Jump to content
BulForum.com

Lubimo TV predavane

Ne_Hrani_Maiko

Recommended Posts

Напоследък почти не гледам телевизия, един два сериала само следя.

Иначе попадам от време на време на Господари на Ефира по Нова, и ме задържа 15-20 минути поне :) .. поне докато не ми омръзне и то.

абе не знам за най-якото, конкурират се няколко, но ако темата беше за най-тъпото щях спокойно да кажа: Къци band.gif

HAHAHAHAHA !!! :)))) tfa orkestur4e deto si go loadnal da ne my e na Къци benda ? :)))

За Къци ми е много интересно как успя да се задържи 10 години на екрана..

Значи предаването му е много тъпо, много изтъпя ама мога да кажа, че може би е най-дълголетното до момента. :bgrin:

Ми как няма да се задържи като има толкова простаци които за евентуални 100 лева се редят по опашки за билети с един месец напред и после като излязат всички ги виждат к'ви са селяни. Дефакто предаването е идейно да се казва "Къци и неговите себеподобни от масите", понеже самият Къци е малко по-лъскаво копие на участниците в "шоуто" му. Много ме дразни тъпака! furious.gif

"Стани богат" и "Господари на ефира".

"Scrapheap Challenge" е яко, но много рядко попадам на него...или нямам време да го гледам :(

btw: Къци е много зле, но за съжаление явно има търсене на такива предавания -> "Залоаложи" по К1 :angry1

Абе FOX KIDS RULES.... ;) ;) ;)

Главно Бтв гледам мисля че повечето хора и те така правят..

Е верно е че и по Нова правят чат пат хубави предавания като Стани Рогат..ЪЪЪ.. Богат де.... иначе тва Господари на Ефира е много яко(макар че не всички издънки са толкова смешни колкото ги изкарват).

По Бтв ся дават един филм София много як :P :P :P ....

хахахахахахахаха

Не знам дали помните ама преди даваха два много яки филма по Бтв единия беше Бавачката(мале ко ми падне тая.... Фабиана май се казваше)..

И другия беше Напълно Непознати(Perfect Stranger-btw ко някой се сети да го намери и да го качи ще бъде много яко)..

Тоя последния ко някой не се сеща ставаше въпрос за двамата "братовчеди" Балки и Лари...

Много беше як тоя филмец...

От друга страна ся пък дават приятели ама много рядко..

Преди поне го даваха всеки делник го гледах, пък ся...луда работа...Веднъж в седмицата...

Абе шоу да става пък кво ви пука пука по коя програма и в кое предаване...

Иначе Къци...Мноо го уважавам тоя човек... От толкова простотия и пак да не се усеща че е тъп и да продължава да "РИСКУВА" някой ден тия дето го "харесват" да го хванат в някоя тъмна уличка и да го ИЗ*****... :wir :wir

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...