Oof Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Някой знае ли някоя програма с която се правят субтитри? Имам едно филмче и ми трябват БГ субз за него ама няма.. Така, че реших да направя аз. Знаете ли с коя програмка ? Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
XtCrAvE Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Subtitle Workshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 предполагам някой ще ти свърши работа http://subs.unacs.bg/soft.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Notepad, Wordpad. Тва при условие, че имаш готов тайминг. Ако нямаш, съмнява ме като си новобранец да успееш от нулата да ги направиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Subtitler Ako imash taiming, direknto ti go prehvyrlq v fail po-otdolu, gore zarejda filma i angliiskite subtitri. Mnogo udobno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oof Posted August 25, 2007 Author Share Posted August 25, 2007 Нямам тайминг това е лошото А някой програмки за тайнминг? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=2383&st=0 А някой да се опита поне да си пуска темите там където им е мястото, а не където му се е харесало на него? Тоя линк от торент сайта към този раздел на форума скоро ще позачезне май... Пенчо от торент сайта решил да пита нещо си за програми - бааам в тоя раздел... щото не се е огледал къде е отишъл като е щракнал на линка... що да се оглежда... Айде той е нов - а вие, батковци, вместо да му посочите грешката и да го насочите - раздувате темата все едно нищо няма... а как той да се усети тогава? следващия път пак така ще си изпляска каквото му скимне където му скимне... Май има нужда от предупреждения и за тези, които отговарят в теми не на място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.