AssassiN Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Трябва ми въпросната карта. Навремето си я бях свалил отнякъд ена доста висока резолюция. Просто беше перфектна. Случайно някой да я има да ми я прати? Рових се 1 час в Google, но немога да я намеря... HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Надявам се да е тази http://www.abvg.net/Maps/detailed_map_PLOVDIV.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 23, 2007 Author Share Posted August 23, 2007 Ами не съм сигурен, ама благодаря много! Тая ще ми свърши работа. Темата може да бъде затворена! P.S. И как по дяволите ще я save-нат GIF... Направо не мога да го проумея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 P.S. И как по дяволите ще я save-нат GIF... Направо не мога да го проумея... заради малкото цветове, но преди това е било jpg, доста размазно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 23, 2007 Author Share Posted August 23, 2007 Абе не е това, което бях свалял, ама ми свърши работа... Прерисувах това, което ми трябваше просто. Онова, което имах аз беше супер качествено почти като вектор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Трябва ми въпросната карта. Навремето си я бях свалил отнякъд ена доста висока резолюция. Просто беше перфектна. Случайно някой да я има да ми я прати? Рових се 1 час в Google, но немога да я намеря... HELP Тази върши ли ти работа - http://gochev.gotdns.org/Plovdiv.tif Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Помня че тракера по едно време бяхакачили комплект от доста карти както на Б-я, так и на градове включително и П-в, ама не помня името на торента ако все пак имаш нужда от карта пиши, ще тия я прата може и по скайп Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Имам една в .png формат 11000х9600. Ако искаш си дай скайп-а да ти я пратя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.