i predstawiat naucni i istoriceski fakti ot BBC, dosta dobre predstaweni, obshirno kato se zasiaga poceti wsicko w dadenata tema za malkoto wreme w koeto trae predawaneto...

За Къци ми е много интересно как успя да се задържи 10 години на екрана..

Значи предаването му е много тъпо, много изтъпя ама мога да кажа, че може би е най-дълголетното до момента. :bgrin:

Хехехехе :)

"...Значи предаването му е много тъпо..."

тези думи направо радват душата :lol: :lol: :lol: , но си е така де - самата истина е. Ами какво може да се очаква от един кандидат пенсионер, колкото повече се множат пенсионерите, толкова повече публика ще има :woot , просто няма какпка живина в цялото шоу, всичкото е едно такова статично, мъртво, направо умряло. Добре че са учасниците да шава там нещо, не че и късметлийките момичета не мърдат ама.... то е за да не заспим напълно :P

BTW на момичетата на късмета им викали така щото си е цял късмет това да ги гледаш по телевизията а не и на живо :P B)

Всички научно-популярни и документални продукции на BBC. (Предполагам, че BoardMan има предвид "Часът на BBC" от 17.30 в неделя.) А по Animal Planet - филмите на Sir David Attenborough. Чат-пат има свестни неща и по Hallmark.

BUM  :D  :D  :D - samo zaradi wodestata  :love (pak i stoto mi e kolezka - po universitet :punk )

Kvo tolkova i ima na taz drugarka be. Brat i mi e mnogo dobar priatel i ot moia a i ot negovia goliam jiznen opit s neia....mi ne stava momicheto. Aide gledaite i malko nad gyrdite i malko po navatre ot ochite. Tva da gledash taia boza samo zaradi Lili i to i tia ne e neshto osobeno...mi typo e.

"Gospodari na efira" sa jestoki, no i Slavi poniakoga.

Mani go toq maloumnik Slavi s golata glava we.Toq ako nqma6e 10-15 scenaristi 6outo mu 6te6e da e bezumno tupo.I sigurno ve4e nqma6e da go davat. :blink:

To Godgi prai pove4e sme6ki.

Mani go toq maloumnik Slavi s golata glava we.Toq ako nqma6e 10-15 scenaristi 6outo mu 6te6e da e bezumno tupo.I sigurno ve4e nqma6e da go davat. :blink:

To Godgi prai pove4e sme6ki.

a nima gospodari na efira nqmat scenaristi i samo si pishat gafovete ... ?!

Без сценаристи не става, но тези на Слави нещо се изчерпаха. Нови идеи му трябват.....а може би и ново предаване......ама трудно. :(

Mi mnogo iasno 4e nia iakoto e Kuci

Ima vsi4ko

:inqn Dzen Mudrosti na Vasil Levski

ima humor, Vicove, sme6ki

Muzikia ot jazz,pop,rock,pop-folk,heavy metal,etno formaciata zabravih i imeto

Ima krasota...........

Nai simpati4en e Minko bezzubata maimuna

i basista koito niakoi put 6te se obesi na bassa

be vaob6te Kuci prezident

a Miglena ot Iskreno i Li4no parva dama

Ei tva e

:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...